Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szomfa Károly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem ért a tartósítószerekhez, de ha valamire az van írva hogy nincs benne,akkor ne legyen benne semmilyen, még olyan sem, amire azt mondják az ezzel foglalkozó okosok, hogy nem ártalmas. Papplaciék ugyanis épp azért vásárolták meg a Pesti Reform Konyha termékét, mert nem…..
Szomfa Károly 2010.02.23 12:14:31
Mivel a múltkori, hetvenes évekbeli utcaképes bejegyzésből autómán beszélgetés lett, úgy döntöttem, folytatom korábbi sorozatomat, a villamosfotózás közben mintegy melléktermékként készült autós képeim mutogatását. Kezdjük talán ezzel a könnyed SUV…..
Szomfa Károly 2010.02.23 09:47:20
Másodlagos nemi jellegeikben hátrányos helyzettel küszködő férfitársak számára nagyszerű hiánypótló és önbizalom növelő kiegészítő lehet eme mellkasszőrzet imitáló előke/szakállka. Csak felpattintod a nyakba, és máris Hasselhoff-i magasságokban érezheted magad. Az arany…..
Utazónk Stockholmban járt, SylverRat zsebében nyomott le egy 72 órás maratont, de át is adom a szót a kísérőnek. Mivel december végén volt még pár nap kivevendő szabadságom, úgy döntöttem, meglátogatom rég látott ismerőseinket a messzi északon, Stockholmban. Kis huzakodás…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..