Regisztráció Blogot indítok
Adatok
landrover

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem azért indít az ember sportcsatornát, aztán meg további kettőt, hogy azon favágós realityket mutasson zsinórban, erre legfeljebb akkor kerül sor, ha a ember olyan tartalmak jogait veszi meg, amik egyszerre láthatók és ütik egymást, ilyenkor mittudomén, elővesz a csatornaportfóliójából két másik…..
Foci vb: csütörtöki meccsek A FIFA 2010 Labdarúgó világbajnokság a Magyar Televízióban2010. június 24., csütörtök  m1   12.55m1Összefoglaló és ismétlés (m2, 06.23, 16 óra): USA − AlgériaKommentátor: Somos ZoltánStúdióvendégek: Bánfi…..
landrover 2010.06.24 12:15:06
Sziasztok,

Én sajnos csak az
www.eurovisionsports.tv/ linken tudom követni a közvetítéseket magyarul, mivel külföldön tartózkodom! (Csak annyit megjegyeznék, hogy a magyar kommentárok messze a legjobbak az összes közül, amiket eddig hallottam, nagyon jók vagytok srácok, mindig minőségi munka, van humorérzéketek, élvezetes a meccset Veletek együtt nézni! Brávó!).

Eddig mindig az m1-et adtátok, a 3. forduló első napján (kedden) is, de tegnap már az m2 ment... Miért? Ott általában a gyengébb, kevésbbé érdekes meccsek vannak, na és nincs stúdióbeszélgetés sem, ahol szintén nagyon sok érdekes dolgot lehet hallani. Légyszi, adjátok már ma és holnap is még az m1 adását az eurovision-on! KÖSZI! :)

További jó munkát és jó szurkolást Nektek! Büszkék vagyunk rátok!
Szereplők:Kommentátorok: Egri Viktor, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos, Somos ZoltánMűsorvezetők: Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al Ghaoui Hesna, Mészáros Antónia, Nagy Judit, Schulek Csaba, Szántó Dávid, Nika György és Siklós András.Szakkommentátorok: Sallói…..