Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dVn

237 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet egy ingatlanügynökből páneurópai diktátor háború és erőszak nélkül? Hogyan lehet valaki tömeggyilkos és népsanyargató úgy, hogy közben milliók rajonganak érte? Az Alternatív Valótlanságok legújabb epizódjából kiderül. ..
Sorozatunkban újragondoljuk az emberiség jövőjét. Ma kiderül, milyen lesz a modern ítélet napja és ki fog segíteni az emberiségen, ha egyáltalán...
Sorozatunkban hétről hétre újragondoljuk az emberiség jövőjét. Ma kiderül, milyen lesz a világ, amikor senki sem csalhatja meg többé a párját és a húsvéti nyúl sem tojik tojást...
A mai napon, meghatározatlan ideig szellemi karanténba helyezték a Katona József színház teljes társulatát közönségével és pártoló tagságával egyetemben. Az alternatív valótlanság egyetlen hiteles tudósítójaként utánajártunk és elsőként sikerült megszólaltatnunk a szellemi zsarnokság céltáblájává…..
Sorozatunkban hétről hétre újragondoljuk az emberiség jövőjét. Ma kiderül, milyen lesz a világ, amikor visszasírod az utálatos hétfő reggelt...
Új sorozatunkban hétről hétre újragondoljuk az emberiség jövőjét. Mi mással is kezdenénk, mint a teremtéssel...
Ha nincs mit csinálnod kedd esténként, és szeretnél végre kitörni a kormánypropaganda, a bulvármédia, no meg az álellenzéki fake news gyárak agysorvasztó béklyóiból, kövesd nyomon hétről hétre az Elvarázsolt Kastély vadonatúj sorozatát, melyet környezetbarát csomagolásban nyújtunk át és amit…..
Oldja fel a kognitív disszonanciát, bárkire is adja le végül a voksát. Oltsa le politikai agitátor rokonait, haverjait, szomszédait, ha ekézni kezdik szavazata miatt. És legfőképpen mentse fel magát, ha úgy dönt, távol marad az urnától. Megmondjuk, kire, miért ne szavazzon az EP választáson.  ..
Nincs annál nagyobb büszkeség, mint hülyének lenni a matematikához. Nem kell szégyellni, nem kell magyarázni a bizonyítványt, elvégre rengetegen utálják és ugyanúgy rossz eredményeket értek el benne. Nem is gondolnánk, de ezzel generációknak ágyazunk meg ahhoz, hogy a problémamegoldás ősi…..
dVn 2019.05.09 09:41:01
@Majdénmegmondom: Örülünk a sikereidnek. Egyetértünk abban, hogy a matematikából szerzett jó jegyek önmagukban nem garantálják a sikeres boldogulást az életben. Ugyanakkor a te egyedi példádból ne vonjuk le azt a következtetést se, hogy a matematika tanulás értelmetlen és a "matekzsenik" a világ leghaszontalanabb teremtményei. Cikkünk egy szóval sem állította, hogy aki gyengén teljesít matematikából, az nem viheti semmire az életben, sokkal inkább arra keresi a választ, hogyan lehetne a matematikát mindenkivel megszerettetni és legyőzni a matematikai szorongást. Ami pedig a matekzseniket illeti, nélkülük a mai világban gyakorlatilag semmi sem működne, nem tudnál telefonálni, nem működne a navigáció, de még a bankszámládról se tudnál pénzt felvenni (a példákat nyilván napestig lehetne sorolni).
Elvarázsolt Kastély A remény 2017.08.22 23:26:34
Olvasd el, ha úgy érzed, elveszítetted. Oszd meg, ha úgy érzed, valaki éppen most veszíti el. Vagy tedd el azokra az időkre, amikor ezek közül bármelyik bekövetkezik...
Elvarázsolt Kastély Billog 2017.04.25 10:13:29
Mindenki retteg tőle. Mindenki próbálja elkerülni. Akire rányomják, annak végképp befellegzett. Ha Te, állampolgár mégis kacérkodnál a gondolattal, vajon milyen lehet, intő példaként szolgáljon Neked az alábbi történet...
dVn 2017.04.26 17:53:11
@s: Köszönjük a kedves, kulturált észrevételt és az építő kritikát. A hibát javítottuk. Szerkesztőségünk beíratta a szerzőt egy OKJ-s helyesírás tanfolyamra, elkerülendő olvasóink idegrendszerének további borzolását.
dVn 2017.04.30 17:40:17
@s: kain problem?:)
Lúzerfalván nem kell félni a felnőtté válástól. Itt mindenki örökre gyerek maradhat, és kedvére játszhat a világ legdrágább homokozójában. Biztonságáról és örök nyugalmáról pedig mindenki imádott ovibácsija gondoskodik...
A kormányzat ködösít. Az ellenzék próbál úgy tenni, mintha lenne. A lakosság pedig összeesküvés elméleteket gyárt Soros Györgytől az illuminátusokon keresztül a Habony művekig. Ideje, hogy valaki megint tiszta vizet öntsön a csordultig telt pohárba. A Súúúhanterek visszatértek és újra akcióba lendül…..
dVn 2016.09.28 14:20:47
@Lémusz: Köszönöm:)
Most aztán nem lennénk Orbán Viktor helyében. Pukli és a felbőszült tanársereg könyörtelenül kiadta a jelszót: szájber gyerek, kérjél bocsánatot! Különben? Különben dühbe jönnek és egy csapásra elsöprik a népet sanyargató viktatúrát...
Le az aljas imperalista, neoliberalista, liberálbolsevista halottak napi ünnepléssel, a hollywoodi halloween giccsparádéval! Íme, a hamisítatlan, világon egyedülálló, illiberális, népnemzeti, keresztény halálünnep egyenesen Lúzerfalváról! A Vajnágh Domokossal készült…..
Lúzerfalva határában, előre a lenini úton, egy isten háta mögötti kocsmában akadtunk rá a világból kiábrándult, a magyarság sorsának jobbításáért vívott reménytelen küzdelmekbe belefáradt és a közélettől megcsömörlött álmodónkkal, az Elvarázsolt Kastély szellemi…..
Rejtélyes jelenség ütötte fel a fejét. A varázsceruza egy csapásra eltüntette a demokratákat. Meg a liberálisokat. Meg a szólásszabadság minden feltétlen hívét. Pedig néhány napja még több milliónyian vonultak Párizsban. Világszerte „Je Suis Charlie” feliratokkal…..
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Az imperialista hatalmak újabb és újabb kísérletet tesznek (népi) illiberális demokráciánk megdöntése érdekében. Most éppen vaddisznókkal támadnak ránk! Míg a magukat a szabad világ részeinek hazudó, vallásgyalázó, multibuzikulti…..
Újabb véres merényletet követtek el humorral felfegyverkezett fundamentalista terroristák péntek reggel a Komolyság Nemzetközi Központja ellen. A merényletben több százan vesztették életüket, és további százak kerültek kórházba súlyos, nem ritkán életveszélyes…..
A négyszögletű kerek erdőben, ahol már száz éve tart a hét szűk esztendő és ahonnan képtelenség kiseperni a sötét középkort, az emberek egyetlen szórakozása a vásári bábjátékos rekeszizmokat nem kímélő előadása maradt, akinek személye mindeddig homályba…..
Nincs több tépelődés, nincs több tanácstalanság! Nem árulunk tovább zsákbamacskát, magasról teszünk az elfogulatlan, pártatlan tömegtájékoztatás hamis illúziójára és kerek perec megmondjuk a tutit.   A négyszögletű kerek erdő népe újra választani készül. Mivel a…..
A világ legmegdöbbentőbb írása, amelyet valaha is olvastál. Igaz történet alapján. Szigorúan csak egészséges öntudattal és önbecsüléssel rendelkező, 18 életévüket betöltött olvasók részére!   Überc Ikivel senki se mutatkozott szívesen. Nem lájkolták, nem…..
A gép nyikorogva bár, de forog. Az alkotó meg sajnos sosem pihen. Luciferkó sosem adja fel,  ti meg azért küzdjetek és bízva bízzatok, ha másért nem azért, mert amúgy halálra unnátok magatok! Tragikomédia örökjáratban. Falanszter jelenet. Játszódik Lúzerfalván (hivatalos…..
Ki más vértezhetne fel minket jobban a jobboldali értelmiségivel szembeni verbálkaratéra, mint szerkeszőségünk szentfazeka, a keresztény-konzervatív-népnemzeti-turulszárnyakon-repkedő-csodaszarvas: Csicsó Ferenc.   Mielőtt belevágnék, szögezzük le gyorsan: valódi…..
Ha csak lehet, meneküljünk! Amennyiben mégis elkerülhetetlen, hogy megküzdjünk vele, íme itt az útmutató, hogyan szelídíthetjük meg és kezelhetjük ölebünkként még a legelszántabb fajtájukat is. A négyszögletű kerek erdőben a belterjes tenyészetnek köszönhetően…..
dVn 2014.04.16 14:25:01
@Trackers: Az már régen volt,ki emléxik rája:) Azóta megváltoztak, már ilyenjük is van: mszp.hu/szervezet/hataron_tuli_magyarok_tagozata
dVn 2014.04.16 15:14:37
dVn 2014.04.18 21:47:24
@doggfather: Ha kijózanodtunk a húsvéti pálinkázásból (utoljára kiélvezzük a legális pálinkafőzés gyönyöreit:), már jön is a folytatás.