Regisztráció Blogot indítok
Adatok
streszi

25 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így 10 nappal a választás előtt a Tv2 Tények is magasabbra fokozatra kapcsolt, fontos az emberek hiteles tájékoztatása, pörög kampány, ütköznek az érvek ...A keddi adásban láttam ezt a mesterművet, igazából ezután tényleg nem érdemes itthon a híradós műfajban dolgozni, mert…..
Hegedűs Zsuzsa szociológus Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója 2010. júliusa óta, havi 1 millió forintért. Tanácsadói szerződése szerint társadalmi felzárkóztatással, a társadalmi konfliktusok kezelésével, illetve az ezek megoldására szolgáló stratégiák…..
Alig egy hónapja nevezték ki Kumin Ferencet nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárrá, így most viszi még őt a lendület, szorgalmasan körmöli a leveleket, pörög a Google, ki hol írja le, mondja ki a Földön azt, hogy "Hungary" és milyen szövegkörnyezetben.Hugh…..
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
Nos véget ért a blogom. Sajnos úgy jártam vele mint a klipben Alice bácsi. (Ilyen nevet egy férfiembernek....) Nem tudok angolul, de így látom. Kettészakadtam miatta és ezt nem láttam előre. Veszélyes dolog. Igazából csak egy valaki lehetek. Az igazi ember, nem a virtuálember.…..
 Tervezőm segíts! -kiabálta a sárga robot a csillagok háborújában. Kétnapos túra ezen az oldalon majdnem az istenkáromlás fogalma. No de itt én vagyok a tervező. Akkor meg dobjuk a sarokba a szabályokat!A túrakörnek szerveztem ezt a kétnapos kirándulást, ugyanis minden…..
Tegnapelőtt a Balaton keleti medencéje környékén voltam egy egész napos szakmai kiránduláson.  Ez sem a városnézésről szólt, de a tanulság meglett. Gyakrabban kéne a Balatonra menni. Mostanában évente egyszer látom, akkor is szakmai dolog kapcsán. Úgy emlékszem rá hogy egy…..
Megkésve bár, de törve nem...A komáromi képeket most raktam fel, mert egy kicsit ügyeskednem kellett a géppel míg újra megtanultam használni a picasát. Ez időigényes vállalkozás egy magamfajtának, abból meg híján voltam mostanság. Szóval a…..
Az élet a legnagyobb rendező. Egy hete elhatároztam, hogy a hosszú hétvége egy napján elmegyek Komáromba. Párszor útbaesett már, a vasúthoz itt folyik a legközelebb a Duna, és a tatám is gyakran emlegeti mikor ott dolgozott. Tegnapelőtt mérték a világ egyik legnagyobb…..
Ha egy test elmozdul egy pontról a másikba, akkor munkát végzett. Ha egy bármilyen cikcakkos út megtétele után a test visszatér a kiindulási pontba akkor nem történik munkavégzés. Akkor miért vagyok éhes?A túratársaságunk ma a Börzsöny célozta meg. Igen kiváló banda…..
Hétvégére ki lett hirdetve a pártunk gyűlésén: Szombaton irány a Pilis! Így is lett.Éppen annyian gyülekeztünk reggel a koli aulájában hogy a hűtőben levő mindhárom sörnek gazdát tudtam volna szerezni magamat is beleértve.HÉV-vel irány Szentendre, majd onnan…..
Tolom nagyban a honfoglalót, és ez a kérdés jelenik meg: Melyik állatnév nem magyarországi település?MEDVE NYÚL SÁSKA *(a negyedikre nem emlékszem)A többiek nem olvasták a blogom. :-) Medve község az ún. Szlovák Köztársaságban található a Duna értelemszerűen bal partján.…..
Dum vitant stulti vitia, in contraria currunt. Míg az ostobák kerülik az egyik bűnt, a másikba esnek. Nagyon alapos akartam lenni és éber. Kihagytam Oroszlányt meg Gyulát és Szarvast. Miért? Ordítanak a térképen és egyszerűen a kis helységekre koncentráltam. No persze nem bűn…..
Órával haladva most az Alföld következik. Most is lesz pikánsabb mondat, egyszerű a magyarázata. Minden népnek onnan van a legtöbb szava, amit leggyakrabban művel. Eszkimók a jeget tucat különböző szóval illetik. Olaszoknak millió szavuk van különböző tengeri halakra,…..
Tegnap a Balaton tengelyétől északra levő települések kerültek bele képtelen mondatokba, most jaj nektek M3-tól északra levő falvak! Somogy és Baranya nagyon igéretesnék tűnik, de az Alföld...hej ráérünk arra még.IMOLA szeret SZINes DORKÓban járni, SZÁRAZKÉK VATTA BEKECS…..
Néhány gondolat az ország egyik szent tehenéről, a MÁV-szabadjegyekről. Közismert nevén ez az "arcképes", amit sokan a vasutasok ingyenes utazásával kapcsolnak össze, tévesen.A kör ugyanis sokkal bővebb ennél.  Senki, maga a MÁV sem tudja pontosan, hogy…..
streszi 2011.02.01 17:00:33
@simonmondja.: Ó igen! Pont így gondolják nagy állami cégek nagy managerlelkű kedves vezetői is! Ez csak matematika, zsebembe a bölcsek köve!

Aztán két év múlva jó nagy végkielégítéssel lelépnek, vagy helyet cserélnek. És mivel nem tollas a hátuk se addig se utána nem utaznak vonattal.

Kedve Simonmondja! Tudtad hogy autóban nagyobb az esélyed a csúnya korai értelmetlen halálra mint vonaton? Hiszen ez csak matek!
 Hideg. Köd. Szürkeség. Szünet. Kirándulóidő ez csak papíron. Így aztán szorgalmasan forgatom a térképet, és forog az agy is. Nyelvében él a Nemzet, nyelvével még senki nem nemzett! :) Elment egy RAVAZDi róka NYÚLért BÉRBALTAVÁRra IVÁNnal, aki néha HALÁSZIk a…..
Még január elején meglepődve olvastam egy Sherlock Holmes könyvben a tokaji bor szókapcsolatott. Doyle bácsi tudott valamit már akkor is. Mivel még nem jártam ott, elhatároztam hogy felkeresem a híres vidéket.A reggel tegnap este indult, ugyanis szülinapot ültünk, jó féle…..
Elrajtoltak a fapados Dakar résztvevői, fapados autókkal nem fapados hősökkel. Persze legújabb landkrújzerekkel is indultak kemény kopasz tót-legények, de ők a futottak még kategória. Az igazi hősök Nívával, Daihatsuval, mentőautóval, Trabanttal, Kispószkival, halottas kocsival…..
Mandiner blog A hatalomról 2011.01.09 08:01:00
  Jöjjön egy tanmese a hatalomról. Szex nincs benne - hacsak Törpilla állandó picsogását nem értelmezzük nemi tevékenységként -, öncélú erőszak, ármány és harc annál több. ..
A prológus után jönnek a gyorsasági szakaszok a ralliversenyeken. Ilyentájban száguldanak a forróságban dakarosok, a bamakósok, és a bolondok a hideg hegyekben lábon. Ugyanis fél hónapja beneveztem egy a címben már leírt túrára, ami tulajdonképpen verseny. Tél Tábornok és a…..
Szmog van a fővárosban! -üvölti a média. "Köd előttünk, köd utánunk, amíg élünk, meg nem állunk."-felel a Blues Company.Múlt héten volt szobatársam Atis mondotta vala, hogy megy a Börzsöny legmagasabb pontjára a Csóványosra amely 938 méter magas. Pont egy éve…..
De most komolyan.200 éve született Liszt, oké, akkor nevezzenek el róla egy hangversenytermet. Vagy zongoramárkát. Vagy malmot.De repülőteret? Liszt életében fel sem találták a repülést, sőt azt mondta Lord Kelvin, hogy az ember sose tud majd repülni, ahogy valamelyik kertévé…..
streszi 2010.12.22 20:48:01
Prológus szóval az ember vagy az irodalomban, vagy a ralliversenyeken találkozhat. Jelentése előszó, rallinál előfutam. Lesz még itt ralli kóókemény...Miután kiválóan kialudtam magam a bécsi kaland után három óra alatt, majdnem lekéstem az egri vonatot. Nem szokásom lekésni,…..