Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-Adee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Elöljáróban: a címhez némi magyarázat itt.) Ismét lehetőségem volt rácsodálkozni arra, hogy a mopedekben tulajdonképpen mennyi variációs lehetőség rejlik. Lukács már régóta pedzegette, hogy ha egyszer Tihanyban járok, menjek, és nézzem meg az ő TVS (Suzuki) Ekóját,…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Külön öröm számomra, hogy végre sikerült egy Simson Start lencsevégre kapnom, bár nem volt egyszerű történet. Jó néhány hete már, hogy az egyik bevásárlóközpont parkolóházában…..
T-Adee 2017.09.25 09:18:10
@Gery87: Akkor nem vagyunk 1formák. Volt 51-em (több is) nekem a Star kényelmesebb,és ergonómikusabb minden szempontból.Az,hogy a lámpa nem együtt fordul a kormánnyal,ma sem egyedi jelenség,sokmilliós modern gépek között is találsz ilyet bőven. :-) Megszokás kérdése.Az újabb 4-es váltó sem mindig előny,komolyabb szembeszéllel gyakorlatilag használhatatlan.
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Persze, persze, nem akarom én azt, hogy a Simsonok teljesen átvegyék az uralmat itt a blogon, de sajnos nincs szívem kihagyni a jobbnál jobb kínálkozó lehetőségeket, melyek felkínálásában…..
T-Adee 2016.12.06 11:40:01
@Bxx:
A benzin gyantásodás,belerohadás ellen én a hazai fejlesztésű Spuri adalékot használom.
Nem is drága egyébként 1 flakon ~3000Ft és 250l üzemanyaghoz elég.
Bővebben: spuri-adalek.hu/content/view/167/1/
(Még mielőtt megvádolna vki semmiféle anyagi érdekem nem fűződik a termékhez,csak felhasználó vagyok)
                                        A szorgalmas és nagyon ügyes blogfeladatmegfejtőnk, a 9. helyen kiemelt, 7 éves kisújszállási Demeter Dorina sikeres…..
T-Adee 2013.11.30 18:32:44
A PUR-hab feltalálása olyan jelentőségű előrelépés az építőipar történetében, mint mondjuk az üvegé. PUR-habbal gyakorlatilag mindent meg lehet csinálni, kitűnő ablakrögzítő, kádszigetelő, réstömítő, szobrok alapanyaga lehet, kis mókusok kenyérre is kenhetik.…..
T-Adee 2013.01.01 22:30:30
@Hakkar:

Szólnak a kutyusnak"nyisd ki a szád"
ő kinyitja és bekapja,mehet a fújás,nyeli míg ki nem ürül a flakon..ugye..

BRuhahahaha..