Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcilu

8 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak szólunk, hogy meglegyen, nehogy valaki lemaradjon. Ja, van még más is, de azt csak az ugrás után, mert spoileres. Naszóval az van, hogy az első rész leginkább két szereplőről szól majd, az árkon-bokron át menekülő Carlról és Rickről, de visszatér benne a Kormányzó is,…..
A Survivor: Cagayan kapott egy olyan alcímet, hogyaszongya Brawn vs. Brains vs. Beauty, azaz Erő vs. Gógyi vs. Szépség. A jelentkezőket három törzsbe sorolták, egyikben a keménylegények és -csajok szerepelnek, köztük két rendőrrel, ha jól emlékszem, a középsőben 19 éves…..
A History Channel első (fikciós) minisorozata (jó, a The Kennedys-t is ők rendelték, de nem adták le) egy olyan történelmi témát jár körül, amiről mi nem sokat tudunk, legalábbis a gimis törzsanyagból tutira hiányzott még 1988-ban. Az amerikai történelem legendásan véres…..
Larry Hagman ugyan rákos, de ez nem zavarja abban, hogy melózzon, és vígan forgat a Dallas rebooton, meg is mutatjuk. ..
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát Melissa McCarthy, a Mike & Molly egyik főszereplője és Joshua Jackson, a Fringe (A rejtély) Peter Bishop nevű karakterének megformálója olvasta fel. A…..
Szerintem kötelező program, javítsatok ki, ha tévedek. A promó pont arra jó, hogy idegbetegeskedjen az ember szombat hajnalig.  ..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.04.06 09:30:00
Richard Hatch, a Survivor első nyertese, és egyben egyik legfaszább játékosa 300 000 dollárt kér a nagyközönségtől, hogy lerendezhesse adósságait, és a CBS beperelésével foglalkozhasson a sitt helyett. Júliusban jön a Family Guy képregényváltozata. A Netfilx 750 000 -…..
Évek óta hajtogatom, hogy a sikeres amerikai reality-formátumok közül egyet mintha a hazai piacra szabtak volna, de egyik tévé sem meri bevállalni az istennek sem. A Beauty and the Geek-ről van szó, arról a bentlakásos realityről, amiben ostoba jónőket és okos, de lúzer külsejű…..
Jerry O'Connellt simán be lehetne tenni Charlie elárvult rövidgatyájába, tessék csak nézni: ..
marcilu 2011.03.09 17:01:16
Egy epizód ment le mindössze az új Survivor-évadból, de már a bemutató előtt állt a bál a CBS 11. évét, egyben 22. évadát taposó reality-je körül. A klasszikus, szigetes-kiszavazós valóságshow egyik legmegosztóbb karaktere, Russel Hantz az, aki állítólag nem tudja tartani a…..
Már csak két epizód van hátra az utóbbi évek egyik leghitelesebb, legemberibb sorozatából, a dilloni gimis futballcsapatokról szóló Friday Night Lights-ból. Jason Katims készítő és Peter Berg executive producer sorozata viszont csak a DirecTV képernyőjén búcsúzik február 9-én,…..
A Kapj el, ha tudsz című filmre emlékeztető esetről számot be a Daily Mail múlt héten, olyanról, amiről az ember azt hinné, hogy nem nagyon fordulhat elő egy olyan, meglehetősen szigorú szabályok alapján működő rendszerben, mint az igazságszolgáltatás. Arról nem is beszélve,…..
Az évente átlagosan induló 45-50 újoncból elég nehéz kiválasztani ötöt, de megpróbáljuk, Na jó, vicceltem, az indulók fele a pilotnál elhasal, a maradék nagy része két-három epizód után tűnik el a balfenéken, és csak pár marad, amire az ember őszintén azt mondhatja, hogy…..
Itt az első trailer a Camelothoz, amit a címben idézett Gyaloggaloppal szemben véresen komolyan gondolnak. Az örök kérdés: Joseph Fiennes ezt is tönkre tudja majd tenni? A Starz a pilotot még valamikor februárban, a Spartacus-prequel fináléja után megmutatja, de a hivatalos bemutatóra…..
Egy kedves kollégánk hívta fel figyelmünket arra, hogy az 1960 (!!!) óta műsoron levő angol szappanopera, a Coronation Street 50. évfordulójának örömére a készítőkben megpattant valami, és olyan mayhemet rendeztek a sorozatban, amitől a Barátok köztet jegyző Kalamár Tamást…..
Legalábbis azt szajkózza a Fox már egy hete, hogy aki ma kimarad, az lemarad az év legizgalmasabb tévés 42 percéről. A trailer filmes stílusa engem kilóra megvett persze. ..
Az F/X idei terméséből nagyon bejött nekünk a Justified, ez a modern western, amiben a szülőfalujába hazatérő hős szíjjelcsap a gyökerek között és megmutatja, ki a jani. Timothy Olyphant miatt persze akkor is néznénk, ha egy albán drámaíró önreflexiós gyakorlatait vitték…..
A manchesteri prolicsaládról szóló Shameless a britek egyik legjobb sorozata, kemény, sötét de vicces a maga módján, ráadásul az angol nyelv iránt érdeklődők olyan dolgokat tanulhatnak belőle, amiket könyvből a büdös életben nem fognak. Az amerikaiak is elkészítették a saját…..
A gawker szedte össze a legnagyobb kliséket, legócskább frázisokat, amiket a valóságshow-szereplők puffogtatnak lépten-nyomon, és amiktől az embernek még a talpa is ökölbe szorul. A kifejezéseket meghagyjuk angolul, mert nem magyar műsorokban hagzanak el, de fordítást és…..
A network tévék elővezettek minden idei újoncot, amit nem nyárra vagy midseasonre terveztek, oda meg eleve nemigen jön nagyobb durranás, ha a Mr. Sunshine-t nem számítjuk annak. Fel lehet tehát mérni, mit tudott a 2010-es osztály, volt-e értelme dollármilliókat beleölni egy-egy…..
Most, hogy már lassan negyedik hete megy az új évad, el lehet kezdeni mindenféle következtetéseket levonni, cinkelni az idiótákat és meghajolni a jókat húzók előtt. A legnagyobbat a CBS változtatta azzal, hogy három, saját sávját és nem ritkán az egész estét magabiztosan nyerő…..
Az HBO ismét belenyúlt a tutiba: 1920-as években játszódó új sorozata kiválóan sikerült, stílusos és izgalmas lett, pont annyi vérrel és erőszakkal, ami még nem megy a történet rovására, de megfelelően borzongatja az embert. A második epizódra kiderült, hogy nemcsak Martin…..
Egész nyáron másról sem szólt a tévés szakma, mint az Event-Lost párhuzamról, itt az utód, mondták, ez majd odabasz, fogadkozott az NBC, és úgy szórta a lóvét a marketingre, mint bolond kisgyerek a cukorkás bódéban. A szkeptikusok erre csak legyintettek, az óvatos kritikusok…..
A The Big Bang Theory stábja így kívánt mielőbbi gyógyulást a lovasbalesetben lábát törő Kaley Cuocónak, a sorozat egyik főszereplőjének. ..