Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magaslabda

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már tavaly elindult volna a Viasat3-on a The Great British Bake Off hazai verziója, melyben amatőr és hobbicukrászok mutathatják be, hogyan tudnak sütni, az általuk készített édességeket pedig egy kétfős zsűri értékeli. A tavaly őszre tervezett bemutató végül elmaradt, most tavasszal azonban…..
Ellenségünk az ENSZ, Orbán cigányozik, migránsok betelepítésével fenyegetőznek magyar lakásokba, pedzegetik a kárpátaljai helyzetet, de látványosan Putyin szekerét tolják vele... mi kell még ahhoz, hogy látszódjék, a kormánypártnak semmi produktív mondanivalója nincsen (mivel semmi produktívra nem…..
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
magaslabda 2018.02.06 17:04:19
@kurvaszatokat: pl. arra a kérdésre, hogy miért ugyanazt a ruhát vette fel Vajna Timea, pl. egy egyetemi tanár/prof. gondolod tudna válaszolni?
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
magaslabda 2017.10.02 08:25:15
@EU zászlót mindenhova!: ez mondjuk igaz!
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
  Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi…..
Ha ez a kastély mesélni tudna, mint a Nobel-díjas Ivo Andric ama hídja a Drinán, bizony mondom, a sztoriból már rég filmet forgattak volna, és a háttérben fel-feltűnne, mindig más arcát mutatva a Balaton tükre. Magyar úri családokkal kapcsolatban olvastam már az átokról, vagy…..
magaslabda 2016.07.09 09:43:15
@Kardbíró: Én 1971-ben voltam ott, már akkoriban is SZOT Gyermeküdülőként funkcionált.
Az Eb-diadal után egy-egy nap szabadság jutott a magyar válogatott játékosának, derült ki az Elviszlek magammal című websorozat legutóbbi adásából, amiben Király Gábor, a válogatott mackóalsós kapusa volt D. Tóth Kriszta vendége. Király nagyon higgadtan, okosan nyilatkozik végig, beszél arról, hogy…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
Gondoltunk már arra valaha, hogy milyen íze lehet a lóhúsnak? A legtöbbünket még az elképzeléstől is kiráz a hideg, hogy egy lovat azért vágjanak le, hogy aztán kirántva rizi-bizivel megehessük. Pedig a szomorú igazság az, hogy a budapestiek nem mindig vettették meg a lovak húsának ételként való…..
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Ünnepélyes harmadik posztomban a budapesti kötöttpályás közlekedés fejlesztési lehetőségeit nézzük meg. Noha Budapestnek nagyon sűrű, és jó eljutást biztosító vonalhálózata van, a…..
Mi igazán nem szeretünk más zsebében turkálni, felőlem keressen annyit Berki Krisztián, amennyit nem szégyell, de azért kicsit visszás (már ha igaz), hogy miközben a NAV hevesen érdeklődik aziránt, miért nem fizet adót, és azt tervezi, hogy az emberek jóindulatára hagyatkozva,…..
magaslabda 2015.08.19 10:30:19
Hamarosan foytatódik a TV2 tavaszának egyik új műsora, az Összezárva Friderikusszal, amiről itt írtunk (a műsorvezető meg itt nyilatkozott a comment:com-nak) ami ugye arról szól, hogy a TV2 egyik stúdiójában (rémesen) berendezett, amerikai konyhás nappaliban Friderikusz Sándor és…..
magaslabda 2015.08.19 10:29:02
Amikor az ember felül egy jó öreg, levegőtlen, klíma nélküli buszra, óhatatlanul eszébe jut a felháborodott mondat: „Ezért fizetünk?!” És jön is rutinból a válasz is, hol az önkormányzatra, a kormányra, a bliccelőkre, hol másokra hivatkozva. Csakhogy a forráshiánynak sok…..
magaslabda 2014.06.22 18:56:17
@Válasszunk: A BKV-nál a 250 ezerre van bejelentve, a másiknál meg 90-110 ezerre. Az ok nagyon egyszerű: a nyugdíjszámításnál nagyon nem mindegy!
magaslabda 2014.06.22 18:58:50
@Forever Mankini: Akkor a midibuszokat is ezért szeretnék 30-50 vonalon bevezetni a jövőben? Ez is egyfajta előre menekülés lenne a BKV részéről?
magaslabda 2014.06.22 19:06:49
@Válasszunk: Az üzemanyagmegtakarítás címén kifizetett összegnek nincs adóvonzata - tudtommal. Tehát a munkáltató jól jár, hiszen csak a "minimálbérközeli" bérek után adózik, az egyéb címen kifizetett összegek után nem, vagy kedvezményesen (pl. cafetéria). A sofőr nagyjából ugyanannyit kap kézhez, mint a BKV-nál, csak éppen a nyugdíjalapba az egyebek már nem számítanak bele. Tulajdonképpen fél Magyarország így van bejelentve, akik nem, pl. én is, még pár év, és a változatlan fizetésünk eléri majd a minimálbért, csak mivel ezenkívül nincs plusz juttatásunk, akkor már majd azon izgulhatunk, hogy kinek az állása szűnik meg...
Szóval, tulajdonképpen mostanában csak a BKV-sok egy részének kiváltságos helyzete szűnik meg: nem lesz inflációkövető bérezés sem már...
Fotók: Város szíve blog Ha epés lennék, azt mondanám, na végre megállítottuk a Kék Veszedelmet! Ennél beljebb már tuti nem hatolnak Belvárosba a diszkontláncok. Persze hogy nem, mert ennél beljebb már nem is lehet. Twitteren jeleztétek tegnap, ami aztán később a Város szíve…..
Három és fél éves rockstation-ös pályafutásom alatt először vágtam képzeletben fejbe magamat, amiért egy tudósítás lehetőségét lelkes igennel nyugtáztam. Ez a „fejbekólintás” konkréten a Deák tér alatt történt, amikor két gyerkőccel, feleséggel, anyóssal nem hogy a…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
magaslabda 2014.02.25 18:00:38
@audabu: Igen, volt természetesen, de lehet, hogy még te is felférsz a dobogóra:(((