Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szintiboy08

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupán pár hét maradt hátra a három évből (legalábbis a szorgalmi időszakból), amit együtt töltöttünk a Károli BTK-n. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Kétségkívül felejthetetlen 3 év lesz lassan a hátunk mögött, amiből pár dolog nekem mindig hiányozni fog. Voltak…..
El sem merem képzelni mit élhetett át az a szerencsétlen végzős hallgató, aki ma adta le a szakdolgozatát a tanulmányi osztályon. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert le tudtam adni pénteken hatalmas áldozatok árán, így pontosan tudom, hogy a mai iskolalátogatás során sokan…..
Reviczky4 Hírmondó A FINISHben 2010.04.10 20:11:08
Elérkezett az idő, hogy lassan mindenki elvigye a már „elkészült” szakdolgozatát leadni köttetésre, kifizetni hozzá a különböző díjakat stb. Persze, aki ezeket a sorokat olvassa, az rögtön az édesanyámra célozgat finom formában, hiszen hogy lehetne valaki kész a…..
 Majdnem egy héttel az ünnep után újra lehet valami „occsó” dolgot, hamar, gyorsan összeütni. A piros tojás, fehér nyuszit követően egy dologra jók az ajándékba kapott tojások. A csoki tojásokat nem ide sorolva, a kukán kívül fel lehet még használni a piros…..
Sokak meglepődésére húsvét hétfő ismét hétfőre esik, és mivel itt van e remek ünnep, és ilyenkor szokás a lányokat meglocsolni, így álljon itt egy rövid kis összeállítás, ha már végképp nem tudjátok, hogy mit kell ilyenkor mondani. Bú, bá bú! Csókolom locsokodni…..
Folytatva a korábbi bejegyzésemet, amelyben már olvashattátok, hogyan csináljunk egyszerű és gyors ételt olcsón. Akárcsak korábban, így most is egy már kipróbált ételt csinálhattok, amit sikerült egy két órás szünetben (ami persze mindig van, nekünk komszakos hallgatóknak)…..
A következőkben szeretném feleleveníteni azokat a felejthetetlen vizsgákat, amelyeket amíg élek nem fogok elfelejteni. Nemcsak a jegyszerzés módja miatt, hanem egyéb körülményeket figyelembe véve.   Felejthetetlen vizsgák I. Az első számomra ilyen vizsga a Szociológia…..
Kedves érdeklődők! Sokszor eszembe jut, amikor az egyetemen vagyok, hogy hol/és főleg mit egyek, mert hát ugye az egyetemistának nemcsak inni, hanem ennie is kell néha. A fakanálba, pedig többet vagyok, mint az egyetemen.A következőkben itt van egy példa, amit saját magam és egy…..
Miért jó a kommunikáció szakra járni? Pár nem elhanyagolható dolgot összegyűjtöttem, melyeket csak és kizárólag itt tapasztalhatsz meg. Mindennemű bántás nélkül, íme egy rövid, de annál érdekesebb összeállítás.  1. Elmondhatod magadról, hogy Te olyan szakra jársz…..
Az idősebbeknek már nem annyira természetes a számítógép, és különösen annak használata. A következőkben erre a számunkra, azonban az idősebb generáció képviselőinek egyáltalán nem hétköznapi dologra kívánok rávilágítani.    Például édesapám mostanában…..
Mindannyian el tudjuk képzelni azt a szituációt, amikor egy látszólag aranyos „nénike” álldogál egyedül a buszmegállóban. Nos az ember már-már elkezdi sajnálni, hogy milyen nehéz is lehet neki az élete, hiszen egyedül várakozik az amúgy is ritkán közlekedő 133-as…..
Egy felháborítóan őrült személy alkotja filmünk hősét, aki az ősi Kazahsztánból lép ki országa tudósítójaként. Elindul, hogy megismerje és felfedezze Amerikát! Nem mindennapi kalandozásait segíti barátja és pártfogója Azamat Bagatov.      A…..
A történet, amiről a továbbiakban lesz szó, megtörtént eseményt dolgoz fel. A XXI. századi Magyar valóságban, helyszínünk a 47-es sárga villamos két megállója között játszódik a villamos belsejében.   Az egymással szemben elhelyezkedő együléses ülőhely egyikén egy…..
Sokan közülünk ismerik ezt az egyetemisták és úgy általában mindenki által kedvelt, vicces, de ugyanakkor izgalmas társasjátékot. Most megismerkedhettek a játékszabályokkal.   A részegedj okosan játék lényegét nem nehéz kitalálni. Olyan sok extra dolog nem is kell hozzá,…..
Reviczky4 Hírmondó Játék 2010.03.04 22:59:00
Nna, kitaláltam egy aprócska kis asszociációs játékot csak azért, hogy ne unatkozzatok a blogok olvasása/írása közben.A neve frappánsan: Folytasd a sort A lényege nagyon egyszerű: kommentek formájában folytatni kell a sort, oly módon, hogy az csak és kizárólag a Károlival…..
szintiboy08 2010.03.07 16:24:29
szintiboy08 2010.03.07 17:48:14
Kifejezetten érdekelne, hogy kik azok a végzős hallgatók, akik „továbbtanulnak” és folytatják a tanulmányaikat az úgynevezett „MA” rendszerben. Sok emberrel beszélgettem, még a felvételi határidő előtt és igen vegyes képet tapasztaltam. Miért jó ha…..
Néhány fontos és nem elhanyagolható információt jó, ha tud mindenki. A szakdolgozat végső leadási határideje a BTK-n (júniusi államvizsgázóknak) március 31. A TVSZ-ben foglaltak alapján kb. 30 oldal azaz 52 ezer karakteres dolgozatot kell írni. Egy kis segítség a munkához. …..
Tény, hogy iskolánk kapuját bárki átlépheti, ellenőrzés nélkül. Ez csupán azért érdekes, mert miért ne fordulhatna elő, hogy egy tömeggyilkos, kétes lelki állapotú egyén bejön az egyetemre és mindenféle ellenőrzés nélkül lövöldözésbe kezd.   Persze ez abszolút…..
Egyetemünkön az egyik legnagyobb problémát jelenti a dohányzásra kijelölt hely az udvaron. Egy hihetetlen izgalmas óra vagy egy kemény vizsga után a hallgatók jelentős részének egyik legfontosabb és legelső dolga, az azonnali stressz oldás, a dohányzás.   Persze, hogy jól…..
Kedves hallgatók! Idén is több alkalommal mozoghatnak az erre vágyó régi- és új diákok egyaránt. Mielőtt elmenne a kedvetek, hogy sokat kell futni a fociban, vagy sokat kell mocorogni a röplabdapályán, akkor nézzünk egy kevésbé mozgékony, ám annál érdekesebb sportot. Ez…..