Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.O.S.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Értékelvű Párt elnöke, akit a Jobbikból dobtak ki azért, mert túl hazafi volt és konzervatív, ezt a cikket írta:"Köztudott, hogy önök minden kommunikációjukban azt hírdetik, hogy ki kell lépni az Európai Unióból, erről szólt Vona Gábor és Morvai Krisztina több…..
MONOSTORI KLUB START 2008.04.10 15:14:00
Sziasztok Monostorik !Ezennel átadom a blogot szerkesztésre !Bármelyik Monostori írhat új bejegyzést, kommentezhet, stb ... Üdv.Monostori Tiborelnök..
Tehetetlenség vagy lehetetlen felkészülni az ítéletidőre? Mármint arra az arasznyi hóra, ami minden páratlan évben meglepi országunkat?   Ki gondolná, hogy az egyre ritkább hazai havazás miatt megbénult MÁV egy bő hétre elegendő témát biztosít a szak- és kevésbé…..
Autós vs motoros. Sosem egy könnyű téma, mert valahogy mindig rengeteg feszültség termelődik mikor a két fél találkozik. Ezesetben is sokat segíthet ha mind a szabályokra, mind a többiekre megfelelő figyelmet fordítunk. Vuknak is sikerült egy autós kolléga ellenszenvét kivívnia.…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..