Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ayman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észak-Koreába tehát egyáltalán nem lehetetlen, de még csak nem is nehéz bejutni - ez az előző posztból már kiderült.Hogy miért vagyunk hajlamosak ennek az ellenkezőjét hinni, arról még fogok írni.Akkor most lássuk, én hogy jutottam be. Nem szívesen deheroizálom magamat, de ki…..
ayman 2014.08.11 10:34:14
@Keletiből Hongkongba: Fel sem merult bennem, hogy barmilyen hosies elem lenne a beutazasodban. Jol ertem tehat, azert mentel oda, hogy a jelenleteddel bizonyitsd az otteloknek, a rendszer hazudik, es nem az a vilagok legjobbika?
ayman 2014.08.11 23:13:01
@Keletiből Hongkongba: Bevallom, nekem ugy tunt, hogy a felvetesemre csak ez a mondatod reagalt erdemben:"Egyébként pont az általad katasztrófaturizmusnak nevezett dolog is hozzájárul ahhoz, hogy lássák a helyiek: van másfajta élet is."
Ezt ertelmeztem ugy, hogy szerinted a magadfajtak jelenletukkel bizonyitjak az eszak-koreaiaknak: a rezsim hazudik, tehat van alternativaja a kollektivista terrorallamnak. Szerintem ez rohejes erveles, de nyilvan felrertettelek, es a blogod kovetkezo posztja vegre megvilagitja, mitol hasznos es vallalhato egy bestialis rezsim zsebebe 1600 eurot tomni.
ayman 2014.08.12 08:38:21
@Keletiből Hongkongba: Ki nem hagynam! Minden jot neked is!
A "Mondjunk le Schmitt Pálról az árvízkárosultak javára" nevű abszolút szimpatikus és vállalható Facebook csoport, és pár kép az epikus találkozóról Proli Depptől.Amikor Schmitt elővette a nyulát, felvonyítottunk! ..
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..