Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogeditor

291 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 25-én a hazai dinnye fogyasztását népszerűsítő kampány indult “Nyár, dinnye, szeletem” elnevezéssel az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara összefogásával...
Több mint 70 beérkezett pályaműből választották ki legjobb kampányokat nyolc kategóriában a MagyarországON turisztikai kommunikációs versenyen. Kreatív kiadója, a PPH Média a Turizmus & Vendég szaklap a Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésével rendezte meg a legjobb újszerű digitális…..
A hűvös idő beköszöntével hajlamos úgy érezni, hogy a napja rosszul sikerült. Szerencsére van rá ellenszer: egy forró, illatos fürdő, a félhomályos fürdőszoba magányában...
Interjú dr. Reiber Istvánnal, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház orvosigazgatójával..
A pihentető wellness élmény mellett a Spirit Hotel magyar tervezők egyedi Pop-Up kiállításával várja vendégeit december 7 és 9 között. ..
Mától bárki böngészheti az interneten az Országos Koleszterintérképet...
Mától bárki böngészheti az interneten az Országos Koleszterintérképet Több éves munkát követően mintegy két és félmillió anonim vérviteli adat alapján idén novemberre elkészült Magyarország koleszterintérképe, amely lakóhely, életkor és nemek szerint csoportosítva mutatja be, hogy jelenleg hogyan…..
Ha nem ismerjük a szív- és érrendszeri betegségek jeleit, rizikófaktorait, a kivizsgálás és kezelés jelentőségét, vagy csak fél-információink vannak róluk, könnyen bajba kerülhetünk..
Szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás esetán különösen nagy szerepe van a rendszeres, megfelelően végzett mozgásnak. A “megfelelően végzett” rész nagyon fontos, hiszen ebben az esetben sokkal jobban oda kell figyelni, hogy miből, mennyit, hogyan csinálunk...
- Fogyasszunk naponta többször gyümölcsöt, zöldséget, leginkább nyersen, mert ebben a formában tartalmazzák a legtöbb vitamint és ásványi anyagot...
A  modern eszköznek köszönhetően a már elsajátított elméleti tudásukat gyakorolhatják nyugodt körülmények közt. A mentőautó-szimulátor segítségével a biztonságos betegellátáshoz nélkülözhetetlen tapasztalatot szerezhetnek az egyetem mentőtiszt hallgatói...
Idén szeptemberben már 78. alkalommal rendezték meg az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárt,..
Az Ízek, Séfek, Élmények elnevezésű eseménysorozaton az együttműködést a PLANB szervezte meg, és ebből az alkalomból a gasztrokaland sztárséfjeit is megszólaltattuk...
Ha szeretsz új és különleges recepteket kipróbálni, a Teka Receptkönyv neked készült!..
A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborát idén a sárvári Spirit Hotelben tartották...
Megnyitotta kapuit a Teka Főzőiskola Showroom, a ChefParade főzőiskola együttműködésével, a Sas utcában...
Idén május 23-án lett üzemre kész az ELI-APLS Lézeres Kutatóközpont Szegeden, melynek ünnepélyes épületátadó rendezvényét a PLANB szervezte és bonyolította le. A Központ példaértékű..
A 49 fős mezőnyben a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior saját médiafelületek fejlesztésével nyert díjakat a Tourism Social Media Awards-on Facebook csatorna megjelenés és Social branding kategóriában is.  ..
Influenza Blog ELKÖLTÖZTÜNK! 2017.02.15 15:16:37
„Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!” jelmondattal idén már ötödik alkalommal indult influenzaellenes népegészségügyi kampány a nagy közlekedési vállalatok összefogásával. Az influenzaellenes népegészségügyi kampány hagyománynak számít már 2012 óta. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
Most hogy beköszöntött a hideg, az új csizma és a meleg kabát mellé kell még valami, hogy átvészeljük a telet: az erős immunrendszer!  ..
Ti is fáradékonyabbak vagytok a téli időszakban és folyton utolér titeket is a nátha? A megoldás: az immunrendszer megerősítése.  ..
Ha nem oltatja be magát az influenza ellen, néhány egyszerű higiéniai szabály betartásával is sokat tehet a betegség elkerülése érdekében, ezek a következők: 1. Ügyeljen a kezei tisztaságára: gyakran mosson kezet meleg, szappanos vízzel, különösen köhögés, tüsszentés, orrfújás, zsebkendő…..
Az Országos Epidemiológiai Központ becslései alapján január első hetéhez képest mostanra duplájára nőtt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, így kijelenthető, hogy hazánkban megkezdődött az influenzajárvány. Kép: idokep.hu Az OEK összesítéséből kiderül, hogy a betegek többsége,…..
 Az egészség megőrzése, a betegség elkerülése mindenütt a világban a hétköznapok egyik fontos feladata. Szerintetek van még mit tanulnunk?..