Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ohjeee

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiközösítésem után két hónappal írtam az alábbi levelet a felháborító viselkedés miatt. Azóta sem történt változás. Szolgálati Bizottság Budapest  Kövirózsa út 1.   Tisztelt Szolgálati Bizottság! Azért kerestem meg a Bizottságot levelemmel, mert egy káros…..
Legkedvesebb internetes közlekedési portálom az iho.hu, az Indóház webes változata VO: Nincs új a nap alatt címmel cikket közölt nemrégiben, amelyben egy szakmai berkekben jól ismert közlekedési szakember, Arató Balázs fanyalgó véleményét osztja meg az olvasókkal a kormány…..
ohjeee 2013.08.14 00:09:44
@is: Nics pénz a fentartására, és úgy jó ahogy van???? Az 1-es??? Ja, és inkább nem vitték ki a kelenföldi pályaudvarig, hogy tolhassák a 4-es metrót. Annak az árának a töredékét kellett volna elkölteni, de az nem jó koncepció mi?
Az amerikai színész még 2002-ben vette meg a 5 hálószobás házat, és egy ideje már szerette volna eladni. Most sikerrel járt, de előbb még vethetünk egy pillantást arra, hol is pihente ki Hollywood fáradalmait a komikus. A majd' 300 négyzetméteres (azaz sztármércével mérve…..
ohjeee 2013.06.10 22:11:41
@Shopping: Látom a humorérzéked annyi, mint árvaházban a szülői értekezlet...
Fotó: Kós Károly Egyesület Vajon mit szólna a sajtó és a nép, ha bejelentenék, hogy paprikafüzérrel díszített, szájában bűvös kockát tartó óriáspuli helyett egy gyakorlatilag ablaktalan zárt héj képviselné Magyarországot a világkiállításon, aminek központi…..
ohjeee 2013.04.29 00:10:19
@Anyád, a szúnyogok!!!: Rengeteg mindenre lehetne használni, csak kreativitás kell hozzá, ami a pontszerű agyából a fajtádnak nyilván nem buggyan ki. Pl. a méretéből ítélve a komplett baloldali szavazóbázisotok tarthatna benne tömegrendezvényeket.
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
ohjeee 2013.01.18 22:08:17
@elég.volt: De kemény csávó vagy...
. . Egy egészen különleges hangulatú, meseszerű villa a Comói-tó partján. Draga Obradovic és Aureal Basedow munkája. Napidal: . Innen...
Furdancs Blog Ajtógomb-"tuning" 2013.01.04 10:00:00
Eseménydús volt a karácsony. Mondhatni, beigazolódott, hogy valóban létezik a "minden a legrosszabbkor romlik el" elnevezésű tréfás népi játék. Nekem kijutott mindenből. Volt részem fali melegítő szerelésben, meglátogatott a mosógépszerelő és lendületből megjavítottam a…..
ohjeee 2013.01.04 18:29:12
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Racing Dream Hegyi drift 2012.11.22 16:54:25
Nem vagyok egy drift fanatikus. Látványos meg minden, de eddig valahogy nem fogott meg. Miután megnéztem ezt a videót mégis úgy éreztem, hogy egy ilyen versenyre el kéne menni! Gyönyörű, ahogy Rhys Millen játszik az autóval! Kötelező megnézni! ..
ohjeee 2012.11.23 08:34:03
Még mindig eladó a kör alakú ház Szentimrén (korábban erről az urbin)   Réka Rakéta sebességgel hívjon!(képernyőkép) LL Ettől a finn háztól nem folyik ki a szemetek? (képernyőkép)   Ágy, asztal, tv Eladó klassz…..
Vannak reflexszerű dolgok, melyek csak sok (akár kevésbé kellemes) tapasztalat árán, évek alatt rögzülnek. Lehet, hogy az életben nem lesz rájuk szükség, de elég, ha csak egyszer mentik meg az embert, már nem hiábavalóak. Ez profi és megfelelően hideg fejjel dönt villámgyorsan…..
Az ünnepek olyanok, mint a megfázás: hosszú és általában szenvedéssel jár, de legalább nem kell dolgozni menni és lelkiismeret-furdalás nélkül lehet pálinkát vedelni. Amellett pedig, hogy valójában végigunatkozzuk a napot ahelyett, hogy élveznénk a szabadságot, ráadásul…..
Óriási tetőkertjével és hatalmas termeivel Manhattan tán legszebb loft jellegű penthouse lakása ez, a Chelsea mélyén rejtőző Éden. Bármely városban ritka kincs a nagy tetőkerttel bíró penthouse. Ez a Sotheby's ingatlankereskedő honlapján 3 millió 995 ezer dollárért, azaz 870…..
A nemrég moziba került Looper kapcsán nyakra-főre születnek a top időutazós-posztok. Már tudjuk, hogy minden idők legjobbja e témában a Vissza a jövőbe trilógia, szorosan nyomában kullog a Terminátor 1-2, és a 12 majom is kihagyhatatlan klasszikus. Itt most olyan időutazós…..
Filmdroid TOP 10 időutazós filmek 2012.09.29 15:28:33
Az időutazás régóta nagyon népszerű téma mind az irodalomban, mind a filmművészetben. Az első utalás időutazásra a Memoirs of the Twentieth Century című műben volt 1700-ban. Az első film, mely a témában készült, Az időgép című. A téma napjainkban is népszerű, rengeteg…..
Fiatalamerika, newdealamerika, négeramerika, latinoamerika, waspamerika, migránsamerika, kereszténykonzervatívamerika, marlborocountyamerika, közösségamerika, individuálamerika, kólaamerika, hátsóudvaramerika, csóróamerika, trashamerika, indusztriálamerika, kerouacamerika,…..
Sir Jonathan Ive több mint 17 millió dollárt fizetett egy San Francisco-i házért, ami egyesek szerint tovább erősíti az Apple alelnökének távozásáról egy ideje már keringő pletykákat. A sok egyéb mellett az iPhone designjáért is felelős Jonathan Ive idén májusban kapta…..
Új MÁV blog Rákosliget 2012.09.15 10:15:03
Kedves Vittore! Ha érdemesnek találod a történetemet kérlek közöld. Hétfőn este egy kolléganőmmel siettünk a 20:08 perckor Hatvanból a Keleti felé érkező személyvonathoz Rákosliget megállónál. Mivel kissé késében voltunk siettünk. Aki már járt Rákosliget megállónál,…..
ohjeee 2012.09.15 22:11:40
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:

Hibáztál.... Az a felüljáró kb 20 éve le van zárva. Azt hiszem, hogy a feljáró részénél már fa is nőtt azóta. Még rá is keresel a neten, azt rugsz egy öngólt... Jó hozzászólás, jöhet a következő...
ohjeee 2012.09.15 22:40:37
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ja, de a felüljáró miatt ugatta le a csajszi fejét...

Jó hosszú neved van, jöhet a következő.

És ne irogass ide, 1830 úta halott vagy, rájöhetnél végre :)))
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
ohjeee 2012.08.02 12:51:09
A tengerentúlon is különlegesnek számító ingatlan került piacra néhány napja. A Casa Casuarina nem is a 125 millió dolláros vételára miatt érdekes – persze ekkora összeget ott sem minden nap kérnek egy házért -, hanem egykori tulajdonosa Gianni Versace okán. A Versace márka…..
ohjeee 2012.06.11 22:40:20
Egy nagyszabású megnyitó keretében, 1984-ben adták át a Nürburgring GP pályáját: egy nagy halom tökegyforma 190-es Mercedes-be beültették a kétszeres világbajnok Niki Laudát, és számos szépreményű fiatalt, köztük az első (tolemanos) F1-es szezonját koptató Ayrton…..
ohjeee 2012.05.29 00:01:00
@kicsidio: uhhhhh kellkellkelll!!!!!!!
Hír lett a Magyar Nemzet-online-on, hogy kitettem egy archív képet, amely 1990 nyarán készült. Nem tudom, mitől ennyire izgalmas ez a fotográfia, de elsőként az Orbán Viktortól nem távoli Four Four Two című focis magazin írt egy jegyzetet a privát emlékemről, amely aztán a…..
Mialatt itt mindenki a Malévot siratja, valahol Szaúd-Arábiában ül egy apró termetű bajszos kis ember, legújabb játékszerére várva. Nem törődik ő holmi légitársaságok ostoba problémáival, a polgári repüléssel. Leszarja az átlagembert és nem kell neki az első osztály…..