Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rulettes

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
rulettes 2018.04.27 18:03:30
@nyúúlacska: ez meglep. Egy hete jöttem haza Bangkokból. Emirates oda vissza, Dubai átszállással. Simán, díjmentesen lehetett ülést választani. Na jó, hazafelé Dubai _BUD vonalon csak 2 szabad opció volt ami rosszabb volt mint a rendszer adott.
A KARD A játék az nem játék 2012.10.08 16:37:34
Újabb termék- és szolgáltatáscsoportot tett feketelistára a Kormány. A nyerőgépek azonnali kilövésére kapott parancsot Navracsics Tibor és - valljuk be - ezúttal is furcsa körülmények között született halálos ítélet. A fejleményre viszont a dühödt…..
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
rulettes 2012.08.24 21:49:22
Nos itt egy másik szállásközvetítő, akinél megjelenhettek az értékelések a "kastélyról"
szallas.hu/Club-Therm%C3%A1l-Kast%C3%A9ly-Poroszl%C3%B3?arrive=2012-08-30&leave=2012-09-01

csakhát ebbe nem tudott beleszólni kizman "úr" :-) Tudni kell, azért aki 8,5 alatti átlagot hoz, ahhoz nem érdemes menni... vagy nagyon olcsó legyen :-)
Tavaly novemberben, amikor Pleschinger Gyula, az Állami Adósságkezelő Központ vezetője a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára lett, gyorsan kiszivárgott a sajtóba a hír: utóda a meglehetősen erős jobboldali kötődésekkel rendelkező bankár, Töröcskei István lesz. Az…..
Emlékeztek az Andrássy Palace Gardensre? A Kodály köröndön álló ikerpalotákról van szó, amelyekben luxuslakásokat árultak nem is olyan rég. 2009-ben ebben voltak az ingatlan.com adatbázisában a legdrágább budapesti lakásai: 449 millióért kínálták a legmenőbbeket. A…..
rulettes 2012.01.25 02:00:40
@Bicepsz Elek77: igen,persze elsősorban bennfentesek vettek így, de nagyon sok "átlagpógár" is. Csak irritál ha látom a leesett vakolatot, ócska belső udvart, és annak elelnére hogy fillérekért vásárolt, nem hajlandó semmit sem költeni saját tulajdonára... majd az IKV-... azt szokta meg...Én meg ilyen volt bérlőtől vettem milliókért...
rulettes 2012.01.25 07:48:14
@Roy: nem vett senki olyan lakást, hisz nem készült el. Csak meghirdetve volt.
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
rulettes 2012.01.22 16:45:16
@reálisan: a lóf@sz látszott hogy mennyire többen vagytok! Az látható hogy ti egy vezényszóra ugrotok, ahogy a vezér vagy valamelyik csicskája füttyent nektek. Valóban sok ember ugrik erre... szép nagy tömeg... remélem ennyien vagytok, slussz. Az a mindig hivatkozott nagy többség pedig 52,7% volt a szavazás napján. Már akik elmentek azok közül. Tény hogy akik nem akarnak vagy inkább nem tudnak gondolkodni, ilyen tüntetésekre jól összeszedhető. Én mint jobboldali-liberális és akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, még kivárnak, nem tüntetnek... még... pl. dolgoznak, értéket teremtenek, adót fizetnek! Tudod TE mi az hogy adót fizetni? Átutalni a számláról a nav-nak... nem kis összeget. Összegeket!!! na ategnapiak közül kíváncsi lennék mennyien cselekednek így.
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
rulettes 2011.12.18 13:34:46
@Kismac: igen, ez ami zavar engem is, hogy 52,7% al arra hívatkozik hogy velük az ország. Egy beteg, súlyos beteg elmével állunk szemben. A többi csak simán haszonleső... lázár, kósa, szijjártó. Ők a megszerezhető pénzre mennek, orbánnak a hatalom kell. És egyelőre minden összejött nekik, csak az a baj könnyen nem válnak meg ettől.
Ha nekik menniük kell, pusztuljon az ország is. Már jó 9 éve ez a vezérelv ott...
Michael Knight Már megint einstand 2011.12.15 14:10:00
Matolcsy György és az Orbán-kormány egészen egyszerűen pofátlan. Méghozzá elképesztően az. Ez jutott eszembe, amikor elolvastam a hírt, miszerint a kormány még egy évig az államkasszába szedi be a maradó magán-nyugdíjpénztári tagok pénzét. Pedig mostanság kellett volna…..
Proszektúra Pancserek 2011.12.07 18:14:00
Nagyon felhígult a szakma. Egyre többen vállalkoznak súlyos bűncselekmények elkövetésére, egyre kevesebb  tudással. Azon még csak mosolyogtunk, amikor Stadler Leonardo da Vinci Utolsó vacsorájával követett el áfacsalást. De aztán sorra jöttek az ostobábbnál ostobább…..
A Magyar Telekom idén elég sokat várt a Kapcsolat koncert bejelentésével. A szerdán tartott sajtótájékoztatón viszont filmbe illő módon az utolsó pillanatban jött a visszaigazolás, úgyhogy elárulhatták: az idei ingyenes koncert sztárvendége Kesha lesz június 25-én az 56-osok…..
Michael Knight Márait nem adom! 2011.02.12 21:04:00
Olvasom, hogy emléklapot kapnak ezután a polgári házasságot kötő párok az anyakönyvezetőtől, és az emléklapon - amely kifejezi, hogy a nemzet közössége számára fontos érték a házasságkötés - többek között Márai Sándortól vannak idézetek.No, akkor most álljunk meg egy…..
rulettes 2011.02.13 11:20:41
@a-kis-herceg:
Tényleg... igazad van, ez kiment a fejemből! Akkor valóban jó hogy van a városnak egy lézerjanija. Ő tudja mi a szabál... és a szabál az szabál. És ezt anno a tetemes költségtérítés felvételekor sem lépte túl. Ami jár az jár...
És ezek irányíthatják az országot...
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
rulettes 2011.01.02 17:11:38
@Rókakígyó:
Itt van egy lista amin keresztül könnyen elérhető bármi.
www.proxy4free.com/page1.html

Eddig csak a nálunk letiltott youtube tartalom miatt volt szükséges, de lehet hogy mostantól többmindenre használnunk kell :-)
Mellesleg a "hivatal" létrejöttének tényénél mégnagyobb hiba (bűn) hogy mennyibe is kerül nekünk. Már akik fizetünk adót...
És a hab a tortán... rákay philip az m1 főnöke??? ez már mindennek az alja :-(
és ezekre szavaztatok... Asszem lesz még vitám a tesóm pasijával... tán ütésváltás is :-)
rulettes 2011.01.02 17:27:46
@Viva La Onda:
na jah... az ő álmaikat.
ez a "hírleveles" figura meg a többi elvtársa hogy a bánatba nem azon akad ki inkább hogy tegnaptól a kedvencei mennyivel kevesebb adót fizetnek, mármint a képviselők, miniszterek havi többszáz ezerrel kevesebbet kell adózzanak. Lefogadnám hogy a hírleveles nem a felső jövedelműek közé tartozik, mégis nyalja a ....ukat.
de a fő tanulsága ennek.... rajtunk, mármint én Hazámon röhög a világ... ilyenek kezében hatalom.... na ez a kontraszelekció...
szalai annamari már elásta magát a Sláger rádió kicsinálásával, valószínű sokba lesz az is nekünk még... ez a mostani hülyeségük inkább röhely...
Nahát, mik vannak! Kubi levelet írt arról, hogy mennyire zavarja a csak1nap online bolt, ami szerinte átveri a vásárlókat. A spéci webáruház lényege, hogy minden nap egyfajta terméket árul csak, de azt baromi kedvezményesen. Hinné az a szerencsétlen balfácán, aki képtelen egy sima…..
Varánusz A nyugdíjbiznisz jutalma 2010.11.26 08:00:00
Ott állt némán és bámulta a várost. Az ő városát, amit maga nevezett újra a nemzet fővárosának alig néhány hete. Csalódott volt és morózus. Csalódott a zemberekben, csalódott a talpnyalókban, csalódott a minden hájjal megkent szakértőkben. Beszívta magába az ősz…..