Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fcb23

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legérdekesebb kérdés maradt a legvégére. Lehet hosszú ideig vitázni az elméleti alapokról, a lényeg akkor is csak az marad, hogy ténylegesen vannak-e pozitív egészségügyi hatásai az étrendnek, és számolni kell-e valamilyen kockázati tényezővel, vagy nyugodtan mindenki paleózhat kedvére? Az…..
fcb23 2014.02.10 11:30:51
@~˘˘˘˘˘ˇ~: Nem vagyok orvos ellene, csupán az a tapasztalatom hogy a legtöbb orvos nem látja a kapcsolatot az egészség és az étrend között. Ez nem az orvosok hibája, maga a rendszer rossz. Mert még mindig gyógyszeres kezeléseken van a hangsúly, anélkül hogy felhívnak az emberek figyelmét az egészséges táplálkozás fontosságára
Sőt, beszél is az új, hosszú trailerben. Csak elkészül végre a sorozat.  ..
Elstartolt a Continuum, a Showcase legfrissebb kanadai sorozata, amiben van időutazás, csudakütyü, összeesküvés, terrorizmus, mindent behálózó nagyvállalatok és a tilt-shift effekt egészségtelen mértékű használata. Meglepő, de még így is nézhető lett. Spoileresen írunk a…..
Vannak monomániás ismerőseim, akik egy témáról az istennek nem képesek leszakadni, ilyen lehet JJ Abrams is, aki a Lost után ismét egy szigetre helyezte új sorozata történetét és persze emberek is tűnnek el benne titokzatos körülmények között, jóhogy. Az Alcatraz ettől…..
Véget ért az AMC új üdvöskéjének első évada, leköszönt a The Killing, amit a kritikusok egészen a 13. epizód utolsó öt percéig még az évad eddigi legjobbjának tartottak, és aminek Emmy-díjakat követeltek már hetek óta. Amint azonban véget ért az ominózus finálé, és…..
fcb23 2011.06.26 00:39:08
@Thrasher: Én is így látom teljesen felesleges volt ennyi csavart belevinni a történetbe a végére és egy ilyen "cliffhanger"-el zárni az évadot. Főleg úgy hogy Holder karakteréről kiderült, hogy rossz fiú mikor ép ő és Linden a sorozat két húzóembere, mindenesetre remélem nem fogják kiírni a sorozatból. Az ilyen elbaszott bejezéseknek semmi értelme, a Wire esetében is, ami minden idők egyik legjobb sorozata, megtudtak oldani anno hogy minden évad egy kerek egészet alkosson, részben ezért is volt olyan jó.
Illetve Rayne, mert a hölgynek ez a neve, Bloodrayne a játék címe, amiben szerepelt - csak sokaknak a csaj is ezen a néven van meg. Rayne annyiban különbözik a többi D-kosaras mellű játékcsajtól, hogy dhampir, vagyis egy vámpír és egy ember gyermeke, ami azt jelenti, hogy (az egyik…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
fcb23 2010.07.11 23:14:33
@mavo: Tiszta szégyen volt ez a vb döntő, a gól is abból született hogy Elia-t felrúgták és nem adtak meg egy szabályos szabadrúgást és utána a spanyolok egy gyors támadást vezethettek
A holland-brazil az a meccs, aminek nemhogy a kimenetelét, de még a játék képét is nehéz megtippelni. Égre-földre esküszik mindenki, hogy nem ő az esélyes, hogy mennyire penge a másik csapat, és persze nem fognak nekiesni. Ez speciel marhára igaz lehet, a hollandok eddig mutatott…..
fcb23 2010.07.02 17:30:30
@dzolutan: most már egy piros lapja is van
fcb23 2010.07.02 17:10:29
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
fcb23 2010.06.12 23:18:45
@ddrum77: Igen, csak a magyarok ellen volt egy-két hiányzó de bosnyákok ellen már jó focit nyomtak. Szerintem nyerni fognak 1 gólnal nagyobb különbséggel főleg ha Löw Cacaut meg Marint is játszatja az elejétől kezdve.
fcb23 2010.06.12 23:26:40
@csizsikpizsik: nem inkább a holland
fcb23 2010.06.12 23:27:38
@csizsikpizsik: nem inkább a holland
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Az elmúlt két hónapban nagyjából 50 futball témájú filmet láttam, ez alapján bátorkodom megkockáztatni a kijelentést: az igazán jó és emlékezetes focifilmek megszámolásához nincs szükség mindkét kezünkre. Ámde, a megannyi elvetélt próbálkozás, ha filmes (ne adj isten:…..
Nou San Trafford Hajrá, Bayern! 2010.05.20 10:31:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Mi már nem szeretnénk szólni ahhoz a komplexusokkal küzdő réteghez, amely tényleg elhiszi, 2010-ben…..
fcb23 2010.05.20 11:22:57
A van Gaal-hadjárat második mérföldkövéhez, azaz a Német Kupához érkeztünk, amely bizonyos szempontból a legkönnyebben behúzható, de hát Berlinben a Werder ellen motiváltnak lenni, meg a Bernabeu-ban az Interrel farkasszemet nézve transzba esni egész más kávéház. Körülbelül…..
fcb23 2010.05.15 22:55:29
@Rico1: Jó de a te szavaid is azt sugallják hogy főleg a szerencsének tudható be hogy eddig eljutott a bayern és ezért érdemtelenül vannak a döntőben ami viszont nem igaz, Ennyi erővel vissza lehet menni a Bajnokok Ligája történelembe és megnézni melyik döntőbe jutó csapatnak nem volt szerencséje és csakis mindig saját kezében volt a továbbjutás. Lásd:Barcelona,Manchester stb.
fcb23 2010.05.15 23:03:33
@Rekordvizemeister: megosztja a népet a csapat.vagy utalják vagy szeretik. Németekkel sokan nem szimpatizálnak és divat lett utálni idehaza a csapatott, saját tapasztalat.
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Úgy fest, a Schalke nem olvasta az előző Bundás-posztot, ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy ők nem lehetnek bajnokok – minél többször mondom ezt el, annál kevesebb ideig kell majd a szezon végén meztelen múzsákat néznem a gratuláló-önostorozó poszt megírása…..
fcb23 2010.02.19 14:51:44
@nekedX: Úgy látszik ez a lenézem a Bundesliga-t stílus az angol, spanyol és olasz drukkerek génjébe van