Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fg56

2 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New Jersey állam közgyűlése egy olyan tervezetet tárgyal, mely betiltaná a homoszexuálisokat átnevelő programokat kiskorúak számára. A programról megfelelő információk hiányában Chris Christie nem akart állást foglalni az amerikai sajtóban. Az állam republikánus…..
fg56 2013.03.22 09:19:04
@neoteny: A transzexuálitást nem keverném össze a helyedben a homoszexualizással - azonkívül mindig is voltak biszexuális emberek, akik valóban úgy váltogathatják a nemi identitásukat, mint a ruhájukat. de ez megint nem keverendő össze a homoszexuális, vagy leszbikus személlyel, aki soha nem fog megváltozni - főleg nem erőszakkal. Imádom, amikor fals információkkal próbálják egyesek az igazukat alátámasztani. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel akar ágybabújni. Érted? Dehogy érted, csak ragaszkodsz a hibás meggyőződésedhez.
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Liberatórium Polgári gyerekek 2012.12.25 10:00:00
Eredetileg nem akartam Karácsonykor ilyen dolgokkal foglalkozni, de nem tudom magamban tartani a véleményem. Az utóbbi napokban olyan mértékben dőlt a hülyeség a magyar (nem túl jogosan) jobboldalnak nevezett irányból, hogy gyomorfekélyt kapok, ha nem írom ki magamból. Amellett, hogy…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Vendégszerzőnk, Sortilegus írása. Pol Pot mindenkit ellenségnek tekintett, aki kicsit is képzett volt, aki a legalapvetőbb ismereteknél többet tudott. Rémuralma alatt Kambodzsában felszámolták az iskolákat, a tanárok, az orvosok és más értelmiségiek, szakemberek nagy többségét…..
A morgás joga Mire számíthatunk? 2012.10.03 04:28:23
Mikor jön a feketeleves? Kérdezi sok gazdasági szakember, válasz egyelőre sehol. A kormány vetít - a költségvetési lyukakat betömő valódi megszorító intézkedéseknek még körvonala sem látszódik, helyette réteg-intézkedéseket hoz - például kedvezőbb lesz a 35 év alatti…..
Nyirő: „Éljen Hitler Adolf! Éljen Németország!”Kövér: Nyirő „nem volt fasiszta és nem volt antiszemita.”..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
fg56 2012.03.29 11:36:55
Ha otthonról, wifiről vagy munkahelyről akarunk valakinek SMS-t küldeni, megbízhatóan, ékezetekkel együtt küldhetünk ingyen az internetről:

www.sendmassage.com/spage/send-free-sms-worldwide.html

Nálunk még mindig feleslegesen sokan haszánálják a drága SMS küldéseket. Akinek persze megéri ilyen drágán is, az tegye, aki spórolni akar, az ingyen is küldhet külföldi szerverekről. Ennyi
Jó ideje foglalkoztat már a kérdés, hogyan lehetséges, hogy a magyar társadalom szinte érdemi ellenállás nélkül tűri a Fidesz immár két éve tartó országlását? Hogyan lehetséges, hogy sem a közel 3 millió ember, 3000 milliárd forintnyi nyugdíj megtakarításának elvonása,…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
fg56 2012.03.27 10:32:48
@Virág et.: sajnos teljesen igazad van: a magyarok többsége politikai analfabéta, seggnyaló majom, aki ha egy embert kiválaszt és kinevez jónak, akkor az bármit megtehet - hazavághatja az egész országot, leépítheti a domokráciát, bolsevik módszerekkel kormányozhat: akkor is jó marad, miközben a másik "oldal" pedig bármilyen jót tehet (emelheti a fizetéseket, a nyugdíjakat, ingyenes utazási kedvezményeket vezethet be), ő marad a gonosz hazaáruló. Betegek az emberek - sajnos tanult, gondolkodni elvileg tudó magyarok is ritka primitíven tudnak viselkedni, ha az általuk imádott vezér dicsőítéséről van szó. Így aztán szabad jelzést kap a következő 100 évre az Európában már régen nem kompatibilis nemzeti szocialista, populista (lusta) gondolkodás. Magyarország pedig a történelem szemétdombján végzi.
  Nem akarok Lázár János II. lenni, ezért nem zaklatom Schiffer Andrást a családjával. Pedig viszket. És elismerem (igen, András, ez most dicséret!), hogy Schiffer nagyon igazakat mond. A Fidesz tyúkszemén ugrál, mert a Fidesz nem akar szembenézni a múlttal. Mondjuk ki!  …..
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
 Választási részvétel: hihetetlenül sok. Ahhoz képest, hogy a pesszimisták negyvenvalahány, az optimisták pedig ötvenkettő-ötvenöt százalékkal számoltak, az 59-60 kiugróan magas. A magyar pártok pechjére északon sokan mentek szavazni.   Smer: Ficóék nagy nyertesek,…..
Tegnap a Fővárosi Törvényszék első fokon kimondta, hogy a Médiatanács jogellenesen tagadta meg a szerződés aláírását a Klubrádió által elnyert 92.2 megahertzes frekvenciával kapcsolatban. A törvényszék nem is tehetett volna mást. A Médiatanácsnak ugyanis semmilyen jogi indoka…..
Nem hagynak minket unatkozni a zuglói pernahajderek. Tegnap a papcsákizmus múlhatatlan érdemeivel szembesültünk, ma boncoljuk kicsit a túloldalon állók nagyszerűségét. Mert bár csak kínomban röhögök, azért van min: az MSZP úgy látszik nem tud akkora saller kapni a…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Történelmi időket élünk: Magyarország gazdaságtörténetének legsötétebb napjai ezek. Minden nap sötétebb, mint az előző, ezért minden nap a magyar gazdaságtörténet legsötétebb napja. Mindig azt hisszük, hogy ez az őrület már fokozhatatlan, és kormányunk mindig…..