Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verigudlajf

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor hónapok óta rá akar venni arra, hogy kóstoljam meg a hamburgerét. Viktor a Pántlika nevű hely tulajdonosa. Számtalan közös ismerősünk van, mi is találkoztunk már egyszer, de az információ csak közvetítők útján jutott el hozzám. A nyomás egyre nőtt, én azonban…..
verigudlajf 2011.07.07 11:56:18
@blackdogone: Az a babgulyás tényleg királyság volt! Két karéj kenyér, kis erős, és korsó sör hozzá. ÚÚÚh

Mostanában nem voltam, de nekem jó élményeim vannak innen. Bár a hely külseje (és belseje) mindig taszít egy kicsit.

@Magyarósi Csaba: Ez a fénykép nem a múlt héten készült ugye? Nincsenek levelek a fán.

Szerintem sokat dobna a küllemen, ha ültetnének néhány virágot egy-két nagyobb virágládába.
verigudlajf 2011.07.07 12:32:51
@szucsadam: Ja látom, tényleg, kösz.

Már mindent értek. A fotóalbumuk király. Látom, virágot is ültetnek. Jó kis romkocsmát csináltak.
Első körben szögezzük le: semmi. Nem vonultak ki kotrógépek, nem vágják a fákat, nem ölik meg a környéken található kiskutyákat és gyerekeket, sőt, nem is fogják. Van ugyan egy koncepció a terület hasznosításáról, de ez még csak ötlet szintjén merült fel, ráadásul köze…..
verigudlajf 2011.06.17 16:09:04
3 érdekes film a városfejlesztés témájában.

Majd ha ráértek nézzétek meg:
mindentudas.hu/component/k2/item/2826-temakor-a-teveben.html

Amúgy durva, hogy egy posztban kétszer is belinkeltek valamit. Nagyon tetszik nektek az a híd! :)

Mai HVG-ben Várkabin cikk van.
Az ügyvezető igazgató [Molnár József, a BTSZK] beszámolt még egy nagy ívű attrakció (amely egyelőre a Várkabin munkanevet viseli) tervéről is: eszerint a Vigadó tér és a Budai Vár között (később pedig a Vár és a Citadella között) kötélpályával teremtenének…..
Hát eljött ez is, véget ért az Olcsó ebéd, menő helyen sorozat. November eleje óta pusztítottuk nagy lelkesedéssel a legjobb budapesti ebédmenüket, most viszont ideje egy kis szünetet tartani, mert itt a nyár, és ennek örömére új sorozatba kezdünk: a legjobb reggelizős helyeket…..
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
verigudlajf 2011.05.17 16:19:21
Aki a Costes létjogosultságát megkérdőjelezi, az pont annyira korlátolt, mint aki kizárólag ilyen helyen tudja jó érezni magát.

Nem messze onnan, a Mester utcában van egy hely, ahol minimum 3x egy héten cigányzene szól és már az étlap bevezetőjét elolvasva mosolygó könnyes szemmel simogatja a hasát az ember.

Legyen ez a reklám helye:
www.zsindelyesetterem.eu/elerhetoseg/

De volt szerencsém kipróbálni a Costest is (kösz Bratyó!) és megtapasztaltam, amit sejtettem, hogy ez a hely nem a többi étteremnek a versenytársa, hanem egy bécsi hangversenynek, egy Dalí-kiállításnak, egy stuttgarti tuningshownak, egy milánói divatbemutatónak, egy visegrádi hajókirándulásnak, vagy a tehetősebbek részére mondjuk bármelyik hétköznap esti programnak.

Itt ugyanis egy professzionálisan megrendezett előadást kapsz professzionális kivitelezésben. Nem csak az ízek játszanak, hanem a tárgyaktól az ételekig mindent átható minőség, a sugárzó hozzáértés, kifinomult kulturáltság, és az egyes fogásokat felépítő különleges megoldások, amelyeket megérteni is nehéz.

Bízzatok a profizmusukban! Próbáljátok ki, ha tehetitek! De mindenképpen társaságban menjetek, mert a beszélgetés hozzá tartozik. Senkit nem néznek ki.

Drága? Igen. Meg kell fizetni az ilyen személyzetet és mindenből a legjobbat.

Ha bárki éhes marad, az utána bedob egy Gyrost a Kálvin aluljáróban.

Az pedig nem igaz, hogy mindent külföldről hoznak, mert a borok jó része hazai.
verigudlajf 2011.05.18 11:29:13
@pluto111: Próbáld ki és megtudod.

A receptet nem kértem el. Volt, vagy nem volt rajta cukor, olyan szinten élt a számban az étel, hogy döbbenet. De ez csak akkor működik, ha nyitott vagy és érdekel, hogy vajon a négyféle halmazállapotban tálalt rebarbarának vajon más íze van-e, és melyik, hogy működik együtt a kacsamájjal, és az előző fogással. Egyébként pont ez a fogás az egyik legjobb szerintem a felfedező menüben - ez a kisebbik kóstoló menü. Pedig én pont nem vagyok édesszájú.

Valószínűleg másnak más ízlik jobban. De, hogy profik, az kétségtelen.
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
A magyar labdarúgást évek, mit évek évtizedek óta igyekeznek megújítani, mindig voltak olyan traumák, amiken túl kellett lépni, VB-döntő, Marseille, Irrapuato, nem sorolom, nem fociblog vagyunk. A sport prezentálása is állandóan fejlődött, Szepesi Gyuri bácsi mikrofonjától a…..
verigudlajf 2011.02.28 16:27:20
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..
Múlt héten írtam arról, hogy a Kiskörút széttúrásának konkrét oka van: nemcsak azért bontották fel az aszfaltot, mert volt néhány felesleges munkagép-kapacitás, vagy mert feladatot kellett adni a válság idején tétlenségre ítélt építőipari dolgozóknak, nem: egy…..
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
verigudlajf 2010.09.15 12:05:13
@Zolo76:

a Balatonkerülés se semmi, egy ismerősöm 8 és fél óra alatt ment körbe a Tour de Pelson. Mi is majdnem végig az északi parton mentünk Iborfiára menet, visszafele meg a a délin jöttünk. Hát mit mondjak; a balatoni bicikli út 100 km-re volt az utunk leglájtosabb szakasza.

Az érdi emelkedőhöz, vagy a székesfehérvári előtti, utáni országutakhoz képest igazi lazítás. :)
verigudlajf 2010.09.15 14:35:25
@Martian: ez mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgot.

Egyetértek veled a balatoni bringaút állapotáról. Klassz, de van benne egy-két meglepi.
Zoe Coombes és David Boira, a new yorki Cmmnwlth stúdió designerei jegyzik a Truncheons névre hallgató lámpasorozatot, melynek minden eleme barátságosra hangolt LED diódákkal üzemel. A széria egy csillárt, egy szabadon álló, gyakorlatilag falnak támasztható darabot, valamint egy…..
Sokféle hirdetési technikát láttam már, de ehhez foghatót bizony keveset. Pedig a francia BDDP Unlimited ügynökség vizes installációja Párizs szívében alapvetően pofonegyszerű, de éppen az egyszerűségétől zavarba ejtően szép. Az ötlet lényege, hogy egy a számítógéppel…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..