Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuB

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Kérdezz Wolverine-től 2012.10.26 11:00:00
Az új X-Men film, a Wolverine kapcsán a főszereplő, Hugh Jackman és a film rendezője, James Mangold különleges lehetőséget biztosít a rajongóknak, ugyanis jövő héten hétfőn élő chatbeszélgetésen tehetik fel kérdéseiket a nézők. A Sydneyben folyó…..
Több hír is napvilágot látott a készülő X-Men az elsők folytatása kapcsán. Először is megvan a hivatalos cím, ezek szerint X-Men: Days of Future címen kerül a mozikba a folytatás. A stúdió azt is megosztotta a rajongókkal, hogy a film Chris Claremont 1981-ben megjelent…..
Filmdroid Jean Grey a Wolverine-ben 2012.10.22 08:30:00
Famke Janssen egy rövid cameo erejéig fel fog bukkanni a Wolverine-ben. Azt egyelőre nem tudni mennyire fog kapcsolódni a Wolverine, az eredeti X-Men trilógiához, vagy mennyire fog szorosan kapcsolódni az X-Men Origins: Wolverine történetéhez. De persze ott van még…..
BuB 2012.10.22 15:43:27
@doggfather:

Én mondtam, de inkább csak tippeltem, hogy mikor is játszódhatna ez a történet...
De így hogy Jean benne lesz, már totál értelmetlenül állok előtte...
Volt egy olyan tippem, hogy lehet a triológia után fog játszódni, de akkor hogy kerülne oda Jean...?
így akkor lehet az első 3 film előtt lesz, de az is érdekes, hogy akkor már Jeannel is talizott az első rész előtt... akkor ő miért nem emlékszik rá...
Hát rohadt kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...
Megérkezett az első hivatalos kép a Wolverineből, amelyben Hugh Jackman újra magára ölti a legismertebb Marvel hős gúnyáját. A történet szerint Logan, a magányos harcos kalandjai Japánban folytatódnak. Logan rátalál egy titokzatos férfira, akinek köze van a múltjához, és a…..
Filmdroid Anthony Mackie Falconról 2012.09.20 10:02:13
Anthony Mackie (Real Steel, The Adjustment Bureau) az MTV néhány kérdésére válaszolt a szuperhősről, aki az Amerika Kapitány folytatásában fog megjelenni. Mackie elmondta, hogy a karakter egy példakép lehet a gyerekeknek, mint az első igazi afro-amerikai szuperhős. Egyelőre nem…..
BuB 2012.09.20 12:16:23
Jövőre lesz látható a Zack Snyder féle Szuperman film. A DC egyik legmeghatározóbb karakterét Henry Cavill formálja meg. Cavill szerint a szuperhőst egy modernizált, realisztikus, ám egyedi formában ábrázolják, törekedve arra, hogy könnyen azonosítható legyen. Elmondása alapján…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.03 08:15:42
Hogy mi ez? Ennek a folytatása. 21:20, Viasat 3, Bourne-rejtély. Egy amnéziás hajótörött férfivel indul a film akiről kiderül,hogy nem egyszerű halász. Mivel a héten mutatják be a franchise folytatását, így aktuális az első részek újranézése. A film főszereplője Matt…..
Így fest Hugh Jackman a The Wolverine forgatásán. Chris Claremont és Frank Miller Wolverine képregény sorozatát vették a történet alapjául, ahol Wolverine Japánba követi a szerelmét Marikot, akit a hagyománytisztelő apja feleségül ígért valakinek egy adósság…..
BuB 2012.08.14 13:00:01
@doggfather:
Na ja, de ez volt 2000ben, azóta sok víz lefojt a dunán, és rengeteg helyen megfordult már a Rozsomák név, tv-ben is többször hallottam.
Sőt, a transformers filmben pölö Rozsomák lett, és ne feledjük az Xmen animét tavalyról, és a Wolvie anime is megkapta a Rozsomák címet.
Jó lenne, ha jövőre így kerülne mozikba már:D
Joel Schumacher ténykedése nyomán a sötét lovag mélypontra jutott, ebből a gödörből Christopher Nolan rángatta a bőregeret. Tette ezt olyan jól, hogy a Batman iránti érdeklődés és imádat egyre nagyobb méreteket öltött. A második rész ha lehet még magasabbra tette a mércét…..
Jövő héten már mi is beülhetünk a moziba, hogy megnézzük a Csodálatos Pókembert, amely sikert sikerre halmoz.Több országban is megdöntötte a Bosszúállók nyitó bevételét és Amerikában is tarol. Pókember alaposan rávert a Transformers 2-re és így már az övé a legjobb keddi…..
A stúdiók nagy igyekezetükben olykor közzéteszik a fél filmet a bemutató előtt. Kidobnak a netre vagy 40 jelenetet és 50 tv spotot. SleepySkunk, a Vimeo egyik felhasználója fogta magát és A csodálatos pókember eddigi anyagait összeheggesztette, mint kiderült a Sony eleddig jó 25…..
Ugyan csak 2014 nyarán érkezik a Transformers negyedik része, de a Cine1 máris közzétette az első promo posztert. Michael Bay állítása szerint ezt követően magára hagyja a franchise-t. Nem ugyanezt mondta már a harmadik esetében is? A sztori nem ismert, de elvileg a robotok…..
Még egy hónap és Batman összecsap Bane-nel. A történet szerint 8 év telt el Joker ámokfutása óta, a rendőrség még mindig vadászik a sötét lovagra. Miután Bane kiszabadul Gotham felé veszi az irányt, arra kényszeríti Bruce Wayne-t, hogy leakassza a szögről a Denevérember…..
Évekkel ezelőtt George Miller forgathatta volna le az Igazság Ligáját, amelyben a DC hősei menthették volna meg a Földet. Ám a Warner inkább jegelte a projektet, úgy döntött, hogy előtte minden egyes karakter külön alkotásban mutatkozik be. Ám nem igazán érezni az igyekezetet, a…..
Úgy egy hónap volt még hátra a G.I. Joe: Megtorlás bemutatójáig, a marketing éppen magas fordulatszámon pörgött, amikor jött a döntés: konvertáljunk!! 3D-s filmet akarnak.Szóval a Paramount 2013 március 29-re tette a G.I. Joe folytatását, 9 hónap elegendő lesz arra, hogy szépen…..
A Bosszúállók két hét alatt belépett az 1 milliárd dollárt elért filmek elit klubjába és még az sem kizárt, hogy leelőzi a Titanicot. Hamarosan érkezik a nagy konkurens Batman személyében, többen azt találgatják, hogy A sötét lovag: Felemelkedés meg tudja-e ismételni a…..
Itt az új előzetes feliratos változata. Újabb fejlemény, miszerint a BadassDigest több forrásra hivatkozva azt írta, hogy némileg  változtattak a megszokott eredettörténeten. A pókcsípés nem ad különleges erőket Peter Parkernek, csak aktivál valamit, amelyet édesapja…..
 Észak-Amerikai box officeEmlékszem milyen nagyot nézett mindenki, mikor a Pókember 114 millió dolláros rekordösszeggel nyitott 10 éve. Azóta több trónkövetelő is akadt, voltak szép számmal, akik elbuktak, de azért jól teljesítettek és akadtak, akiknek sikerült ennél…..
Filmdroid Két kép a Pókemberből 2012.05.01 11:12:16
Pókember maszk nélkül, gönce kissé viseletes és úgy tűnik, hogy Dr. Curt Connors laborjában nézelődik. A második fotón még rajta van a maszk, de a SWAT bekerítette, a bilincset ki tette rá?..
 Vasember és Thor már régen elgyepált vagy 4 tucat kőkemény ellenfelét, míg nekünk idehaza Góliáttal kellett beérni, aki varázslatos baltájának segítségével jutott túl néhány nehézségen. Fogalmam sem volt mi fán terem a szuperhős, amíg az Alfa egy különszámában…..
SPOILERZÓNA, megtekintés csak saját felelősségre. Hozzáteszem az "úriembert" úgyis csak a Marvel képregények ismerői tudják beazonosítani. Mellesleg szerintem hamarosan úgyis leveszik a youtube-ról. Ha valaki mégse tudná beazonosítani, az illető nem más, mint…..
Az első G.I. Joe mozifilm 300 millió dollárt termelt, de a 175 milliós költségek (plusz a jó száz milliós marketing) fényében ez bizony nem számít szép eredménynek. A Paramount mégsem ijedt be, nem hátrált meg és elkészítette a folytatást. Talán a Hasbro termékek eladása…..
Filmdroid Bosszúállók tv spotok 2012.04.21 13:11:08
3500 szavazat után 9,1-es átlaggal bír a film az imdb-n. Amint lehetett a sok rajongó rányomott egy tízest, mindenesetre eddig csak jó véleményeket hallani a produkcióról. A folytatásról egyelőre még korai beszélni, bár Kevin Feige szóba hozta Skarlát Boszorkány és Higanyszál…..