Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neoncowboy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Azzurri Az utolsó kör limonádé 2010.06.10 08:42:00
Már csak egyet kell aludni, jöjjön az utolsó kör limonádé a véres küzdelmek előtt! Holnaptól rátok zúdítjuk a beharangozókat, elemzéseket, összefoglalókat, komolyak leszünk, felelősségteljesek, alaposak és felkészültek, szigorúak, de igazságosak. Egy hónapig együtt…..
neoncowboy 2010.06.10 12:45:50
Bizonyára a kedves olvasó is érezte már úgy egy-egy magas színvonalú, kísérleti kortárs művészeti eseményen, hogy a bullshitelés elképesztő szintjét csak az azt övező pénz és fontoskodás múlja felül. Arról az agyfelbaszásról lesz szó, amit ilyenkor a nem ebből élő…..
Egyik kedvenc képviccem Tamás műve a szigorúan ellenőrzött Vona-tokról, de szóviccben nálunk eddig valamiért nem szerepelt az egyébként idétlen humorizálásra teremtett nevű ismert szélsőjobbos politikus. MDÁ most megtörte a megmagyarázhatatlan csendet, igazán fájdalmas, és…..