Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CZECHMAN

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a németek, a szlovákok is erősebbnek tűnnek a vártnál. A presztízscsatában északi szomszédaink többet lőttek kapura, ám ez nem volt elég a sikerhez. A 3-1-es cseh győzelemből Elias, Jagr és Plekanec vette ki góllal a részét, a másik oldalon Gaborik talált...
CZECHMAN 2010.02.18 15:14:04
@Dukla Trenčín: Szerintem sem szar egyetlen csapat sem, amely olimpián VB-n szerepel, sőt a különbségek néha a minimális szintre csökkennek nagyhatalom és nem éppen nagyhatalom között. De! Szabad egy olyan ország csapatának, amely nyilvánosan kijelenti, hogy ún. saját hokiiskolával rendelkezik, kikapnia éppen a magyar válogatottól, mégha csak torna szinten is ? Illendő ilyen csapathoz, hogy a tavalyi VB-n nagyon szoros meccsen éppen csak a hajrában tudja "elszenvedni a győzelmet" éppen a zöldfülű magyar válogatottal szemben? Tudod, hogy ez alkalomból kinek szurkolt 3/4 Csehország? Olvastad mit írt az akkori nemzetközi sajtó éppen a magyar csapatról és az őket harcban tartó maroknyi drukkercsoportról? Hallottad az éppen általad említett Robert Záruba kommentálását a cseh TV közvetítése során?
CZECHMAN 2010.02.18 12:42:03
@durex26: Isten nyugosztalja Ivan Hlinkát! Tudod mit adott a cseh hokitársadalomnak? 98-ban olimpiai aranyat. Az Ő mondata: " A hokihoz 2 fontos dolog kell - tudás és szerencse. Ám a szerencse, csak akkor jön, ha már a tudás megvan." Ezt a válogatott játékán utána 5 évig lehetett látni. Mennyi VB-t is nyertek azokban az években? A szlovákok majd akkor lesznek sikeresek, ha nem nyerik meg előre a meccseket (főleg a csehek ellen), ja persze és majd akkor, ha annyi lesz a kezükben - lábukban, mint amennyi a szájukban, mert ott általában mindig nagy a túltengés. Patrik Eliáš előrejelezte a lehetséges módszert a szlovákok ellen - a harmadba magasan belőtt korongokkal. (Jó lett volna látni is a meccset, nemcsak az elő és utóhangulatot elemezni a médiák alapján, de amint hazaérek megnézem...)
Ezt a sok szlovák kiállított játékos mutatja is - csak szabálytalanságok árán tudták tartani a frontot, állandóan gyengítve vele saját csapatukat. Ezek után mikor jöjjön a szerencse és hogyan ?
CZECHMAN 2010.02.18 13:54:58
@durex26: " pont annyira játszódtak jól, hogy meglegyen a győzelem" - Igen ezt hívjuk "profesorský hokej" -nek - professzori hokinak. Pedig a válogatott már párszor ráfizetett erre a stílusra, nem mindenki ellen és nem mindig jön be. Üdvözlet Felvidékre, ha onnan vagy !