Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MU-utazó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álljon itt egy történet azok kedvéért, akik képesek túllépni saját önző és öntelt gondolkodásukon, és képesek megérteni a másik oldal mondandóját is. Nem kérem, hogy kommentáljátok, nem igazán érdekel. Aki elolvassa, és úgy érzi, úgyis le tudja vonni belőle a…..
MU-utazó 2010.02.17 18:34:32
Elolvasva mindent úgy döntöttem,hogy a részletekre,a különböző személyes,és szövetségek közötti konfliktusokra nem reagálok.
Már csak azért sem,mert nagyjából a félidőben csatlakoztam,valamint mert nem igazán érdekel.
Engem a MU érdekelt.
Ezért a MU vezetés tagjaként úgy értékelném a dolgokat ahogy a MU-ból láttam.
A ZE könnyedén legyőzött minket.
Ez nagyon bosszant.Nem a vereség ténye miatt,mert sportolok,és van úgy hogy legyőznek.Inkább, mert már jóval a végjáték előtt sejteni lehetett hogy mire is készül az Egyház,és akkor sem mi,sem más szövetség nem tett ellene semmit.
Ugyanis mindenki konfliktuskerülő módon játszott/irányította a szövetségét,és ez lett az eredménye.
Mondhatjuk úgy is,hogy homokba dugta a fejét a társaság,és várta a jó szerencsét,valamint saját magát figyelte a ranglistán.
A mi legnagyobb hibánk az volt,hogy mikor még megfoghattuk volna őket,nem tettünk semmit.
Talán azért nem,mert akkor is meggyengültünk volna ha esetleg mi győzünk,és akkor jó eséllyel egy harmadik szövetség félgőzzel letol minket a térképről.
Mert valljuk be,erre lett volna jelentkező...
(De még mindig jobb lett volna úgy elbukni,mint a végén,mikor már inkább tűnt a háború agyaggalamb lövészetnek,mint csatának.)
Amikor pedig megindult az egyház,már nem bírtunk velük,és a taktikánk sem volt túl szerencsés.
A végén még egy utolsó kísérletet tettünk arra,hogy több top szövetség vezetőjét rávegyük az összefogásra,de nem láttunk erre túl nagy hajlandóságot részükről,és akkor már valóban nehezen koordinálhattunk volna egy össz-szövetségi támadást ellenük.
Akkor az egyház mellett ugyanis már Zandagort is a spájzban volt...
...és még valami aminek fontos szerepe volt a történtekben:A katonai erő mellett az Egyház jól bánt a szavakkal is,elhintette a kétség,vita,belső viszály magvait sok helyen,és ez is az ő malmukra hajtotta a vizet.
Szóval egy szó mint száz: lehet anyázni,lehet különböző vélt,vagy valós sérelmeket felhozni,de ha időben kezdtünk volna cselekedni,nem így alakultak volna dolgok.
Azt tanácsolom mindenkinek,hogy vonja le a megfelelő következtetéseket,és ennek tükrében folytassa a játékot!