Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonran

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fér hozzá kétség, bár ugye még nincs vége az évnek, gyakorlatilag behozhatatlan anyázáselőnybe került a Vodafone. Most épp egy "üzleti" előfizető döbbent le, hogyan is kerülhet egy hét nyaralás 130 ezer forintba. Az ügyfélszolgálatos szerint ezt az…..
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Ferinek sikerült Vodafone-előfizetése mellé bónuszként megszerezni F. Attila ismerőseinek jelentős részét, akik hónapokkal később is őt hívogatják. A Homár elképzelhetőnek tartja, hogy Attila véletlenül az összes direktmarketinges ismerősének megadta a számát csere előtt,…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Carti lőtte ezt a hirdetést Szuperinfóból, amiben a Datanet durván szembemegy a trendeknek. Az internetszolgáltatók mostanában további hálózatbővítések helyett egyre több fronton korlátozzák a nagyobb sávszélességet használók vonalát. (A havi forgalom korlátozása két év…..
Ezúton is gratulálunk annak a zseniális közlekedésmérnöknek, aki az Air Race miatt lezárta a Bem utca felét, totális káoszt és agresszivitást zúdítva a normál esetben is zsúfolt rövid utcára. Alant olvasható egy fulladozó lakó levele, fotókkal. Kedves Homár! Elképesztő,…..
Marcell kicsit túlpörögte magát, mert ugyan az EU július 1-jétől hozta létre az egységes roamingdíjat tagországaiban, a mobilcégeknek 2 hónapjuk van bevezetni: 2007.06.29. a dátum, amikoris az Európai Parlament által hozott törvényt minden EU tagállam elfogadja, miszerint a…..
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..