Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shutika

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenóbia Rákóczi túrós 2014.03.23 19:45:23
Nőnapra rendelték tőlem a gyárban, a soron dolgozó nőknek a fiúk, mert rendesek és figyelmesek és mert abban reménykedtek, hogy majd ők is kapnak belőle, és kaptak is. Mi meg még Pistikét is kaptunk, amit majdnem annyira utálok, mint a cikláment, sikerült is rekordidő alatt…..
shutika 2014.03.24 10:51:23
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mától - elvileg - 5 évre Áder János az ország köztársasági elnöke. Ennek kapcsán megvizsgáltuk az erősségeit, a gyengeségeit, a benne rejlő lehetőségeket, és a megválasztásával járó veszélyeket.  ErősségekA pártok, így a Fidesz-KDNP 2/3-os többsége teljes…..
shutika 2012.05.02 17:07:48
@bruhahahahihihi: Neked brutális komplexusaid vannak, kezeltesd magad, mert a végén agyvérzést kapsz... :D
Kedves MT blog!   Hónapok óta munkanélküli vagyok, az előző munkahelyem nem volt hajlandó bejelenteni, többszöri kérés ellenére se (pedig évekig dolgoztam ott), aztán nagy nehezen mégis bejelentettek (próbaidős szerződéssel, mert "csak úgy lehet") majd az új…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Az új dohányzási törvény bevezetése óta, a főnököm azt szeretné, ha nem mennénk dohányozni.Januártól március 01-ig tiltotta is. Mivel a vállalat többi területein dolgozók dohányozhattak, az üzemi tanácsnál tettünk panaszt, ennek…..
shutika 2012.03.19 16:15:17
@droid_: Nincs itt semmiféle zavar, a 20 perces szünetet is le kell dolgozni. A posztoló azt sérelmezi, hogy napközben nincs lehetősége a munkáltató pénzén pihenni.
shutika 2012.03.19 16:25:49
@droid_: Akkor nem értem a posztoló gondját... Én azt hittem, az a baja, hogy ki kell blokkolnia, ha szünetet tart a munkában.
shutika 2012.03.19 16:42:44
@droid_: Tehát a posztoló nem akar szünetre menni, mégis kiblokkoltatják? Továbbra sem értem a problémát, és nem az én készülékemben van a hiba.
Tisztelt Ügyintéző!   2012. január 18-tól nincs munkahelyem sem, állásom sem. Tanult, diplomás, több éves munkatapasztalattal, széles érdeklődési körrel, folyamatosan fejlesztem ismereteimet, gondoltam találok én hamar állást.     Buzgón küldözgettem mindenhova…..
shutika 2012.03.15 08:54:51
@eMJe: A 230-nak a mértékegysége Volt, és az feszültség, nem pedig áram. Ha már mindenképp okosnak akarsz látszódni, legalább hülye ne legyél. A konnektorban feszültség van, nem pedig áram.
shutika 2012.03.15 11:00:11
@eMJe: *facepalm*
A feszültség ráz, nem az áram, és azt is csak azért érzed rázásnak, mert 50Hz frekivel forog az iránya. Áram akkor lenne a konnektorban, ha egy vezetővel rövidrezárnád, és akkor a vezetőben folyna áram. A konnektorban, ha csak ránézel, akkor feszültség van, Magyarország esetében 230V effektív értékű, ami azt jelenti, hogy a csúcsban 325V feszt mérhetnél, ha pont elkapnád a szinuszjel csúcsát. Köszi okoska... :D
shutika 2012.03.15 14:21:49
@eMJe: Majd ha te is felmutatsz egy villamosmérnök oklevelet, akkor folytatjuk ezt a vitát... idióta...
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
shutika 2011.12.29 14:27:03
@Bakter:
zsenikém...

A LED-TV pixeljei három egymás mellett levő keskeny LED-ből állnak.

A LED LCD-TV az, amiről makogtál, hogy LCD ledes háttér(oldal)világítással.

LCD TV meg az LCD TV.

Tehát VAN, ismétlem, VAN LED-TV
shutika 2011.12.30 18:21:37
@Bakter:

Tájékozatlanságod már-már meghökkentő. Biztos zseniális szakember vagy a magad területén, de elég csőlátású is egyben. Én elkerülnélek.
Az alábbi kérdésre az egyik lehetséges válasz:  szét kell osztani a megmaradt vagyont, a részjegyek arányában, gyakorlatban valószínű erre nem kerül sor. Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem nem valami fajsúlyos, de szerintem érdekes és leginkább elvi szemszögből…..
shutika 2011.11.10 08:50:06
@kuki123:
Ők is lopni fognak. Te is lopnál, hiába tagadod. Mindenki lop, ha megvan rá a lehetősége.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
shutika 2011.11.02 08:36:17
@Lencsés lstván: Nem is ez az igazi neved... Valójában te Kolompár Dzsoki vagy.
49 éves szolgálati nyugdíjas vagyok. 27 évig dolgoztam börtönőrként, és ez alatt nap mint nap óvtam Magyarországot a bűnözőktől. 2 gyermekem van, akik már szinte felnőttek, de ha őszinte akarok lenni a munkám miatt kevés időt tudtam velük tölteni. Nálunk ritkák voltak a…..
Holnap népszavazást tartanak a VIII. kerületben. A Népszavazás kérdése, kitiltsák-e a hajléktalanokat a VIII. kerületből illetve, megtiltsák-e a kukázást. Mi arra biztatunk mindenkit holnap menjen el nem-el szavazni, és ha van VIII. kerületi ismerőse szánjon rá 2 percet és…..
A tapasztalt pornós egy kicsit évődőtt Pittával a műsor egyik kivágott jelenetében, és ha már ott volt az ölében, megnézte, mivel akarta kardozni Horváth Éva fosszóróját Pitta az Éden hotelben. Aztán csak levegőért kapkodott. Adás ma, duplarésszel, hogyvolt holnap reggel. ..
shutika 2011.09.22 21:38:00
@efi: téged, mert itt vagy. :D
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Telefonnal nem csak vétel esetén lehet szívni, tökéletes példa erre Tamásék története, akik egyszerre esnek bele a naiv boltos (bár csak alkalmi eladók) és a naiv ügyfél kategóriába. Sürősen pénzre volt szükségünk ezért a Ferenc körút 23-ban lévő Superphone üzletben…..
shutika 2011.07.12 10:43:25
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
Teréz külföldi ismerőse különösen szerencsés. Egymást követő napokon többször találkozhatott minőségi magyar vendéglátással, egyedül akkor próbálták lehúzni, amikor magyar ismerősei nem kísérték el a Balettcipőbe:Szombaton esett meg külföldi ismerősömmel a…..
shutika 2011.07.04 17:17:10
@varvizib:
"külföldieknek adva ki magukat"

Ehhez tudniuk kéne legalább egy idegen nyelvet. ;)
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
shutika 2011.06.18 13:52:02
@silkent:
Neked erre dudorodik a nacid, hogy másokat sértegess, kicsi troll?
Megaláztatásom története: A "világ vezető logisztikai csoportjának tagjánál" a dolgozót nem tekintik embernek. A német cég valahol ezt a mentalitást magáénak vallotta.Ott egyedül dolgozni volt jogunk, de semmi máshoz. Rémálom volt a munka Pesthez közel a cégegyik…..
shutika 2011.06.13 19:49:07
Miután 5 nap alatt kétmillióan sírták és nevették végig egy büntetés miatt önveszélyesen szabályos new yorki bringás eséseit, újabb rendőrviccbe illő hatósági közeg verte ki a biztosítékot a Nagy Alma bringásai közt. A gond most a "nem megfelelő öltözék" volt.  …..
shutika 2011.06.12 11:55:26
@Bullfrog: Nekem sehol. Messzire vezetne, ha érdemben válaszolnék a kérdésedre. :)
shutika 2011.06.12 12:06:59
@gyilkos fűegér: Ez a baj a mai fiatalsággal... A szoknyát csak fel kell hajtani/húzni, de a mai fiatalok ehhez is lusták. :D
Túranapló 7.     Szerettem volna mindenképp elmenni túrázni, mielőtt feltámad Jézus, így a nyúlvéti ünnepek előtt egy nappal ismét lábnapot tartottam. Korán keltem, az arany szokás szerint sehol. A kedvenc buszommal eljutottam rutinszerűen Békásmegyerre, és onnan…..
Túranapló 6.   Janeczki Évának, aki Wagner is.       Volt kettő olyan visszajelzés a túranaplómmal kapcsolatban, hogy nem elég vicces, és néhol sértőek a jelzők, illetve nem vagyok elég kedves bennük a többi emberrel. Ez három visszajelzés, két…..
Túranapló ötth     Szokás szerint később fogom megmagyarázni a címválasztást, de a túra ezúttal is remek volt. Fél hétkor keltem, de hajnali négykor aludtam csak el, így nem voltam fáradt. Egereket irtottam, mert nekem ez a dolgom. Igyekeztem elhúzni minden olyan…..