Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okkersárga gyomorgörcs

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hova szavaztak, és miért? Fiatal egyetemisták. Helyzetüket reménytelennek tartják, csalódottak és kiábrándultak. Mini-körkép reményeikről, és azok politikai megtestesítőiről.  A Jobbik a legjobb  Péter a rendszerváltás előtt 2 évvel született, történelem…..
okkersárga gyomorgörcs 2010.06.09 12:32:22
@digitaliskacsa: Mint az oldal adminja, nem negedhetem meg az ilyen megnyilvánulásokat, ezért kimoderálom a kommentedet. Nem politikai meggyőződésből, vagy személyes indíttatásból. Azt kellene megérteni, hogy ez egy egyetemi kommunikációs újság, blog, ahol nincs helye az ilyen politikai agitációknak. Ide olyan témák kerültek fel, amik az egyetemi élethez köthetők, ez a cikk ugyan politikai témájú, de az egyetemistákról és az ő véleményükről szól, ezért kerülhet fel. Ha úgy gondolod, hogy amit Te szerettél volna velünk közölni, az fontos a károlis egyetemisták számára, akkor szívesen látjuk a véleményed egy cikk formájában kifejtve itt. A kommentedet egyébként elmentettem, tehát nem tűnik el nyom nélkül, szóval nem csak eltussolom a dolgot. Magánemberként pedig még annyit engedj meg, hogy szóljak: Érdemes lenne elgondolkodnod az utolsó mondatban foglalt megoldásodon! Az szerinted mennyivel áll közelebb a demokráciához, mint amit kifogásolsz? Ha nem értesz velem egyet, megértem, cikkben, vagy akár egy kulturáltabb hangvételű kommentben várom válaszod, én is rá fogom szánni az időt, hogy kifejtsem róla a véleményem. Peace!
  A válasz egy, és ugyanaz: mert sok órára nem kell bejárni. Természetesen ez csak vicc, számtalan vélemény létezik, hogy miért jó és miért rossz, de ez egyöntetű és általános válasz.   A feltett kérdés hasonlatos a miért érdemes élni, miért érdemes…..
Reviczky4 Hírmondó No more...:( 2010.05.18 10:51:00
Skacok, tudom, hogy én, mint az egyik admin karbantarthatnám a blogot, de mint hallgató, ugyanúgy rengeteg dolgom van, mint Nektek. Légyszi, tegyétek bele a <!--more-->parancsot a bejegyzéseitekbe a forráskód nézetben, mert áttekinthetetlen a blog!Köszi!..
Beszél braille-ul, bele tudja pisálni a nevét a betonba, kávbojcsizmája eredeti kávbojból van de még ezen tényeknél is hihetetlenebb, hogy ma 70-éves. Akiről szó van az nem más, mint Chuck Norris, a Texasi kopó, Bruce Lee legkeményebb ellenfele és az Ütközetben…..
Azzal a legtöbben tisztában vannak, hogy a kis termekkel, borzalmas elosztással és apró belső udvarral rendelkező - mindezek ellenére imádott - egyetemünk eredetileg nem felsőoktatási intézménynek épült. Családi villa volt a maga idejében, de vajon kik éltek…..
okkersárga gyomorgörcs 2010.03.09 13:03:38
@teácska: Köszi, nekem meg Te, mondhatnám úgy is, hogy teccesz:D
 Kedves Szerzők, Bloggerek! Sokat szenvedtem az elmúlt órákban, hogy próbáljak egy kicsit egyforma image-t szabni a blognak, mert ahány bejegyzés, annyi ·                 betűtípus…..