Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cory.

8 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Johnny Depp emlékezetes alakitását a Közellenségek cimű filmben mostmár otthon, dvd-n is megcsodálhatjuk. A történet valós alapokon nyugszik: a főhős John Dillinger (Depp), az 1930-as évek Amerikájának legendás bankrablója volt. Pályafutásának csúcspontját és…..
 – Nagyapád mindig késsel-villával eszi a virslit…– Ugyan már, Nagyanyó, miért nem ehetem úgy, ahogy én akarom?– Mert az olyan sznobság!– No, látod, ezért nem vonulok fel május 1-jén a ligetben! Van ott virsli meg sör, de nem adnak hozzá kést és…..
Kevesen tudják, de 1978 óta május 18-a a Múzeumok Nemzetközi Napja. Az egyetemtől nem messze található például a Nemzeti Múzeum, ahol nem csak napozni lehet - aki még nem járt volna ott, gyorsan pótolja a lemaradást! Nemsokára pedig jön a Múzeumok Éjszakája. A…..
A harmadéves médiásokhoz szólok most, ugyanis sokan még mindig nincsenek tisztában néhány leadandó házidolgozat határidejével, esetleg tudnak róluk, csak minden összekeveredett már itt az utolsó nagy hajrában.  Lássuk tehát sorjában, miket is kell még az elkövetkező…..
Vagy mondhatnám azt is, rövid portré (igazándiból talán nem is az), hiszen így fogok cselekedni. Azonban ő az, aki tökéletesen kihagyhatatlan, s akire kevés szót fordítani szigorú vétek. Valahol a földszint és első emelet közti lépcsőfordulóban rendre egy hajfonatos mosolyba…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de a tavaszi napsütés sokakat méregtelenítő kúrára ösztönöz. A húsvéti böjt után (ha még sejti valaki, mi az) vagy ahelyett érdemes egy ilyen, többnyire egyhetes diétát alkalmazni, külső és belső harmóniánk érdekében.  A tartósított…..
Irígylésre méltó helyzetben van, akinek már a cicomázás a legnagyobb gondja, de praktikus már folyamatában alakítgatni a írást, főleg ami a tagolást és a hivatkozásokat illeti. Körvonalazzunk szakdolgozatot! Tovább után minden egy helyen.A dolgozat az átláthatóság érdekében…..
A következőkben szeretném feleleveníteni azokat a felejthetetlen vizsgákat, amelyeket amíg élek nem fogok elfelejteni. Nemcsak a jegyszerzés módja miatt, hanem egyéb körülményeket figyelembe véve.   Felejthetetlen vizsgák I. Az első számomra ilyen vizsga a Szociológia…..
Miért jó a kommunikáció szakra járni? Pár nem elhanyagolható dolgot összegyűjtöttem, melyeket csak és kizárólag itt tapasztalhatsz meg. Mindennemű bántás nélkül, íme egy rövid, de annál érdekesebb összeállítás.  1. Elmondhatod magadról, hogy Te olyan szakra jársz…..
Cory. 2010.03.26 15:37:45
Bizonyára nem írok túl nagy újdonságot, ha azt mondom: a magyarországi felsőoktatás  - szerintem - igazságtalan. Írásom keretén belül én most arra vállalkozom, hogy saját szemszögemből – hiszen nincs lehetőségem egyszerre részt venni az összes egyetem és főiskola…..
Cory. 2010.03.20 20:41:06
@Tyara: "ugyanazon szakon hogy lehet, hogy én kielégítő képzést kaptam, te pedig nem?" - erre csak annyit, hogy kvázi ingyen nekem is elég lett volna, ennyi pénzért már kevésbé. Szerencse, hogy utolsó évre már színvonalas(abb) lett a képzés.

Amúgy srácok, ne egy valakin töltsétek most ki a 3 alatt felgyülemlett haragot...
Most hogy végre tényleg itt a jó idő, és nem a suli négy fala közt kell eltöltenünk az óraközi szüneteket, ajánlok Nektek néhány tuti ebédlehetőséget a környéken. Mindegyik olcsó, diák- és pénztárcabarát, valamint a legmesszebbi is öt perc séta alatt elérhető,…..
          A hétfő reggeli csúcsforgalomban fáradt utazók tömkelege vette igénybe a 47-es villamost. Az új hét kezdete, s az egyéb ügyes-bajos problémáik miatt gondterhelt emberek gondolataikba temetkezve bámultak maguk elé. Én az Albertfalva…..
Cory. 2010.03.18 16:59:50
 Kedves Olvasóim!Harmadéves újságíró palántaként kötelességemnek érzem, hogy tájékoztassalak titeket a legújabb tavaszi trendről. Megérkezett az idei év nagy szenzációja, mely nem más, mint az „üccsis doboz”. Mindezt biztos forrásból tudom. A villamoson két,…..
Cory. 2010.03.09 20:39:18
A történet, amiről a továbbiakban lesz szó, megtörtént eseményt dolgoz fel. A XXI. századi Magyar valóságban, helyszínünk a 47-es sárga villamos két megállója között játszódik a villamos belsejében.   Az egymással szemben elhelyezkedő együléses ülőhely egyikén egy…..
Cory. 2010.03.09 20:35:30
Reviczky4 Hírmondó Ötletelek.. 2010.03.09 17:36:00
              Ugye van ez a filmklubunk az egyetemünkön, amiért hálásak vagyunk nagyon és rendkívüli, hogy csak néhány métert kell menni a BTK-tól és máris ott vagyunk, illetve az is, hogy csupán kettőszáz forint. Ennek ellenére azt hiszem…..
Reviczky4 Hírmondó Károli+Röpi 2010.03.08 23:13:00
Tévedés ne essék, senki nem röpül az egyetemről (se képletesen, se szó szerint) és nem is a Novotny-féle röpdolgozatokra gondolok itt, hanem a károlis röplabda lehetőségre, melyről talán mind értesültetek, ha máshonnan nem, hát a faliújságokról. A múlt…..
Cory. 2010.03.09 11:50:14
Néhány fontos és nem elhanyagolható információt jó, ha tud mindenki. A szakdolgozat végső leadási határideje a BTK-n (júniusi államvizsgázóknak) március 31. A TVSZ-ben foglaltak alapján kb. 30 oldal azaz 52 ezer karakteres dolgozatot kell írni. Egy kis segítség a munkához. …..
Mivel a toplisták megingathatatlanul ülnek az online bulvár újságírás legolvasottabb posztjainak szánt trónon, ezért nem szeretne kis közösségi blogunk sem „uralkodó” nélkül maradni. Az alábbiakban egy összeállítást olvashattok a Károli kommunikáció szak…..
Cory. 2010.03.01 22:21:46
  Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy minimum fél órás út után, rohanva, izzadtan, tüdejét kiköpve beér az egyetemre, és a többieknek se híre, se hamva. Diákok-tanár sehol, terem zárva. Jobb esetben egy cetli árválkodik a tanszék ajtaján, hogy: a mai óra elmarad.…..