Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt__

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..
Zsolt__ 2007.02.19 14:31:39
A Zugügyvéd megdöbbenéssel olvasta az alábbi MTI hírt, bár nincs meglepve. Jól emlékszik a nevezett honlap alapítóival vívott korábbi csatákra, amikor az egyik újságíró arcképét és lakcímét tették ki az internetre egy nem túl kellemes felhívás kíséretében. Utána a…..
"Aki Radioheadet néz Fear Factory helyett, az köcsög!" - kiabáltam Fodor barátom, kettes számú toxikus ikrem fülébe egy mobiltelefon segedelmével, miközben az egyes villamos utazóközönsége, köztük hamvas arcú hetijegyesek, rosszallóan csóválták a fejüket. Ne értsen…..