Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toxi27

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most olvastam az origón, hogy a Warnernél betelt a pohár. A filmek kamerás verzióját Magyarországon töltik fel elsőként  a világhálóra, ezért a stúdió úgy döntött, hogy amerikai bemutatóval megegyező időben nem mutathatnak be itthon egy produkciót sem, úgy gondolván,…..
toxi27 2011.06.11 07:47:10
Nem egészen a mozis témára vonatkozik hanem inkább a dvd hd letöltésre próbál megoldást kínálni tehát lehet úgy is csinálni ahogy a Warner most vagy pedig mint a Netflix parancsoljatok

www.digibiz.hu/europaba-keszul-a-filmkolcsonzo-orias/20110112

pár érdekesebb mondat:
a streamelt média Amerikában, a csúcsidőben a forgalom 43%-át teszi ki. Ennek közel fele, azaz az összforgalom 20%-a pedig a Netflix felhasználók filmletöltéseiből ered.

A három évvel ezelőtti 6,7 milliós előfizetői kör mára 17 millió körülire duzzadt

valamint iPhone-on és iPad-on is elérhető a 7.99 dolláros havi díjért. Plusz pár dollárért a postán keresztül pedig továbbra is jár a "korlátlan" DVD és Blu-ray kölcsönönzés.

A Netflixhez hasonló előfizetéses csomag azonban egyelőre csak a tervekben van: jelenleg az itthoni nagy szolgáltatóknál egy-egy filmért kell fizetni, melynek az összegét a következő havi számlához adják hozzá.

Megnéztem a T-home oldalán ilyen árak vannak Mozifilmek, koncertek: 498 Ft és 594 Ft ez egy film kölcsönzése mért érzem megint a lehúzás szagot? Ami most elfogadható nálunk az a HBO On Demand csomag havi 890Ft bár az is csak úgy hogy mellé kérsz egy HBO MaxPak előfizetést ami már 2500Ft a kettő egyűt már 3390 bár még így is belefér de azért ez már megint a kinti ár duplája. De az is érdekes ezekről a hírekről valahogy sose lehet annyit hallani itthon mint a szemét letöltőkről.
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
toxi27 2011.02.22 20:24:37
@Conv: Persze még hogy nem gondoltad komolyan. Azért írtál olyan kommentet amilyent írtál 2011.02.21. 17:10:04-kor ugye? Engedj meg még egy kérdést:Tényleg csak ennyire futotta 17 óra alatt. :))
toxi27 2011.02.23 08:17:30
@Conv: Jó reggelt neked is.
Hát igen ha rá kattintottál volna a nevemre és elolvastad volna mindezt akkor mint amikor írod akkor talán nem égeted be magad olyan csúnyán mint ahogy tetted. Tudod nagyon hihető az ha valaki itt ír te egyből rámész az adatlapjára és le ellenőrzöd hogy vajon mit lehet megtudni róla. Mért van az a megérzésem hogy ezeket inkább tegnap este derítetted ki a fent leírt módszerrel mert már nem tudtad hogy mit is válaszolj.
Áruld már el ha nekem kb 4000 hozzászólásom lett volna akkor képes lettél volna átnézni őket csak azért hogy úgy állítsd be magad mint valami profi netező. Tényleg honnan veszed, hogy az vagyok, mint amit leírtál lehet hogy az is csak egy felvázolt kép volt.
Mond csak személyeskedés helyet rájöttél már hogy mire vonatkozott a 16óra 43perc 30másodperc ? Ez egy rámegyek az adatlapodra és utána megmondom ki vagy embernek nem lehet gond :))
Rengeteg olyan regény íródott itthon az évtizedek alatt, amely könnyedén képezhetné az alapját egy-két nagyobb költségvetésű hollywoodi filmnek. Jómagam inkább a ponyva-illetve szórakoztató regényeket (azon belül is sci-fi vagy fantasy) részesítem előnyben, úgy gondolom, hogy…..
Demszky elárulta, mivel szeretne a jövőben foglalkozni.Wait for it ...Szegénységkutató lenne.Kész, ez már tényleg überelhetetlen, ennyi.Demszky Gábor szegénységkutató, budakesziről és a horvátországi villából.(Azt hiszem ez a legrövidebb, de az egyik legerősebb vastagbőr…..
Együtt ünnepelt a Népszabadság és "német politika": végül csak sikerült "kicsinálni" Thilo Sarrazin szociáldemokrata politikust, aki csütörtökön jelentette be, hogy lemond a Bundesbank elnökségében betöltött posztjáról. Jellemző Népszabis cím:…..
Csalódott vagyok. Nem is kicsit. És valószínűleg nem csak én vagyok ezzel.  Az adóügyi államtitkár (Kármán András) öntötte a jeges vizet a nyakunkba: "A végcél egy, a mostaninál sokkal egyszerűbb, átláthatóbb, tizenhat százalékos, egykulcsos szja-rendszer, amely a…..
toxi27 2010.09.10 16:41:03
@eszkep:

nagyon megható a hozzászólásod. Magyarországon már halt éhen munkavállaló (ugye emlékszel?), úgyhogy leszarom a siránkozásodat.
A sok tetves nyugdíjas szavazta meg a szocikat. A gazdaságot lenullázták, de a nyugdíjasok nem veszik ki a részüket a szavazatuk következményeinek. Mondom: ha az ország gazdasága megengedné, inkább a minimálbért kellene emelni. Azt viszont nem lehet, marad a nyugdíjcsökkentés.
Hogy kinek mennyi a nyugdíja, amiatt nem kellene aggódni, hisz egy általános 35-40%-os nyugdíjcsökkentésnél kevesebbet veszít az, akinek eleve kevesebb a nyugdíja.

Példámból kiindulva ha 35 % csökkented a nyugdíját az 24850 lesz tehát marad neki kemény 5000 FT havonta. Ezzel szembe, ha elveszed egy 200000 ft 35 %-át még mindig marad neki 130000 Ft-ja amiből még mindig jobban megél mint az akinek eddig is szarul ment de ezután tényleg vége lenne pedig lehet jobban megérdemelné mint az aki jóval többet kap, de mivel jókor volt jó helyen ezért kap annyit.
Pedig egyszer sem szavazott a szocikra sőt a családba senki nem volt párttag még komunista se de azért dögöljön meg mert nyugdíjas de amikor fizette a járulékokat azalatt 40 év alatt amíg dolgozott akkor jó volt de most már nyugodtan dögöljön meg. Híd el nem csak a nyugdíjasok szavaztak rájuk volt köztük fiatal,középkorú meg öreg is tehát a te elgondolásod alapján mindenki dögöljön meg mert volt egy kettő hülye aki rájuk szavazott.

A gazdaságot lenullázták, de a nyugdíjasok nem veszik ki a részüket a szavazatuk következményeinek.
Amit leírtam az nem következmény akkor nem tudom mi az. Vagy hogy kéne még kivennie a részét. Menjen vissza a gyárba dolgozni hogy még többet tudjanak lopni vagy hogy.

Azt viszont nem lehet, marad a nyugdíjcsökkentés.
Bárcsak minden ennyire egyszerű lenne

Én nem azt mondom hogy ne vegyék ki részüket az rendbetételéből de azért nem kell mindent rájuk fogni és őket büntetni mindenért mert azért ez nem ilyen egyszerű.
toxi27 2010.09.10 21:08:24
@eszkep:

Igen ugyanúgy ahogy az átlagfizetés is kicsi uniós viszonylatba. Tehát nem inkább azt kéne csinálni hogy munkahelyeket teremtünk hogy minél többen eltudjanak helyezkedni és minél többen fizessenek be állambácsinak igaz ehhez olyan törvények is kellenének hogy senki még csak ne is gondoljon a törvény megszegésére. Bár igaz egyszerűbb azt mondani hogy na akkor most büntessük meg a nyugdíjasokat de az egészet ám még véletlenül se azokat akik megérdemlik. Tessék olvasd el ezt és talán megérted hogy miről beszélek.
www.sonline.hu/somogy/kozelet/harc-a-szavazatokert-ehenhalni-sem-eleg-a-minimalnyugdij-284671

Az adatokból csak az nem derül ki, hogy az átlagot a legmagasabb nyugdíjakkal rendelkező réteg alaposan felhúzza – tette hozzá Varga Zsolt. – Nálunk, a patalomi szociális otthonban 63 ezer forint a havi térítési díj, melyet a lakóinknak közel hatvan százaléka nem tud kifizetni. Ráadásul az sem mindegy, hogy hányan laknak egy fedél alatt: Somogyban sok az egyedülálló nyugdíjas, akiknek a mindennapi megélhetés is gondot okoz. A normális élethez legalább 120-130 ezer forintos átlagnyugdíjakra lenne szükség. Ez viszont jelenleg csak szép idea...

Egyébként meg mi lett a Ne az emberekkel fizettessék meg dumával vagy az most már nem érvényes?

A végére egy részlet a Jobbik programjából:
"A pártállami időkben vezető tisztséget betöltött személyek nyugdíját, valamint az alaptalan vagy indokolatlan korengedményes
és rokkantsági ellátásokat felülvizsgáljuk, és átcsoportosítjuk."

Ha kell a pénz akkor inkább ez a megoldás mint az hogy az összes nyugdíjast büntetjük olyant is aki nem szolgált rá.
toxi27 2010.09.11 08:34:45
@zero: Értem én és igaz is de nekem az volt a bajom hogy egyszerre mindenkit akar sújtani pedig sokan már így is csak vegetálnak nyugdíjas korukba akkor ne taszítsunk még rajtuk egy utolsót hanem nézzük meg hogy kitől lehet úgy elvenni hogy nem hal bele. Ezért tetem oda a részletet a Jobbik programjából inkább az mint hogy elvesszük Mici néni utolsó nyugdíját is aki már így is épen hogy csak él. Ez épen olyan hogy van az országba 4 millió dolgozó de csak 1,8 millió fizet rendes adót akkor nem azt a 1,8 milliót kell még tovább büntetni hanem rákel a másik 2,2 milliót kényszeríteni is hogy rendesen fizessenek. Remélem most már érthető voltam.
Vastagbőr Nyilatkozott az APEH 2010.08.09 15:01:00
Vajon kiborul a bili, vagy szép csendben elmúlik a "botrány" és minden marad a régiben? Gáspárék legalább 20 millió forinttal tartoznak az APEH-nak, miközben 3 hétig Bali szigetén nyaralnak. Egy névtelenséget kérő APEH-alkalmazott válaszolt a Blikknek: "Elég, ha…..
toxi27 2010.08.09 17:05:53
index.hu/gazdasag/magyar/filo070807/

Gáspár Győző sógornője a rekorder adócsaló Rácz Filoména

Idézet
Számításaink szerint a 354 860 035 forintos adóhiány – amely 160 ezer forintos havi bruttó átlagkeresettel számolva 2217 hónap, vagyis 184,8 év jövedelme – ami nyomán 228,76 millió forintnyi jogkövetkezményt is megállapított az APEH, legalább 800-900 millió forintnyi jövedelem adó- és járulékkötelezettsége.
Ha azonban csak adótartozás ez az összeg, akkor egy 22 százalékos átlagos szja-terheléssel számolva is 1,6 milliárd forintnyi jövedelmet rejt. Arról az adótitok miatt nincsenek részletes adatok, hogy mely években és milyen tételekből jött össze a csaknem 355 milliós tartozás. Ha csak abból indulunk ki, hogy az apósát a legfeljebb 120 milliós adócsalásért 2,8 millióra büntették, Filoména 8 milliós bírságot is kaphat.

hvg.hu/hvgfriss/2009.06/200906_oriasi_adotartozas_a_Roma_Misszio_Kozpont_K

2007 hir

velvet.hu/celeb/gyozo070508/

116 millió vagy 80 millió tartozás
2 880 000 bünti 9 év után

Győzike szerint apja ártatlan, de azért kezességet vállal érte, hiszen kilenc éve, amióta az eljárás folyik ellene, nem kapott munkát.

Ilyenkor nem kéne megkérdezni, hogyha nincs semmije mi alapján vállalt kezességet. Ha meg felmutat valamit egyből inkasszó, árverezés. Ha meg apuci fizetett ott is honnan is jött ez a pénz hirtelen ha már 9 éve nem dolgozott.