Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bastya

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
Bastya 2007.06.22 20:57:27
Először is köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a hozzászóláshoz. KÁLVÁRIÁM a mai napon kezdődött amikor délután csörgött a mobiltelefonom. A VIII.ker.Kálvária téri ingatlanra (A szóban forgó ingatlan leírását és fényképeit alaprajzát a www.bastya.hu weboldalon megtalálhatjátok.)
bejelentkezett egy követelőző hangú türelmetlen fiatal nő. A Kálvária téri lakás felöl érdeklődött. Azt kérdezte hol van ez a lakás? Telefonban elmondtam amit a lakás elhelyezkedéséről tudtam, nevezetesen azt, hogy a Kálvária utcánál van. "De mégis hol?" Hangzott a leteremtés a telefonban. "Nekem nem mindegy" Nem megyek csak úgy oda!"(Sajnos további információt nem tudtam mondani, mert az ingatlanközvetítőm, aki felvette az ingatlant, szakmát váltott pont az ilyen ügyfelek miatt, mint a Simon Szilvia.)Elkezdtem magyarázkodni a "hölgynek", abban a reményben hogy megbékítem. "Az ingatlanközvetítőm elment a cégtől én pedig nem láttam az ingatlant, a cég vezetője vagyok, sajnos nem láttam, de megmutatom"-igyekeztem zavartan. Többse kellett a "hölgynek". Mintha olajat öntöttem volna egy tűzre. Lekezelő stílusban gúnyolódva kiosztott és lekicsinyelte az ingatlanszakmát és rámzúdította eddigi sérelmeit. Felajánlottam neki, hogy az Ő általa megjelölt időpontban megmutatom a lakást, akár szombat-vasárnap is, mert hétvégén is dolgozom.A "hölgy" mintha nem is hallotta volna, amit mondtam. "Itt lakom a Kálvária térnél én csak ismerem a környéket nem mindegy hol van a lakás!" "Mihez esik közel? Melyik oldalon van? Melyik ház az? Először megnézem! Felajánottam, hogy odamegyek, egyúttal amikor úgyis megnézné a házat, de felháborodott, hogy mit képzelek. "Hogy gondolja ebben a melegben a kicsi gyerekkel!" Szegény nyolc éves kislányom -aki nyári szünetben velem van és együtt mutatjuk időnként a lakásokat- alig várta, hogy letegyem a telefont. Még annyit megpróbáltam a "hölgy" megbékítésére kínomban, hogy arra hivatkoztam, hogy akad néhány nagyobb iroda, aki nem írja ki még az utca nevét se csak annyit pl: Rózsadombon csodálatos .... Sashegyen panorámás ....ház Zuglóban napfényes .....lakás. Akármennyit próbálkoztam a helyzet egyre esélytelenebbé vált így udvariasan elköszöntem nem várva meg az újabb kínt és menekültem volna előle mint egy kis giliszta az agyontaposója csizmája elöl, de nem kegyelmezett. A következő lépése az volt, hogy egy e-mailt küldött, melyben megfenyegetett! "Durva negatív reklámot ígérek, gondoskodni fogok róla, minél többen megtudják, mit (nem) tudnak, azért a csekély néhány százezerért, amit a semmire felvesznek. Maga a tökéletes példája annak, miért utálják az emberek az ingatlanosokat."

Sokat gondolkodtam reagáljak-e a vádakra, de azóta se hagy békén ez a nő és további e-mail küldött nekem. Zaklat! Ez nem ügyfél ez egy sérült személyiségű nő, akitől mindannyian szenvedünk legalább egyszer az életünk során a munkahelyünkön vagy nem kívánt rokon személyében.

Üdv: Szederjessy Tiborné


8. kerület Kálvária tér Irányár: 13.3 millió Ft.

VIII. ker. Kálvári térnél 56m2-es, 2 szobás, emeleti, utcai, teljesen és igényesen felújított, napos, nagypolgári, nívós, otthonos lakás szép házban eladó. 180 m2-es belső terasszal rendelkezik a társasház. Azonnal költözhető a lakás. Kombicirkó fűtéses lakás Belmagasság: 3,6m Irár:13,3M

Ár: 13.3 M Ft.
Méret: 56 nm
Szobák száma: 2
Emelet: I.
Fekvés: Utcai Kerület:: VIII. ker.
Cím: Kálvária tér
Típus: Lakás
Állapot: Felújított
Azonosító: E-710