Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drdzson

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az osztatlan közös tulajdon hálás téma, főként, hogy rengeteg új építésű háznál előfordult, hogy elszúrták a társasházzá alapítást. A magyar jog kiváló lehetőségeket  ad a rosszindulatú tulajdontársaknak a másikkal való kibaszáshoz. Kedves…..
A múlt heti arcpirító 9/3 után úgy határoztunk, megtesszük, amire már jó ideje készülünk, azaz fogjuk az üveggömböt és belevágjuk a Dunába a cudar eszközt. Mostantól a szakértőkre bízzuk a tippelgetést, a Guru tehát változatlanul megmondja majd a hét vége felé…..
comment:com Beindult a nagyüzem 2007.10.15 13:47:00
A pénteki Women's Murder Club (képünkön Angie Harmon) premierrel és Men In Trees visszatéréssel immáron teljes sebességgel robog előre a tévés évad, megvoltak az új sorozatok premierjei és visszatért mindenki, aki számít (jó, a 24 és a Lost majd csak télen jön, és a Lipstick…..
drdzson 2007.10.15 16:14:42
comment:com Hírek kávé mellé 2007.10.08 09:00:00
A Discovery Channel egy új reality-sorozatot indított Last One Standing címmel (Egy tökös legény a gátonm vagy valami hasonló értelmezésben) ami arról szó, hogy hat sportolót (BMX-bandita, krikettező, röplabdázó, stb.) a világ eldugott részeibe visznek, ahol kitanulják…..
A Tv2 ügyvédje hivatalos levélben szólított föl bennünket, hogy a A Tv2 válaszolt nekünk című posztból távolítsuk el azokat a hozzászólásokat, melyeket látszólag a cég egyik, az új igazgatóhoz, Várdy Zoltánhoz zavarbaejtően lojális alkalmazottja írt. A kérdéses posztokat…..
A Zugügyvéd az állítólag baloldali beállítottságú Vasárnapi Hírekben találta a következő cikket, amitől egy darabig nem kapott levegőt. Főleg, hogy a cikk szerzője a Zugügyvéd emlékei szerint jogot végzett. Mindenesetre boldog reggeli tornát, és közös éneklést…..
drdzson 2007.09.25 23:56:14
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Szerencsére olyan is van, hogy nem kell cifrázni a dolgat, egyik felet sem érdekli a másik, akkor meg minek pazarolják a párválasztás drága perceit egymásra. Te jobbra, én balra. Palya is lezárta a dolgot, mielőtt elfajult volna. Egy kapcsolatom lezárását írnám meg Neked, talán…..
drdzson 2007.09.06 22:47:28
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
drdzson 2007.08.30 10:37:07
A Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint törvénysértő, hogy Rogán Antal el akarta venni két V. kerületi minisztérium parkolóját, és még 23 milliárd forint büntetést is kirótt rájuk. Horváth Ágnes egészségügyi miniszter megmutatta a sajtónak a…..
comment:com Tiszteletbeli konzol 2007.07.26 14:20:00
Két kedves mese is jut mára az HBO-soknak, a Charlie és a csokigyár (19:05 HBO) Willy Wonkával, akarom mondani Johnny Deppel és A halott menyasszony (19:40 HBO2) Tim Burton rendezésében. Én mégis inkább azt mondom, húzzuk ki valahogy nyolcig, akkor viszont feltétlenül kapcsoljunk a…..
drdzson 2007.07.26 14:34:48
Bogi 140-ért lőtte a hatvani Henkelben azt, amiről a hátulsó szöveg azt állította, hogy 200 éves múltra visszatekintõ Japán receptúrák alapján készült ízesített rizskrékerek, magvak, amelyek alapkövei lehetnek az egészséges táplálkozás megvalósulásának a nassolás…..
drdzson 2007.07.24 14:44:47
A kirendelt védői rendszer átalakításra szorul - véli a Magyar Helsinki Bizottság és a Magyar Ügyvédi Kamara a Népszabadság cikke szerint. Az lenne a járható út, ha az adott ügyben eljáró hatóságtól független hivatal rendelné ki a védőket. Bánáti János elmondta, hogy az…..
Amikor az NBC a Foxra ráígérve aláírta a szerződést Victoria Beckhammel (direkt nem csirkelábú asszonyoztunk, majd később), úgy gondolták, hogy újabb aranytojást tojó tyúk érkezik az istállóba, megvan mit néznek majd a tinik nyáron, hejj! Aztán annyi lett az…..
drdzson 2007.07.17 15:16:03
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Anyánk az Index pert indított egy állami tulajdonban lévő cég ellen. A cég személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3.§ (4) bekezdésére hivatkozva megtagadta az a adatközlést. Az alperes, mint akkor és azóta…..