Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyvelomo

0 bejegyzést írt és 651 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illetve ez csak a fotocellás ajtóra vonatkozik. Csak éppen máshol nem lehet bemenni a soroksári Auchan-ba - legalábbis a képet küldő István szerint. A dolog persze csak elsőre meglepő, hiszen a metrók mozgólépcsőjét is csak így használhatjuk és oda sem lehet máshogy lemenni.…..
Valamikor 10-11 hónapja merült fel az ötlet egy kedves barátomban, hogy kellene csinálni egy olyan társkereső oldalt, ami mobilról is működik. De nemcsak elérhető a mobilról, hanem ki is használja annak tudását, és az alapján, hogy hol vagyunk, segít ajánlani társat. Vagyis a…..
konyvelomo 2012.10.13 11:23:51
Az ötlet a mobil felülettel jó, bár gondolom van pár hasonló nem honi megvalósítás is (pl. meet.me - play.google.com/store/apps/details?id=com.myyearbook.m)

A dizájn pedig gyenge (szomszédpistikés, bocs), az egy dolog, h az ezredfordulót idézi, de nem áll össze egységes egésszé.

Csak példának (ez van most nyitva böngészőben): stockfresh.com, stockfresh.com vagy adaptáljatok valamit a simplethemes.com stílusában
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
konyvelomo 2012.09.11 19:21:02
@Dandie: szépen összefoglaltad +1
IDDQD Köszönjük, Jack! 2012.04.10 16:38:00
Köszönjük neked, sokan, az első számítógépünket. A 16-ot, a 64-et, a 128-at, az 512-t. A 320*200-at, a 16 színt, a három hangcsatornát, és mindent, amit ezekből ki lehetett hozni. Köszönjük első, BASIC-ben írt saját programjainkat. A ?SYNTAX ERROR-t, a ?LOAD ERROR-t, a POKE-ot, a…..
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..
konyvelomo 2012.03.28 10:15:33
@magyar bucó: igen, a megmenekülés rész egy kicsit hiteltelenre sikeredett
konyvelomo 2012.03.28 13:51:37
@Martian: Egyszerű médiafogyasztóként:

Ha valaki (legyen bármilyen hétpróbás túlélő) majd' két hónapja egy ladikban az óceán közepén nem ad hírt magáról az jó eséllyel odaveszett.
Ha erről a legközelebbi érző/aggódó hozzátartozó mindvégig nem vesz tudomást az nem életszerű, de a hétköznapi valóságtól mindenképp elrugaszkodott.

Persze a történet sem hétköznapi, emberfeletti teljesítményről van itt szó, így a Feleség hite is lehet emberfeletti...
A 24 óta nagy a hiány igazán pörgős és fasza akcióból, de Válaszcsapás címen érkezik január 3-án a Cinemax pörgős, macsó akciósorozata. A főszereplőkkel Londonban beszélgethettünk, és kinyomoztuk, hogy a budapesti éjszaka maradandóbb emlék, mint bármi más. Macsósorozat…..
Amerikai idő szerint ma reggel, nálunk kora délután jelentették be a 2012-es Aranyglóbuszra jelölt színészek, filmek és sorozatok nevét Los Angelesben. A díjat a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete, az állítólag velejéig romlott és korrupt HFPA adja ki immáron…..
Bigyóblog Usb-konnektor a falból 2011.07.27 08:33:00
Lassan több kütyüt kell usb-ről tölteni, mint hagyományos konnektorból. Persze kaphatóak átalakítók, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha a hagyományos konnektorok mellé az usb-s kütyüt is be tudnánk dugni tölteni. Itt egy példa erre. Követendő példa, reméljük, elterjed. Ha…..
A Google tegnap elküldte első Google Analytics összehasonlítási hírlevelét, amiből kiderül egykét dolog a webet használókkal kapcsolatban. A feltüntetett adatok azoktól a webhelyektől származnak, amelyek beleegyeztek az adataik névtelen megosztásába a Google Analytics…..
Microsoft, Android? Hogy is jön ez össze?2007. Kezdjük az elején. Nézzük, hogyan reagált a Microsoft vezére a Google bejelentésére, miszerint hamarosan okostelefon platformmal állnak elő... 2009. Éppen egy éve durrant el Steve Ballmer Microsoft-vezér agya az Androidtól, és kezdett…..
A Telenor tartott ma egy háttérbeszélgetést abból az alkalomból, hogy pont egy éve nevezték át a Pannon-t Telenor-rá. Maga a névváltás egy folyamat része volt, hiszen előtte pár évvel már megváltoztatta a Pannon a megjelenését, és bár névben nem, de logóban és színben…..
Appleblog iPad vs Galaxy Tab 10.1 2011.02.22 08:50:00
Tegnap a Samsung Forum 11-en voltam a Műcsarnokban: ez a dél-koreai cég legnagyobb show-ja most a térségben, óriási nemzetközi újságírócsoportot szállítottak ide, hogy bemutassák nekik a legújabb fejlesztéseket. Izgalmasak az új tévék, elképesztő a kijelzőjük, tetszik az is,…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Sandra 2011.02.08 15:16:00
Hát nem arról lesz nevezetes ez a nap, hogy belefulladunk az Apple hírekbe, alig történt olyan, ami megütötte volna az ingerküszöbömet, olyan sztorit meg nem is találtam, amit szívesen megírnék nektek. Megjelent a nálunk nem elérhető iTunes-os filmek toplistája, szó van az iPhone…..
A Motorola Xoom ezzel a hirdetéssel üzen végképp hadat az Apple-nek. Ráadásul ez a videó még csak a valódi reklám beharangozója, a teljes film a Super Bowl közvetítés közben megy majd...
konyvelomo 2011.02.01 10:33:36
@Jajjfagyi: igen, a Motorola beszól az Applenek, ahogy ők anno az IBM-nek

A hivatkozott video:
www.youtube.com/watch?v=R706isyDrqI
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
2000. január 15-e: Belgrád még a juliánus-naptár szerinti újév-várás fáradalmait piheni. 17 óra tájban az illusztris Intercontinental szállodában lövöldözés tör ki. Merényletről van szó, melyben a helyszínen életét veszti egy személy, az elszenvedett sebesülések következtében pedig hamarosan elhunyt…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
konyvelomo 2011.01.03 16:00:06
konyvelomo 2011.01.03 16:40:24
@geekbloghu: kösz életet mentettél, már letöltöttem az iOS SDK-t, de valszeg jó lesz a 49 is...
Azért komoly fenntartásaink voltak, de az Üvegtigrissel már csak így vagyunk. Amikor az első rész plakátjait láttam a metróban, arra gondoltam, hogy itt egy újabb magyar félreértelmezése a filmnek, kínosan vicceskedő jelenetekkel, túljátszott szerepekkel, életszerűtlen…..
konyvelomo 2010.12.14 14:23:31
Kisebb kihagyás után folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal Rusznyák Gábor, a Sunflower Software Management Kft. vezető fejlesztője és oktatója mutatkozik be, mesél jelenlegi projektjeiről és egy meglepetésről. Mióta foglalkozol programozással? 1982-ben ültem…..
konyvelomo 2010.12.13 12:33:21