Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DVDMEDVE18

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Már nem akartam több ilyen bejegyzést, mert bíztam benne, hogy sikerül az utolsó nagy küldést megúszni át nem vett csomagok nélkül, de sajnos most sem jött össze. Úgyhogy még eladó 3 2 0 darab kukás póló, következő méretekben: S , XL, XXLUpdate: Elkeltek mind Aki úgy…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..