Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProexSport

176 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz…..
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
 Vagy Nagyfater, vagy nem. Szerintem legyen "nem ismert" megjelölésként. - írta Dénes, aki elárulta azt is, hogy "nagy fotós volt az Öreg, de a munkássága sajna elveszett". Ez a kép mindenesetre megmaradt. És megmaradtak azok a földszintes házak is a Retek…..
Jó szokásunkhoz híven az idei szezonban is új pilótát adunk a gyorsasági autósportnak. Ifjabb Takáts Ákos a Proex Kalaschnikow Energy Team színeiben készül a Hungaroring-i Suzuki kupás szezonnyitó futamra, mely amiatt is különleges, mert ez nem csak a versenyévad kezdete, hanem…..
A Zol távozása után felszabadult kapacitás sokáig nem maradt kihasználatlan, ugyan is megállapodás született Robi és Attila között a közös folytatásról.A tervek szerint régi-új versenyzőnk a két hazai futamon indul, de ismerve küzdőszellemét, az sem kizárt, hogy a bajnokság…..
ProexSport Átigazolási hírek 2011.02.25 15:00:00
A  versenyszezon közeledtével beindult a mozgás a versenyző-„piacon” is. A változások a mi csapatunkat sem kerülték el. Ami már biztosan eldőlt, az az, hogy Lévai Zoli és a csapat között zajló tárgyalások nem jártak eredménnyel, így Zol 2011-ben a GFS Repsol…..
A kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére folytatódik az együttműködés a Pet-Pack Kft. és csapatunk között.   Mint ahogy az már 2010-ben látható volt, autóink géptetejét (a Ferrari és a Clio v6 esetében csomagtérfedelét) KALASCHNIKOW Energy Drink matrica foglalta el és…..
... a Suzuki száma 4, hiányzók száma 1" Tőzsér Áronnal beszélgettünk a szezonkezdet előtt  ..
ProexSport "Már nagyon várjuk!" 2011.02.17 22:07:00
Bár az időjárás nem ezt mutatja, egyre közeledik a tavasz, az év első edzései és nem utolsó sorban a versenyszezon kezdete.   Lévai Zolival beszélgettünk a felkészülésről és az idei terveiről.   ..
A műhelyben nem áll az élet, épp Áron Suzukiját várjuk a fényezőből , és mindeközben átalakult kissé Horváth Zsolti Ferrarija is. A régi tankoló-rendszer és üzemanyag-tartály kikerült az autóból. Az új egység teljes mértékben megfelel a legfrissebb homologizációs…..
A történet még Salzburgban kezdődött.Zoli és autója a karambol után kissé elhidegültek egymástól, harag és ellenszenv ugyan nem volt,de a kapcsolat már nem volt a régi. Itt jött a képbe a harmadik fél: Füge Krisztán. Az eleinte csak kölcsönös szimpátián alapuló…..
ProexSport Ej mi a kő! 2011.01.31 20:48:00
Mostanában elég zsúfolt a Proex műhelye, ugyanis versenyautóink mellé beköltözött a kamion is. És nem csak azért, mert fázik odakint.    Petiék feladatai közé nem csak a versenyautók, hanem a kiszolgáló-egységek felkészítése és karbantartása is hozzátartozik. És…..
ProexSport Suzuki-befőtt 2011.01.18 22:48:00
Volt idő, amikor még nem lehetett a szupermarketekben nagyjából az év bármely szakában mindenféle gyümölcsöt kapni. Ekkor még az volt a divat, hogy nyárion a gyümölcsöket mindenféle, azóta már csak kevesek által ismert és gyakorolt fortéllyal (nevezzük befőzésnek) befőttes…..
Minden kedves partnerünknek, támogatónknak, munkatársunknak és szurkolónknak   Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! ProexSport    ..
Az Autós Gyorsasági Bizottság közleménye:   Kedves Versenyzők és Nevezők!   Az Autós Gyorsasági Bizottság 2010. december 14-én, 16.30 órakor tartja éves nyílt szakági ülését. Az ülés helyszíne: Budapest, XVII. Rétifarkas u.5. Racing Cafe Az ülés témái: 2010. évi…..
A show ugyan erre az évre vége tért, a munka viszont sosem állhat meg.   Ahhoz, hogy a versenyautóink minden versenyen tiptop állapotban legyenek, rengeteg munkára van szükség, ahogy az alábbi képeken is látszik.   Ilyen beavatkozásokra év közben nem igazán van időnk,…..
Idén is megtartják a tavaly nagy sikerrel megrendezett Miss Plastic Hungary elnevezésű szépségversenyt, melynek résztvevői olyan hölgyek, akik életük során helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozásokon estek át. És hogy ezt miért…..
ProexSport A bajnokok estéje 2010.11.21 11:49:00
Idén is ünnepélyes díjátadóval és díszvacsorával zárult a Duna Autó Autós Gyorsasági Bajnokság. Gratulálunk a díjazottaknak!   ..
Míg világ és szaksajtó a hétvégén Abu Dhabira figyel, ahol a Alonso, Vettel és Webber hármasa küzd a világbajnoki címért, addig a mi figyelmünket leginkább Horváth Zsolti Ferrarija foglalja le.      Ha valaki meglátja ebben a pillanatban a 2009-es abszolút bajnok…..
Magyarázkodásra kényszerülünk, ami bosszantó, mert nem a mi hibánk! El kell halasztanunk a játékunkat lezáró díjátadó ünnepségünket, mert a galériát építő kivitelező nem az előre egyeztetett ütemben halad (körülbelül két hetes késésben van), így nem tudunk méltó és…..
ProexSport A "lányok" új ruhája 2010.11.02 13:10:00
A Genex Suzuki Bio Kupa népszerűségét mi sem mutathatja jobban, hogy a versenyezni vágyók köre egyre népesebb, így jövőre mi is négy autóval indulunk.   Két másodévesünk mellé újonc pilóta érkezett, ifjabb Takács Ákos személyében, aki már tesztelte is leendő…..
ProexSport "Anikó" 2010.10.27 09:39:00
Azt szinte mindenki tudja rólam, hogy Esztergomban születtem, az hogy mikor most szinte lényegtelen. Hamar elvágytam a Kertvárosból, az sem érdekelt, hogy csak nevelőszülőkkel élhetek Budapesten. Egy rossz szavam nem lehet, hisz nevelőszüleim rendesen gondoskodtak rólam, vigyáztak a…..
A naptár és az időjárás is emlékeztet minket, hogy a versenyszezon végetért. Így titeket sem versenyeztetünk tovább. A hírszpottoló játékunkat ezennel lezárjuk. A kiértékelést a közeljövőben megtesszük, addig is az értékes nyeremények összegyűjtésével foglalatoskodunk.…..
Látszólagos eltűnésünk nem szándékos, csupán csak nem látszunk ki a rengeteg teendőből. Autóztatások, edzések és a 12 órás verseny utómunkája annyira lefoglaltak minket, hogy lassan fényképet kell hazaküldenünk, hogy a családunk megismerjen és beengedjenek minket. De a…..
3 nap, három doboz cigaretta (amely "lassú és fájdalmas halált okoz") és hat liter kávé után elkészült a 12h Hungary 2010 versenyről szóló zenés élménybeszámolónk. Reméljük barátaink, Beugeot és "csapata" nem bánta meg, hogy "kérésünkre"…..