Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucy in the sky

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reviczky4 Hírmondó Hova tovább? 2010.05.05 21:17:00
 Mesterszak-áttekintő nr. 3.  Közeli vidékek kommunikáció MA-i     <-- hogy végre túllépjünk ezen        Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE)   A piliscsabai felsőoktatási intézmény 1635-ből, vagyis az első magyar egyetemtől…..
lucy in the sky 2010.05.06 19:18:15
Májussal elkezdődött a blockbuster szezon, jönnek a nagy bevételre predesztinált mozik, amik jobbára a nyáron semmittevő fiatalok tömegét várják. Legyen szó plázáról, szabadtériről vagy hagyományos egytermes filmszínházról, akik évközben elkerülték, azok is betérnek majd…..
Népszerűsítő hadjáratot indított az Nyílt Társadalom Intézet Olvassunk együtt! néven. Tévés személyiségeket, énekeseket, színészeket bevonva, civileket megmozgatva, az ország  16 településén igyekeznek megmutatni: olvasni jó! Hátrányos helyzetben vannak a könyek az…..
Pazar magyar érettségit írtunk volna idén, közép szinten egy interjú értelmezést kisujjból ráztuk volna ki, emelten az Index cikktől dobbant volna meg a szívünk. De "futottak még" a méltán népszerű kötelezők: Karinthy Így írtok ti-je, Madáchtól Az ember…..
A gombamód szaporodó kommunikáció szakok és gyakran puffogtatott közhelyek mellett azt hinnénk miénk a dobogó teteje, aztán kiderül, hogy mégsem. "Csupán" 6989-en vették fel listájukra a kommunikációt, ebből 3207-en annyira elkötelezettek, hogy első helyre tették. A…..
Idén is megrendezi nagyvonalú,  május 28-30-ig tartó fesztiválját az V. kerület Önkormányzata és ezzel minden évben nőnek egy icipicit a politikusok a zenekedvelők szemében. Ahogy azt már megszokhattuk, több helyszínen, változatos programokkal várják az érdeklődőket,…..
Baltavári Tamás, a Károli Történettudományi Intézetének oktatójának munkájával egészen közelről megismerkedhetettek a hallgatok még tavaly télen egy nyílvános prezentáció alkalmával. Azóta már az index is felfigyelt a kreatív ötletre. A mohácsi csata  számítógépes…..
Mivel a szakdolgozat – írásának vagy leadásának – finisében vagyunk, ezért most csak egy rövidebb toplistás posztot rittyentettem, nehogy hosszú időre elvonjak bárkit is imádott szellemi termékétől. Kissé fiktív, alternatív jövőbe mutató lista, de természetesen…..
Irígylésre méltó helyzetben van, akinek már a cicomázás a legnagyobb gondja, de praktikus már folyamatában alakítgatni a írást, főleg ami a tagolást és a hivatkozásokat illeti. Körvonalazzunk szakdolgozatot! Tovább után minden egy helyen.A dolgozat az átláthatóság érdekében…..
lucy in the sky 2010.03.14 11:04:00
@cinefil: javítom
Miközben senki nem felejt el szavazni a kedvenc károlis tanár bácsijára (http://gaspar.blog.hu/2010/02/28/kommunikacio_szak_tanari_toplista), itt a következő közvéleménykutatás.Ezúttal arra keressük a választ, mi az, ami erőt ad nektek a 30 oldal kínkeserves (boldogságos?)…..
Reviczky4 Hírmondó Ötletelek.. 2010.03.09 17:36:00
              Ugye van ez a filmklubunk az egyetemünkön, amiért hálásak vagyunk nagyon és rendkívüli, hogy csak néhány métert kell menni a BTK-tól és máris ott vagyunk, illetve az is, hogy csupán kettőszáz forint. Ennek ellenére azt hiszem…..
Néhány fontos és nem elhanyagolható információt jó, ha tud mindenki. A szakdolgozat végső leadási határideje a BTK-n (júniusi államvizsgázóknak) március 31. A TVSZ-ben foglaltak alapján kb. 30 oldal azaz 52 ezer karakteres dolgozatot kell írni. Egy kis segítség a munkához. …..
lucy in the sky 2010.03.06 10:04:43
Na ide mennénk, ha lenne pénzünk.  De úgy sem lesz, szóval ezzel a fesztivál poszttal csak elhúzom a proverbális mézes madzagot és témát szolgáltatok, amelyet majd bőszen lehet taglalni 2 dobozos sör között a Gödör mellett ülve, "A csudimudiba, hogy nem volt pénzem…..
lucy in the sky 2010.03.04 12:45:34