Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pityuerez

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult hát a Scorsese fémjelezte, friss Emmy-díjas gengsztersorozat második évada. Meglehetősen sok negatív kritikát olvastam róla ahhoz képest, hogy nekem alapvetően tetszett - elsősorban a színészi játék, a korhű hangulat és a lassan hömpölygő történetvezetés miatt. A…..
Amikor a Torchwood kényszerűségből átköltözött az amerikai Starz nevű kábeladóra, sokan féltették a brit sorozatot, hogy majd felhígul, meg nem lesz olyan menő, mint amikor kisebb költségvetésből és néhol tök bénán az angolok csinálták, de felesleges volt az aggodalmuk. A…..
Íme, elérkeztünk hát az évad végéhez. Majd ha egyszer levegőhöz jutok, talán írok egy évadkritikát is, de jelenleg túl fáradt vagyok bármiféle alkotó tevékenységhez. Annyi erőm is alig volt, hogy Snyecc igényes fordítását korrektúrázzam. A nevében is köszönöm az egész…..
Három újonc kap egy jó nagy esélyt az NBC-től szeptembertől, a jövő heti (hivatalos) upfronts előtt úgy tűnik, végleges az őszi program a nézettségi versenyben elég pocsék számokkal álló NBC-nél. A korábbi berendelésekről itt írtunk, tegnap a Grimm, az Awake (korábban…..
Nem is volt rossz rész ez a mostani - rengeteg filmes utalással, jókora cliffhangerrel a végén. A bennfentesek twitteren azt csiripelték, hogy a sorozat meg fogja kapni a berendelést az ötödik évadra is. Nem is tudom, örüljek-e neki vagy sem, mert az utóbbi időben néha kicsit…..
Úgy szép az élet, ha zajlik: tegnap a Fox rendelt be és kaszált el, ma az NBC-n volt a sor. Az idei évadban pocsékul teljesítő adó idei újoncai közül a The Voice mellett maximum a Harry's Law térhet vissza még egy évadra, a többieket már vagy elkaszálták, vagy megvárják a…..
Korábban jeleztük, hogy a House-t gyártó Universal Studios és a sorozatot vetítő Fox nem nagyon jut dűlőre a sorozat költségvetését illetően, és ez akár azt is eredményezheti, hogy a sorozat csatornát vált, a Fox pedig elveszíti egyik zászlóshajóját. A megegyezésre…..
Pityuerez 2011.05.10 19:13:01
@doggfather: Persze!
Bár tőlem lehet 9. évad is, de már most is elég nehézkes a megállapodás!
Bízzunk benne, hogy nem csalódunk az elkövetkező részekben, és akkor minden rendben lesz!
A Vulture hozott le egy nagyon érdekes videót a Drót-színészek sorsáról az HBO nagyszerű sorozatának befejezését követően, és azt vizsgálták, melyik mostani szériában alkalmazzák a legtöbb ottani színészt. Érdemes végignézni a listát, amihez az még hozzátartozik, hogy a…..
Pityuerez 2011.05.05 22:30:04
Minden idők legnézettebb spanyol tévéközvetítése lett a Real Madrid barcelonai szereplése a Bajnokok ligája visszavágóján. A tévénézők 66,9 százalékát érdekelte, hogy az első meccs két gólos veresége után José Mourinho mit talál ki a Barcelona ellen. Átlagosan 14,1…..
Mióta Charlie Sheen kijelentette, hogy a Warner vissza akarja édesgetni a Két pasi meg egy kicsi mell, a stúdió meg hangosan és a hosszan kiröhögte a légből kapott állítást, és beintett neki a szindikátusi sugárzás után (szerinte) járó 100 millió dolláros összegre, a színész…..
Közeledik a tévés évad vége: a májusi sweeps alatt vendégsztárok jönnek halomban, lesz olyan sorozat, ahonnan kiírnak főszereplőt, másutt új arcok érkeznek, és lesznek sorozatfinálék is a kismillió évadzáró mellett. A TvSquad összeállítása következik az ugrás után, de…..
 ..
Pityuerez 2011.04.21 21:51:49
A nálunk is jelentős rajongótáborral bíró gyógyszerfüggő orvos és pereputtya lehet, hogy már nem sokáig boldogítja az amerikai Fox nézőit, és másik csatornán folytatódik majd. Az ok egyszerű, mint VV László frizurája: a gyártó NBC Universal több pénzt kér a sorozatért,…..
Az országos csatornák néhány sorozat esetében ugyan már kimondták a végső szót, legyen szó megújításról, vagy kaszáról, a legtöbb szériájuknál azonban egészen májusig, vagyis az upfronts időpontjáig kivárnak a döntéssel. A mostani összeállításban csatornánkénti…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.11 10:00:00
Hogyan lett Marky Markból az HBO egyik legfontosabb producere? Innen kiderül.Courtney Cox térdét műtötték, most éppen bottal jár a Cougar Town forgatására.Ricky Gervais szerint Will Arnettnek szerepet kellene kapnia az Office-ban és milyen igaza van már.Egy kaszkadőrt kórházba…..
comment:com Lőttek a Chase-nek 2011.02.04 15:30:00
A Cape epizódszámának visszavétele után (itt írtunk róla) most egy másik NBC-újonc sorsa pecsételődött meg: a csatorna azonnali hatállyal levette műsoráról a szökött rabokat üldöző rendőrbírókról szóló Chase című szériát. Ezen a héten a network bepróbálkozott egy…..
Nem győzi kapkodni a fejét az ember az NCIS teljesítményén. A sorozat ugye a JAG spinoffjaként debütált még valamikor 2003-ban, hozott is 11,5 milliós átlagnézettséget, azaz semmi különös nem volt benne. A második évad ezen emelt egy picit, majd szépen lassan kezdett felkúszni a…..
Tegnap Will Arnett egy szomorú hangú üzenetben tudatta a Twitteren őt követő rajongókkal, hogy éppen az utolsó jeleneteket forgatják a Fox idei újonc-sitcomjában, mire kitört a pánik, hogy jajistenem, akkor most már hivatalos a kasza? Nem egészen, mint ahogy azt Arnett sietve…..
A Hősök egyik legidegesítőbb szereplője, a hol feltápolt, hol minden képességétől megfosztott Peter Petrellit alakító Milo Ventimiglia újabb sorozat főszerepet vállalna. ráadásul olyat, amit ő maga írt saját magának. A sorozat egy képregényadaptáció lenne, a címe Rest…..