Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenfelere1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
Szelekció vs. Svejc...
Az ég kék, a fű zöld, Rooneyt meg nem szabad egyedül hagyni. Magas futballtartalmú, elragadtatásra bőven okot adó játéknappal támadt fel 2010-ben a Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők első részét bátran nevezhetjük maradéktalannak. A Milan és a Manchester United megmutatták azt…..
mindenfelere1 2010.02.18 12:35:00
Helló mindenki!

Személyes véleményem az eddigi nyolcaddöntőkről:

Milan: elképesztő ez a csapat, jónéhány "kiöregedett" játékossal ilyen teljesítmény...mintha a pár évvel ezelőtti Bolton-t látnám pár szinttel magasabban:)
Pacinho meg egy kib...ott zseni, ha csak egy lenne kicsivel értelmesebb a legnagyobbak (Pelé,Cruyff, Puskás, Zidane...) között emlegethetnénk.
A védelem főleg a széleken szerintem már nagyon kevés, belül pedig Nesta öregszik viszont Thiago Silva egészen ígéretes.
Középen vannak a legnagyobb gondok, Pirlo-t sose szerettem igazán, de lassan kezd vicc lenni...Beckset viszont nem kell még leírni, ha nem a körülötte kialakult hypeot nézzük, akkor egy tökéletes beadógép.

ManU:Rooney,Rooney,Rooney...ajelenleg a 2. legjobb a világon(talán csak Messi előzi), C.(ejj de gyűlölöm...:))eladása után a helyére került, Capello izgulhat, hogy ne legyen semmi baja a vbig-mert így a top3 favorit egyike lehet Anglia...

A másik meccset nem láttam, de megérdemelte a Real, Perez most pipa lehet...lásd Chelsea Mourinho érkezéséig...

A szerdai meccsek meg sztem arról szóltak, hogy ez a különbség az igazi élvonal és a jók,de nem nyernek semmit típusú csapatok között...a bayern egy viccgóllal nyert, az Arsenalt meg hagyjuk-pont ezért nem nyernek semmit...ennyi fiatal játékosból mindig lesz 1-2 aki hatalmas homályt játszik, most a kapus volt az, mondhatni pech...:)