Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okin

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Minden marad a régiben." A Cinema City ezt kommunikálta a Palace Cinemas felé. Ezzel ellentétben nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a mozi folyamatos változásokon megy keresztül. A vezetőség lecserélődött, a rendszer megváltozott, és valahogy semmi sem…..
Történt tegnap este, hogy barátnőmmel beültünk a lakás belső szobájába, hogy megnézzük a Dr. Csont X-edik részét, hiszen két hét alatt sikerült teljesen fanatikussá válnunk.   Egyszercsak motoszkálást hallunk kintről, ami végülis nem szokatlan jelenség, hiszen hárman…..
Reviczky4 Hírmondó Ideglelés 2 2010.03.10 22:26:00
Azt már tudjuk, hogy a Bethlen Gábor Kolinak milyen hiányosságai vannak, ezért erről nem is kell több szót ejteni.Viszont vannak még olyan dolgok, amiről érdemes beszélni, gondolok itt a vendégfogadásra vagy a külsős vendégek elhelyezésére.     Nagyjából…..
Szia! Van egy perced a környezetvédelemre? Valószínű már mindenki találkozott azzal a jelenséggel, amikor az aluljárókat ellepik a zöldmellényes fiatalok. Elsősorban a Kálvin téri aluljáróra gondolok, ahol egyáltalán nem ritka, és a Károlis diákok zöme nagy eséllyel…..
Reviczky4 Hírmondó Ideglelés 1 2010.02.22 19:26:15
  Tizenkétezer forint… Egyetemista fejjel nézve, az önfenntartás küszöbén meglehetősen soknak tűnhet ez az összeg. Államilag támogatott hallgatóként ennyit fizetek azért, hogy a Bethlen Gábor Kollégium lakója lehessek (mindez a költségtérítéses, illetve külsős…..