Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfa1550

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android A galaxis legjobb telefonja 2012.06.20 07:33:00
Ránézve a nyers adatokra, elég világosan látszik, hogy az Android-forradalom akkor váltott élesbe, amikor két éve (úristen: MÁR két éve) kijött a Samsung az első Galaxy S készülékkel. A jó előre közzétett specifikáció alaposan felborzolta a várakozásokat, a megjelent…..
A Blikk szerkesztőségéből jelentkezik csütörtökön a Neo FM reggeli műsora. A Bumeráng csapata reggel 5 órától foglalja el a helyét a Ringier-székház 4. emeletén, majd 10-ig innen vezetik a reggeli műsort - írja az mmonline.hu. A kiadóban nem külön stúdióban, hanem…..
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
1956.11.04. 7.43 Itt a Szabad Európa Rádiója, a Szabad Magyarország Hangja! Hírszolgálatunk következik. Nagy Imre miniszterelnök ma reggel 5 óra 20 perckor drámai bejelentést tett a budapesti rádióban. Bejelentése a következőképpen szólott. A Szabad Európa Rádió adásának…..
Geekblog Éli könyve 2010.02.18 20:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 15.Denzel Washington bízik Istenben, és szárazon tartja a puskaport: Hollywood legújabb posztapokaliptikus rémálmában az Úr küldetését teljesíti, de nem rest szitává lőni, és szeletekre vágni mindenkit, aki az útjába áll.  A…..