Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukabúvár【ツ】

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az mennyire biztató már, ha egy hivatalos szerviz a sokadik levél után kicsit bizonytalanul, de megrendel "valamit". A megrendelővel együtt kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az. Kár, hogy még ötöt kell aludni hozzá. (A csodálatos 1919-es mosogatógépet bemutató rajz innen…..
Kukabúvár【ツ】 2014.12.30 09:42:25
A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, vagyis 17 évig dolgozott a csatornánál, munkaviszonya…..
Kukabúvár【ツ】 2014.12.02 21:08:03
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
Kukabúvár【ツ】 2014.09.01 14:10:05
Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt…..
Február elsejétől már jár nekünk a havi két ingyenes készpénzfelvétel! Ha cashről van szó, akkor meg tud mozdulni a magyar polgár (persze ha nyugdíjról, ami számlapénz volt, akkor nem). A számlatulajdonosok döntő többsége regisztrált is az ingyenes lehetőségért a…..
Kukabúvár【ツ】 2014.02.11 19:46:45
@Szevasztok: Magadat sajnáld a magyarországi tranzakciós díjjal terhelt megtakarításod miatt. Nekem nincs ilyenem.
Imre pozitív történetéből a gonosz Homárnak sikerült negatívat faragnia. Persze örülünk, hogy a Procter and Gamble ügyfélszolgálata készségesen küld pótakksit, de kicsit szomorúak vagyunk, hogy a boltban (?) az összes gyorstöltőből kilopták: Szeretném megosztani veled egy…..
Kukabúvár【ツ】 2014.02.04 15:25:11
Kukabúvár【ツ】 2014.02.05 09:28:21
@agresszív kismalac: Most már jó lenne, ha nem trollkodnátok szét a posztot! Az ember idejön és elolvassa a cikket és nincs a kommentekben semmi értelmes reakció, csak a privát dolgaitokat beszélitek meg. Menjetek csetszobára!!!!!
:)
Naiv ügyfél 6 év után vette észre, hogy az éjszakai villanyóra akkor is pörög, ha nincs rákötve semmi. Az E-on elsőre nem talált problémát, és ki is számlázta a 15 ezer forintos "téves riasztást". Másodszorra már észrevették, és lekötötték a szomszéd bojlerét a…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
Kukabúvár【ツ】 2014.01.03 20:33:26
Bence kénytelen lesz beperelni a CIG Biztosítót, mivel nem akarják kifizetni az összetört autóját. Bár a rendőrségi jegyzőkönyv egyértelműen megállapította, hogy más hibájából csúszott az árokba, a biztosító szerint nem: Németországban élek, évente jópárszor…..
A Főgáz év végi elszámolása szerint András fiáék 60%-kal teljesítették túl a korábbi fogyasztásuk alapján megállapított átalányt. Lehet, hogy valahol lopják a gázt a környékén? Vagy felütik a rezsicsökkentés óta? Budapesten háromfős háztartásban használnak a…..
Kukabúvár【ツ】 2013.12.10 16:44:25
Fuldokló lakó két hónapja nem kap levegőt éjjelente, amióta a panel lakóközössége próbajelleggel kikapcsolta a tetőelszívást takarékosságból. A tesztüzem már lejárt, a társasházmester épp szabadságon van, de állítólag intézkedik, hogy visszakapcsolják: Csepelen…..
Zsolt fotói szerint a Szentlélek közelségének hatására 30%-kal emelték fel a Nyakas Irsai Olivér árát a solymári Auchanban. Ez a karácsony lesz a végső? Csatoltam két fotót a solymári Auchan boros részlegéről. Mint látható, ugyanaz a bor a normál polcon 999Ft, míg pár…..
Már biztos volt róla szó, de a folyamatos hazugságpropaganda bizony az élet egyéb területeire is beszivárog. A UPC például a hűséges, azonban sajnálatosan határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelet abban az eszebaszó kedvezményben részesíti, hogy 150 forinttal emelte…..
Gábornak iszonyatos mázlija volt, hogy miután elhajtották a gyártói garanciájával az A4team szevizéből egy exmunkatársukba futott bele. Egy telefonnal kiderült, honnan származik a meghibásodott eszköz, és a nagyker szó nélkül intézte a cserét: Mivel olvastam az oldalukon…..
Kukabúvár【ツ】 2013.11.15 14:52:12
Naiv fröccsöző lányokat kilökdöste a biztonsági őr a Kertész Sörözőből, miután másodszorra próbáltak meg kijutni a teraszra itallal. Ez még nem tántorította el őket attól, hogy a panaszkönyvet keressék, ám a kolléga kiszúrta, hogy visszaszivárogtak és kiöntötte az…..
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a kortárs trendeknek megfelelően "adatvédelmi okokból nem hozta nyilvánosságra a két gyártó nevét", akiknek a laktózmentes termékeikben mégis találni tejcukrot, és ezzel a fogyasztók mintegy harmadának veszélyeztetik az egészségét. NFH…..
Kukabúvár【ツ】 2013.11.12 16:38:29
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Naiv ügyfél nem várta meg, hogy a karácsonyi szezonban leverjék rajta az elmaradt tranzakciós adóbevétel miatt kivetett újabb adó áthárítását. Amikor megtudta, hogy a Start számlája havidíja 990 forintról 3690-re ugrott, megszüntette számláit a K&H-nál. Természetesen…..
A szakértőknek nem sikerült naiv ügyfél lába nélkül rekonstruálniuk szemrevételezéssel Adidas cipője furcsa hanghatásait, ezért aztán nem cserélték a debreceni Intersportban. Az Adidas válaszra sem méltatta a problémát: Gyakorlott olvasódként elkerülöm azokat az…..
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Kukabúvár【ツ】 2013.10.16 09:44:04
Naiv ügyfél véletlenül elcsípte, hogyan készül a répa nélküli gyros, amibe véletlenül mégis tettek répát: Egyik (ex-)kedvenc étkezőhelyünkön, a 18.kerületi Pestlőrinci temetőnél levő Gyrososnál történt az eset. Szokás szerint rendeltem 2 Big Gyrost répa nélkül, majd…..
Roland egy hónapja várja, hogy elkészüljön a félig előre kifizetett redőnye, de valami mindig közbejön: Kedves Négy Évszak Hővédelem Bt.! 2013. augusztus hónap végén a barátnőm ------- ------- a weboldalukon keresztül leadott egy megrendelést önöknek, XY személyes…..
Kukabúvár【ツ】 2013.10.01 15:49:34
Kukabúvár【ツ】 2013.10.01 15:54:35
@dablondy: aztán óvatosan a dörömböléssel, mert még összetöri azokat a hitvány minőségű redőnyöket az ablakon
A teherautó nem fért be az utcájukba, naiv ügyfél nem slattyogott át az aluljárón, hogy hazavonszonljon 20+ kg mosószert, úgyhogy törölték a rendelését: Gondoltuk, kipróbáljuk a sok helyen hirdetett és dicsért Tesco házhoz szállítós szolgáltatását. Nagyobb mennyiségben…..
Kukabúvár【ツ】 2013.10.01 13:50:01
@dr. phil. Sün‼ ツ: faszkorbáccsal? :)
Kukabúvár【ツ】 2013.10.01 13:56:07
@Manyecska: ismerős rendelt 40 grammot a netről, de azt rendőrök vitték egyenesen az ajtajáig. megbízhatóan, gyorsan. :)
Kata kocsiján szó nélkül cserélték a 2 hónapos használt hátsó abroncsokat, amikor úgy tűnt, hogy nem fognak átmenni a műszaki vizsgán: Az évek során már a harmadik használtgumi szettemet vettem nyáron az Óbuda Autótechnik Bt-nél, azonban legutóbb a hátsó gumikkal…..
Kukabúvár【ツ】 2013.09.04 11:46:44