Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wickedszti

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel, úgy 5:20 körül, alighanem egy cibetmacska csapódott be a bádogtetőbe a fejünk felett, így 10 perccel később Jock, aki ébreszteni jött, már ébren talált minket. Reggelit a szálláshelyen ettünk, de az 5 liter vizet inkább a „boltban” szereztük be, mert a 100…..
Reggel elhagytuk a garázst, ahol laktunk. Azt hiszem, tényleg valami garázsnak vagy műhelynek készült, de a hely bekerült a Lonely Planetbe, kellett még néhány szoba. Hihetetlen, de ez volt az első hely Indiában, ahol volt melegvizes zuhany. Egyszer a vonaton egy pasi teljesen le volt…..
Szerda este 6 óra 6 perckor, 8 év szünet utána zsiráfborjú született a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írta nekünk az örömhírt Hanga Zoltán. A kicsi – zsiráfszokás szerint – nem sokkal megszületése után lábra is állt. 20:38-kor sikerült megtalálnia  az…..
Melissa Brandts egyáltalán nem akart mókust fényképezni, ő csak a pasijával közös képet szeretett volna a kanadai Banff nemzeti parkban. Beállította önkioldóval a Minnewanka tó partján a fényképezőgépét, a mókus pedig két lábra ágaskodva belepofátlankodott a képbe. A pár…..
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
wickedszti 2009.06.10 14:42:17
@Tpancs: NSFW = Not Safe For Work, azaz munkahelyeden inkább ne nézd/olvasd ;)
"Ő a legkisebb, legapróbb macska, akivel valaha is életemben találkoztam. Még nevet sem mertem neki adni" - írta nekünk Ildikó, de mi szívesen segítünk ebben. Ön szerint milyen név illik a legjobban ehhez a kismacshoz?..
wickedszti 2009.05.29 12:16:57
Pedig van, ez itt egy ugróegér. Nem egyiptomi, ami az első tippem volt, mert ahogy Stöki rávilágított: annak teste is van, ennek meg nincs. Ő egy Salpingotulus michaelis és Sixx küldte nekünk tegnap reggel. Ahogy a videó végigsöpört a szerkesztőségen a következő reakciókat…..
A "Hova mentek?" kérdésen kívül a másik, amit feltesznek az emberek:"Mit visztek, egy hátizsákot és kész?" Hát, nagyjából igen. Fejenként egy nagy hátizsák, meg egy kicsi, amiben a napi cuccok, valamint a fényképező vannak. De hogy konkrétan mit viszünk? Van…..
Nem tudtunk választani, következzen az összes kép Piszkéről, Viki levelével: "Kedves Cukorságék! Mi egyébként körbe vagyunk véve cukibbnál cukibb lényekkel. Elküldöm a legújabbat, ő Piszke. Vele próbálom feledni Szöszi és Csíkos macskáim hiányát (akik kábé egy éve…..
Artúr kapta, elküldte. Komment nélkül, talán ő sem tudta eldönteni, sírjon vagy nevessen. Hajtás után biztosan megérti, miért mondjuk ezt. ..
Az alábbi képet cukiság szempontjából mindenképpen szuperlativuszokban említeném, de szerencsére a kép beszél helyettem is.Vajon milyen érzés lehet kézben tartani egy marék vakondbabát?..
wickedszti 2009.02.17 15:16:36
A Roomba robotporszívó amellett hogy praktikus, remek játszótér a heverésző kiscicáknak is. Vagy inkább fogalmuk sincs, hogy mi történik, ezért nem is küzdenek ellene? Potyogó és felboruló cicák a hónap legviccesebb videóján!..
wickedszti 2009.02.03 12:45:21
"Íme Bona baba, a kis boxerke, még kicsinek. 2 hónapos sincs még a képen, rosszcsont kis kutya, de nagyon-nagyon puha plüss kis gombócka volt. Reméljük tetszik, és országvilág megismerheti őt" - írta a cukiságnak Feri. ..
wickedszti 2009.02.02 14:57:02
... akkor muszáj bemutatnunk őt is. Hát nem gyönyörű?..
wickedszti 2008.12.19 08:23:58
Homér szerencsétlenségére betalálta az AAG futurisztikusan keveset működő mosógépét mosogatógépet, amihez nem ingyen adták az AAG ügyfélszolgálatának 3 éves standupcomedyjét. Ebből láthatunk most egy néhány hónapos részletet:Electrowroldben mosogatógép vásárol, extra 3…..
wickedszti 2008.12.17 14:20:17
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..
Az OFFI-nál hivatalosabb fordító nem létezik. Sőt, ez a cég az egyetlen hiteles fordító. De legalább nem olcsók :). Mivel ők adják a hiteles fordítást, így természetesen nincs értelme azon vitatkoznunk, hogy rossz vagy jó, amit írnak: a definíciójukból következően csak jó…..
A múlt hét legjobb körlevele szerint a bankoknak sem lehet könnyű. Vajon hány hendikeppes ügyfélnek vannak nehézségei az írással/olvasással/szövegértéssel naponta? Oszi egy váratlan ízfokozót fedezett fel pudingozás közben. A Homár mindig is sejtette, hogy vannak még…..
Zoli küldte nekünk ezt a képet, a szívünk csücskének számító levelibéka család egyik körömnyi, de azért fess tagjáról: A fotó Hévizen készült, ezúton köszönjük!..