Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g-dúrban zúgó kabóca

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hófehérben, visszafogott tónuspalettával operál ez a New York-i otthon, amelyben még a régimódi vasradiátor is megszépül, a nyersen hagyott téglafal ódon hangulatot áraszt, az egykori kábeldobok némi kreatív erő bevonásával ülőalkalmatosságokká alakulnak át, a falat…..
  Mindenkinek vannak optimista, sikeres személyek a környezetében, akiktől érdemes példát venni, megfigyelni, mit tesznek a sikerért, hogyan tudnak pozitívan gondolkodni. A pozitív élet mögött rengeteg háttérmunka van, rengeteg lemondás, de a gondolkodásmód az, amely elősegíti…..
g-dúrban zúgó kabóca 2014.07.27 19:56:05
Magyarországon kettő, nagy jóindulattal három féle wc típussal találkozhatunk: német, angol, meg a jó öreg pottyantós. Azt hinné az ember, hogy sokal több variáció nincs is - és persze nagyon, nagyon, nagyon nagyot téved. Rengeteg megoldás van, ami európai szemmel nézve bizarr…..
Mégpedig a 42-es házszám előtt. A képeket Katalintól kaptuk és lázasan várom a további infókat róla. Így első blikkre úgy tűnik, hogy valami építéshez öntötték oda a kupacot, aztán a pesti éjszakában egyszer csak arca nőtt néhány vidám járókelőnek köszönhetően.…..
g-dúrban zúgó kabóca 2014.04.24 17:27:39
Nem szoktunk ilyet írni, de most kénytelenek vagyunk figyelmeztetéssel, mi több, lebeszéléssel kezdeni: aki tériszonyos, jobb, ha mellőzi a mai posztot. Olyan épületeket, helyeket mutatunk ugyanis be, ahonnan lenézni csak erős idegzetűeknek ajánlott. Aiguille du Midi, Mont…..
Fantasztikus érzés lehet magasan a hófedte hegyek között, a röpködő mínuszokban a meleg vízből bámulni a csodálatos tájra. A legjobb síterepek luxus szállodái büszkélkedhetnek néhány igazán pazar panorámás medencével.   Hotel Villa Honegg, Svájc A Hotel Villa Honegg 914 méter magasan, Svájc…..
  A Paksi Atomerőmű jelenlegi megnövelt teljesítményű blokkjainak meghosszabbított élettartama is lejár a 2030-as években, így szükség lesz a kieső baseload (tehát folyamatosan üzemelő, áramot termelő) kapacitás, 2000 MW pótlására. Pótlására és nem pedig…..
Ez itt kérem ha úgy tetszik hirdetés, egy kiadó lakás hirdetése. Vagyis kéne a cím mögé egy iksz. De mivel nem az enyém, még csak pénzt sem kapok a reklámért, ezért csak félikszet teszek mögé. Ez ugyanis az az albérlet, amit egy hónap múlva otthagyok bő másfél év után, de…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.09.22 21:32:33
Nem mondjuk, hogy csodálkozunk a Kasza! című új talkshow első vendégének kilétén, hiszen pinázással mindent el lehet adni, még egy alapvetően sötét, és meglehetősen csehszlovák esztrádműsorra hajazó díszletbe telepített, láthatóan kényelmetlen bútorokon feszengő Kasza…..
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.07.25 14:39:42
@agresszív kismalac: ATTTTYAÚRISTEN!!!! :D :D :D
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.07.17 13:23:06
@ElPadre: a kolléganőm is tud vicces lenni. a barátaim is tudnak viccesek lenni. időnként még a főnököm is tud.

csak ez még nagyon kevés ahhoz, hogy fellépjenek valahol. az szerintem felelősséggel jár. szóval én azt gondolom, kevés az, hogy időnként vannak jó megmozdulásai egy stand-uposnak, ez egyszerűen nem elég. értem én, hogy amikor ez divatba jött, özönlöttek az előadók és hozzászoktunk ahhoz a gyakorisághoz. csak ez mára nyilvánvalóan a minőség rovására ment. szerintem inkább kevesebbet, ritkábban, de minőségit, hogy ne égjenek is, meg a nézők sem.
g-dúrban zúgó kabóca 2013.07.17 13:23:46
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
Savanyúcukor papírjával zörgő néni? Szakadt farmeros bölcsész? Hangosan kommentáló alak? Ruhatárban tolakodó fazon? Vagy éppen a színházi köhögőbajnok? Önt ki irritálja a legjobban? Mi összegyűjtöttük, kik mennek az agyunkra nézőtársaink közül. Kihagytunk valakit? Írja…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.07.15 20:29:13
MaNDA Hollywoodi betűmitológia 2013.07.13 10:00:00
1923. július 13-án, azaz 90 évvel ezelőtt állították fel Los Angeles egyik kopár hegyecskéjének, a Mount Lee-nek a tetején azokat a hatalmas betűket, melyekből összeállt a HOLLYWOOD felirat. Az azóta eltelt évtizedekben a hollywoodi filmgyártás lényegéből eredően virtuális…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Észak-kelet Magyarország egyik legcsúfosabb közelmúlti történelmével rendelkező városából írok önöknek, ahol a korrupció, a "cimbora-maffia" és az ismerősök ismerősének az ismerőse által szerzett javak és pozíciók már-már…..
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.07.08 18:34:36
@-Musashi-: a helyzet az, hogy nagyjából mindenki dug/félredug, ebben a sportolók nem jobbak vagy rosszabbak mint bárki. ugyanakkor vannak közöttük olyanok, akik sokkal jobbak valamiben, mint te vagy én vagy az átlag, ezért nagyon is megéri nekik szobrot állítani és példaképként kezelni őket.
g-dúrban zúgó kabóca 2013.07.08 18:59:29
@-Musashi-: azért rongy embernek nevezni valakit azért, mert kihasználja a lehetőséget a dugásra... erős
Scarlett Johansson látható a Franciaországban most debütáló Vanity Fair első számának borítóján! A címlaphoz természetesen egy fotósorozat is tartozik, amelyet Mark Seliger készített "Egy amerikai lány Párizsban" címmel. Nagy rajongója vagyok Scarlettnek, véleményem…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
2010 óta minden nyáron megrendezik a Hello Wood művészeti alkotótábort Magyarországon. A csapatok különböző installációkat készítenek, célkeresztben a művészet, dizájn és tudomány összeházasítása. És mit lehet 1 km fából csinálni? Például organikus úszó házat,…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.13 15:35:25
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
  Ma jött el a számvetés ideje. Ezernyi kérdésre válaszolni, amelyekre talán magának sem tud. Ő volt az, aki a legközelebb volt halálukkor Erőss Zsolthoz és Kiss Péterhez. Kollár Lajos, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció vezetője az alaptáborban élte át a…..
Azt már éppen eleget sulykolták, mi az, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell. A dayjob.com viszont azt foglalta össze, mi az, amit mindenképpen hagyjunk ki. A kudarcok Ezt valószínűleg mondani sem nagyon kell, hiszen az önéletrajz alapvetően marketing eszköz, amellyel saját…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.03 17:03:08
@speedy gonzales: tökéletesen egyetértek veled
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.04 14:52:43
g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.04 15:32:22
@syfyboy: ne spoilerezz, kérlek
g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.04 16:56:30
@zizi77: Frey apukának ez a tegnapi húzása nem volt egy ügyes PR-fogás, már ami a további randaságok kiházasítását illeti
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
A Kánanán Étteremre egy jófajta kuponos ajánlat hívta fel a figyelmünket, Újlipótvárosban amúgy sem ettünk még hamburgert, hacsak Majka egysége nem számít, bár az mondjuk jóval kintebb van. A 15-ös busszal elég egyszerűen megközelíthető Csanády utcába hétköznap…..
g-dúrban zúgó kabóca 2013.05.29 18:16:18
@wmiki: van bizony. sokat vesztettél, ha még nem találkoztál ilyennel. amúgy nem tudom, mi abban a sznobság, ha ennyi pénzért nem mirelit cuccot, hanem minőségi kaját vársz el.
g-dúrban zúgó kabóca 2013.05.29 18:29:22
@wmiki: azt hiszem, mi egészen más helyekre járunk. nem is baj, ha nem futunk össze.