Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocskostolvajbanda

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím!    Véletlen tudomásomra jutott, hogy a főnököm ki akar rúgatni, persze csak azután, hogy betanítottam egyik kollégámat. Ez egy magánlevelezésből derült ki, melyet véletlen a közös mailboxba mentett. Szeretném megkérdezni, hogy ilyen esetben fel lehet…..
A legviccesebb dolog már megint Esztergomban történnek ...Helyi KDNP azt kéri a Tatabányai Törvényszéktől, hogy tiltsa el a képviselőcsoportot (Meggyes Tamásékat) a Fidesz-KDNP név használatától, és állapítsa meg: a frakció megalakulása óta törvénytelenül használja a…..
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
Csak engem bosszant fel az alábbi hír? Mindenféle hírportálokon vagy meg sem jelent, vagy léc alatt csúszott át egy eldugott sarokba az alábbi cikk: http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdij/ a_penztartagok_is_teljes_allami_nyugdijat_kapnak.168134.html       Józan ember azt…..
„Visszakerült a képbe a kolléga, aki fiatalabb ugyan a nejemnél, de soha nincs senkije, és elkaptam már néhány rajongó pillantását, amit a nejem felé vetett” – a féltékenység tárgya a feleség gyanúsan figyelmes főnöke, aki egyik alkalommal hazakíséri az…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
mocskostolvajbanda 2012.01.07 21:33:33
@troll ellenpólus:
aztakurva... Életedben volt már akár egy alkalmazottad is? Tudod hogy a 'robbanásszerű növekedéshez, amire szerinted ítélve' ahhoz mi kell? Elmondom.
Az bazmeg, hogy én és a hozzám hasonlók akinek sok alkalmazottja van, és még többet szeretne, mert attól nő a cége ne pánikszerűen lapátolja ki a pénzemet az országból. Miért lapátolom ki? Ezt is elmondom. Mert ezek a szarháziak fittyet hánynak magánjogi szerződésekre. Ami tudod mit jelent? Eszem ágában sincs az eddigi befektetéseimet tovább növelni, mert ha jól sikerül, akkor különadót kapok. Kiszámíthatatlan politikájukkal a vállalkozókedvet teljesen lenullázták, bármit csinálhat ez a két ember, soha egy forintot itt termelő beruházásba befektetni nem fogok, egészen addig amíg el nem takarodnak. És ezt az a másik öt-tízezer ember is így gondolja, aki az általad várt 'robbanásszerű növekedést' katalizálni lenne hivatott. Ennyi, elbaszták, és csak akkor van esély arra, hogy bármi történjen, ha elhúznak a faszba. Bocs, hogy elkeserítettelek. További szép napot.
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
mocskostolvajbanda 2011.10.05 09:56:23
@Laura Spirulina:
Bazmeg drága Laura a nyolcból okoskodni, hogy te ott vettél lakást és mi már ez a sok csöves meg cigány, az olyan, mint amikor rákosborzasztón a családi ház kéményét leviszi a repülő, és perel a jóember, hogy ejnye-bejnye sokért építkezett, most meg hallgathatja a repülőket... Nem te, nem ő volt ott előbb. Értem, hogy olcsóbb ott belülről jó pecót venni, mint a rózsadombon, de az azért nem ugyanaz. Az a nyócker, még akkor is, ha sok lakáshitelt tetszik fizetni. Egységnyi pénzből ugye van jó helyen kis lakás, vagy szar helyen nagyobbacska. A nyóckerben kijön a nagyobbacska, a rózsadombon pont egy harminc évvel ezelőtti építésű kerül ugyanannyiba, mint a magácska új lakása, de ott nincs se hányás, se csöves, vagy ha van, nagyon udvarias, nem hugyozik összevissza.
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
A Volksbank végtörleszteni óhajtó ügyfelei kezdhetnek reménykedni, hogy az eurózóna/világméretű piramisjáték beborulása hamarabb helyére teszi bankjukat, mint ahogy az Alkotmánybíróság megállapítja a végtörlesztés alkotmányellenességét. A formanyomtatványon ugyanis…..
mocskostolvajbanda 2011.10.03 14:14:14
@zooDoo:
Aha... az nem abszurd akkor ugye, hogy jelenleg tényszerűen a leghülyébb az a közgadász professzor volt, aki biztos volt abban, hogy a svájci gazdaságot meg a magyart egymásmellé rakva az árfolyam emelkedés nem fogja a kamatmarzsot kitermelni (jól gondolta), és forinthitelt vett fel hogy 6 gyerekkel nagyobb lakásba tudjon költözni. A költségeket lehet leverni. A kamatokat lehet referencia kamathoz igazítani. De a bank a kihelyzetett tőkéjére nem élvez teljeskörű védettséget, azt ugye tudod mit jelent, kis szemes ostorosom: A betéted sincs biztonságban, mert ugye a bank tulajdonképpen részben nyilván a betétesek pénzét jelenti bazdmeg, és ez a stuff így már nem annyira nagyon vicces...
mocskostolvajbanda 2011.10.03 14:27:04
@ivivan:
Volt olyan az elmúlt évtizedben, hogy 300 forint volt a dollár? Volt. Volt olyan az elmúlt évtizedben, hogy 150 forint volt a dollár? Volt. Miafaszért nem kellett számítani arra, hogy az árfolyam a duplájára akár a triplájára emelkedik? Ha gépjármű oktatás nélkül elindulsz nyélgázzal, és amikor jön a kanyar akkor kezdesz el gondolkozni, hogy mi a faszt kell csinálni, azt triviálisan a te hibád, feltekeredsz az oszlopra. Ha egy kurva volatilitási diagramm megnézése nélkül devizahitelt veszel fel, azért a bank a hibás... Szimpi kis ország vagyunk...
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
mocskostolvajbanda 2011.08.23 10:50:16
ha azt gondolod, hogy a nyomorúságos tb járulékoddal amit minimálbér után fizetsz te kifizetted az egészségügyben dolgozókat, és menjenek a picsába, amikor arról beszélnek, hogy kurvakeveset keresnek és kell nekik a para, akkor nincs miről beszélni. A te pénzeden képezték ki??? Első kérdés: Tudod te mennyi időt (szigorúan véve pénzt) szánt rá az a szerencsétlen orvos abból az időből, amikor te már dolgoztáldőzsöltél egzisztenciát építettél huszonévesen arra, hogy utána anyádat gyógyítsa??? Második kérdés: Tudod mikor jár egészségügyi szolgáltatás amit tényleg kifizettél? Menj el Telkibe, kezeltesd magad, kérd a számlát, és fizess, akkor. Biztos lehetsz benne, hogy nem merül fel senkiben hogy parát vár tőled, az is igaz, hogy ott a tényleges árat fizeted. Meg lennél lepve, hogy egy szülés az három évi járulékbefizetésedből jön ki (ha nincs császár, vagy fájdalomcsillapítás, mert akkor négy).
A benzinkutasnak meg a pincérnek be van árazva a fizetésébe a borravaló. Jobb helyeken szervízdíjként és még adózik is, nem jobb helyeken rád bízzák. Érdekes bazmeg, de én az ötven forintra pofát vágós sörös példáddal nem találkoztam. Nem lehet, hogy eleve egy furkóparaszt vagy, akit nem lehet kiszolgálni rendesen, mert annyira ő szarta a spanyolviaszt, és ha mégis véletlenül sikerül, akkor úgy adod azt az 50 forintot, hogy mindenki lássa rajtad, hogy mekkora kegyet gyakorolsz?
  Tegnapi ígéretünknek megfelelően íme egy kis színes-szagos-füstös videóösszeállítás a rendvédelmi dolgozók tüntetéséről. Az esemény egyébként nekünk bejött, demokratikus chartás nénis rendezvényekhez szokott lelkünknek jól esett, hogy végre hozzánk is elkezdett…..
mocskostolvajbanda 2011.05.07 15:10:54
@zachar:
figyu, ha már résztvettél a kétharmad előidézésében, és még büszke is vagy rá, akkor viseld a következményeit. Ha ez pont az akasztott narancs, akkor azt. Tudod bazmeg, a forradalom kemény dolog. Szerintünk választás történt, szerintetek forradalom, egy éve röhögtünk ezen, azóta viszont kiderült, hogy pont úgy is csináltok (magánnyugdíjpénztári einstand, 98%-os adó, különadók stb.) hát bazmeg akkor ne szarj be amikor először visszanyal a fagyi :) Lesz ez még viccesebb is, stay tuned. :)
Tisztelt blog!   Gyermeket várok. Amikor a vezetőség tudomást szerzett róla (10 hetes volt a babám), megírták helyettem a felmondásom, amit nekem alá kellett írnom. 4 órában voltam bejelentve, persze nem annyit dolgoztam, és nem is annyiért, így nem volt választásom.…..
mocskostolvajbanda 2011.05.01 15:17:48
@mdi:
Remek ötlet. Egyet ne felejts el, még mielőtt már tervezed a bónuszból a babaszobát: 2 millió forintért pontosan 8 alkalommal törnek ripityára egészen fura arcok, akik a lelkedre kötik, hogy ha esetleg szólnál a rendőrségnek, és esetleg le is tartóztatnák őt(őket) személy szerint, akkor van még kollégájuk, akik viszik tovább a bizniszt, és be vagy fizetve még 7 ilyen és ennél rosszabbra. Vagy ha most ezt érted, akkor légyszilégyszi felejtsd el, hogy valaha csináltál ilyen hangfelvételt.
Inkább az értelmes beszédben kéne hinni, belétek van nevelve ez a fattyúság, ezért tart itt az ország... Alá kellett írni... Nem kell. Lehet egy ilyen remek helyen pl. nem dolgozni is. De aki ilyet aláírat, arra te ne támadjál titkos felvétellel, mert csak a rövidebbet húzhatod.
mocskostolvajbanda 2011.05.03 16:26:32
@Bambano:
Ez csak egy jótanács volt, hogy ezzel is számolni kell. Nem gondolom, hogy ez a módja, pont ezért írtam, hogy az ilyen prosztó helyen nem kell dolgozni, nem kell aláírni semmit. Nyilván nem tudom, hogy azoknak a cégeknek, akiknek gondot jelent négy órában bejelentve munkát végeztetni valakivel próbaidő után is milyenek a lehetőségei, de az biztos, hogy fél év alatt tönkretenni egy jól menő céget, akivel amúgy minden rendben van nem annyira egyszerű.
Valójában teljesen igazad van, olyanba szóltam bele, amiről tulajdonképpen fogalmam sincs, az én embereim nettó három-négyezer eurót keresnek havonta, és talán részben ezért lojálisak is, legalább is eddig még egyszer sem próbáltak megzsarolni semmilyen hangfelvétellel, és úgy gondolom, hogy nem is fognak. :)
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
mocskostolvajbanda 2011.01.31 17:28:30
@3dom'f'speech:
Őskomcsi... Magánvélemény... Idióta...

Jean Asselborn Zentai Péternek arra a felvetésére, hogy Szijjártó Péter szerint ez csak az ő magánvéleménye, azt mondja – idézzük –, hogy „külügyminiszterként, miniszterelnök-helyettesként a luxemburgi kormány nevében beszélek. Biztosíthatom önt: az emberi jogok és a demokratikus jogok védelme kapcsán a miniszterelnöknek nincs az enyémtől eltérő véleménye...”

en.wikipedia.org/wiki/Jean_Asselborn

http://en.wikipedia.org/wiki/President_of_the_Luxembourg_Socialist_Workers'_Party
A Fidesz frakcióvezetője tökéletesen ésszerű javaslatot tett a kapcsolt hő és áramtermeléssel foglalkozó fűtőerőművek állami támogatásának csökkentésére és a biomassza erőművek rönkfa felhasználásának támogatásból való kivételére. Az előző…..
mocskostolvajbanda 2011.01.28 15:56:31
Úgy tűnik, lassan iparág épül a bedőlt hiteles autókra. Ha már nem éri meg ellopatni sem, hát ki kell szedni belőle mindent, ami értékesíthető, de azért elmegy nélküle a kocsi. Egy ilyen hirdetésre bukkant rá András és csinált is róla gyorsan egy screenshotot. Bár az nem…..
Lelki szempontból mindenképp jobb nyugdíjasnak lenni Magyarországon, mint dolgozónak. Politikusok és kormányok jönnek-mennek, de a rájuk irányuló kitüntett figyelem állandó. Hiába, az arányok ugye...Szíjjártó Péter tegnapi sajtótájékoztatóján mutatta be a - rövid időn…..
mocskostolvajbanda 2010.12.13 12:28:06
@sydneybeachgirl:
Ja ja, ott folytatják a társadalom megosztását, ahol abbahagyták ellenzékből. Basszák meg, egyszer minden végetér, még a fényevésre bíztatott hülyék is rá fognak jönni, hogy úgy átkúrták őket, hogy öröm nézni...
mocskostolvajbanda 2010.12.13 12:42:30
@mindenttudó:
uhhh. Nem közgazdaságtanból van a 3 diplomád, az biztos.
Ha a munkanélküliség ha nem nulla, akkor az azt jelenti, hogy nincs mindenki számára elég munkahely. A minimálbér emelése ilyen esetben automatikusan növeli a munkanélküliséget, merthogy hatékonyság javítást, és elbocsájtást fog okozni.
Többek között azért nőtt jobban a szlovák gazdaság, mint a miénk, mert a béka seggében volt a minimálbér 2006-ig, és minden beruházó oda ment, ahelyett, hogy ide jött volna. Gyurcsány ott baszta el, hogy azt gondolta, hogy az infrastruktúra olyan fontos, hogy ezt kompenzálja. Ezért lett sok autópálya. Egészen addig, amíg egyszerű dolgokat kell csinálni, addig sajnos ez nem igaz. Tudod, egy multi cég pont leszarja, hogy magyar vagy, azt nézi, hogy pontosan ugyanazt hol tudja a soron olcsóbban megvenni. Ezt nem itt tudta. Ahol nagyobb hozzáadott érték van (audi gyár) ott ez nem szempont, ide települtek, mert logisztikailag jobb volt. A tömegeket alkalmazó munkaadók jelentős része azonban nem így működik, ahol olcsóbb, ott termel.
Dupla minimálbér... mindentudó... Édes istenem.
mocskostolvajbanda 2010.12.13 17:35:18
@mindenttudó:
hű baker, akkor a közgazdász képzésünk silányabb, mint gondoltam.
Mivel a dupla minimálbér kapcsán a múltban történt dolgokról beszélünk, ezért magad is tudod, hogy mindegy, hogy milyen országban szeretnél a jövőben élni, és hogy mennyi embert kell ehhez megtanítani mire majd. Ez a mantrázás lehet, hogy a hívek köztött beválik, de ennyire átlátszó dolgokkal ne gyere, mert nélkülözi a kollégák között minimálisan elvárható kölcsönös tiszteletet.
Azt mondd meg közgazdász, hogy miért fizetett volna 2006-ban dupla minimálbért egy befektető Szlovákiához képest, amikor nem rendelkeztünk (meg még ma sem) mobilis, használható tudású szakembergárdával? Közgazdászként kell tudnod a választ, azt meg, hogy pártkatonaként mit harsognál nyugodtan tartsd meg magadnak, mert nem üti meg a nívót, amit egy közgazdásztól az ember joggal elvár.