Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ticca

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alant következik a Sziget eddigi legjobb olvasói élménybeszámolója, egy frenetikus elbeszélés arról, hogyan szúrta ki magának Ticcát a Cradle of Filth énekese koncert közben, majd utána hogyan incselkedett vele begerjedt vérfarkas módjára. („Mosojgott gecci”) A levelet…..
Ticca 2006.08.12 17:22:33
hát sziasztok!itt vagyok...folytatnám az "interjút" és amúgy 18éves vagyok,nem 12,a helyesírási hibákat meg szeretem mívelni szal fuck off!
és egyébként ez a tag kurvára nem olyan mint amilyennek mutatja magát szerintem...első benyomásom az volt h ez egy vadállat vérrrel fröcskölő,hideg személyiségű,agresszív pszihopata emberke,azt amit lenyomott koncin-pont az ellentéte.
iszonyat rendes.átlagos inkább mint különc,csendes és visszahúzódó-mármint a beszélgetésünkböl következtetek.
de ugyanakkor meg kurva nagy poén ember,erre meg a pörinkből következtetek:)
Meg a szinpadon is folyamatosan hülyült,pattogott jobbra-balra,azt egy csomószor fölbukott a kábelekben,azt elkezdett nevetni saját hülyeségén.
meg volt h az erösítökön fetrengett,azt amikor fölakart állni,beakadt a bakancsa a 2 fekete doboz közé...és ezen is csak nevetett.
meg mi is...mindenki csak aszalt rajta:)
és ezé más mint manson,mert manson inkább olyan szenvedélyes hidegséget ad át,de ugy is néz ki.
ez a tag meg,ugy néz ki mint egy sorozatgyilkos,olyanok a klippjei is...itt had ne említsem a filmjét-CRADLE OF FEAR...
az jó szar...de ha tudjátok miröl beszélek akkor lértitek mán csak h a csávó alabpól igazából egy kedves manó.
meg viccelődik is,olyan gyereklelke van.
...
szerintem.
amikor ott a kerítésnél hülyéskedtünk...kinéznétek belölle?
én nagyon meglepödtem...
jahhj...meg annyira jó néz ki.és olyan iszonyat jó zenész.nagyon tehetséges.
azon csodálkoztam h a koncerthangulat is olyan volt...olyan nagyon jellegzetes!
szal biztos emlékeztek manson koncertre,olyan itt halok meg koncert volt,mert mindenki azon sokkolódott hogy az orra elött van mm bácsi,és mindenki bömbölt,meg hiszti-rohamokat vágott le,a végére meg többtucat remegő,lelkileg megtört ember fetrengett az elsösegélyen.
nah!
itt jön a csavar!
ezen a koncin egész végig a másfél óra alatt 1 férfit emeltek ki a tömegből-(voltunk annyian mint mansonon)mert pogóba valaki fejbekúrta...én csak láttam,me az elsö sorba voltam végig.

nah?
jó mi?mindenki makulátlanul érezte magát,szétnéztem,és mindenhol mosolyogva sikító embereket láttam,senki nem sirt,csak örömöt kaptunk danitól,és ez nagyon érezhető volt.
komolyan mondom,több boldogsághormon volt bennem mint mansonon,itt nem volt szinpadias semmi,az egész lényege az elejétől a végéig az volt h mindenki jólérezze magát,és nem csak "ugy" jól,hanem kajak legyen mindenkinek egy olyan estélye amit sosem felejt el.
én személy szerint sose felejetem el az biztos...alig várom a novemberit.kiváncsi vagyok ott fölismer-e majd dani.
ha nem az sem baj,de sztem nem felejt el...fölleg ha ott is az első sorban leszek-alap.
Magasra tettem a lécet, amikor a Metal Hammer felé vettem az irányt a Sziget első napján, feketén gomolygott gyomorcsakrámban a gótikus energia. Vámpírokat akartam, visító, hörgő, kölyökkutya fejét leharapó szörnyetegeket, és a Cradle of Filth információink szerint remek…..
Ticca 2006.08.10 13:49:17
SZIGET:CRADLE OF FILTH BESZÁMOLÓ:
az én sztorim DANI FILTH-ről!!!


tegnap este volt a koncert,és ENGEM SZÚRT KI! a tömegből(3-4 ezer emberből engem,és beszéltetett a mikrofonba is wazz-2 szám között elkezdte kémlelni a tömeget kihez menjen oda,azt rámnézett,és aszonta h:piercing's girl!say me hello!come on!-én meg csak néztem h mivan.aztán leesett és belevisitottam a mikrofonjába h HELÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!meg egész koncert alatt figyelt!)aztán koncert után meg autógrammokat osztogatott,azt vagy fél órát tökölt a sorbanállókkal,amikor odaikabáltam neki h:please
look at me!-azt rámnézett mosojgott gecci aztán meg odajött hozzám és vagy 6 rajongót kihagyott a sorban miattam!
aztán elkezdtem vele dumálni,h nem maradhatnék-e vele,meg h engedjen be a kapun(me kerités választott el minket amin csak az emberek keze fért be)szal ezen is csak mosojott és mondta h sorry,I'm married.aztán ezt még megismételte párszor(sztem félreértett,pedig mondtam neki hogy csak vele akarok lenni meg beszélgetni)aztán meg nyujtottam neki a kezem h dedikálja a karszalagom,azt vagy 10 percen szivattuk egymást mert benyujtottam a kezem,erre ö a börömre irt nem a karszallagra...mondtam h ez igy nekem nem jó,kiaszalt azt megint beszivatott.ugycsinált mintha most má a karszallagra irna,elkapta a kezem és végignyalta a csuklómon a halálfejes karkötömet meg a kézfejemet!
aszittem összeszarom magam emerek!
aztán meg ugy megharapott mint a szar,a karszallagom harapta meg,de olyan erösen h az a fasza strapabiró karszalag átjukadt a foga nyomán...fuhh de fájt,azt közbe nézte h h reagálok,én meg csak mosolyogtam kedvesen,poénnak vettem h letépi a kezem:)
aztán ezen is aszalt.eztután meg kikapta a kezemből a mobilamot(be is szartam mit akar vele)és nem akarta visszaadni,csak játszadozott wazzeg!azt fogta és alkoholos filctolljával beszinezte az egész kijelzőt pirosra:)
(azota sem birom letisztitani)közbe pedig mosolygott és azt kérdezte :ide akarod az aláírást?én meg nyavajogtam tovább h a karszallagra...azt ráfirkált végre valamit a karszallagomra...végre.közbe meg vagy 20an áltak közvetlen mögöttem,és mindenki ott irigykedett,meg nyavajgott neki,de leszarta,és velem foglalkozott.
aztán még 2-3 ember papírcetliét elvette,aláirta,én meg közben simogattam az arcát az eggyik kezemmel,a másikkal meg folyamatosan fogtam a kezét.és ezt is simán hagyta.JAH!meg judith kért az arcára egy puszit tölle,és kapott is.aztán én kértem egy kisst,de megin aszonta h házas.aranyos.azé jóh sokat foglalkozott csak VELEM,SZAL NEM PANASZKODOK.aztán leszarta a tömeget,megnyalta a filctollaja végét és a kezembenyomta:)
olyan hihhetetlen boldog voltam!
(már szarrányalogattam azota a tollat:)
aztán meg elmönt.
ÉS ottmaradt egy csomó olyan rajongó akiket le se szart,me a dedikálásra szánt időt rám szánta:)

szal hihhetetlen jó volt.
sohasem gondoltam volna h dani filth engem ragad ki a tömegből...fuhh...sokkhatás élmény volt rendesen.és engem?!
ahh...

maga a koncert is kurva jó volt,nagyon tetszettek a számok,vegyesen játszottak,daninak 2x elromlott a mikrofonja,azt félbemaradt 1 szám mert mi csak a tátogást vettük le...azt kapott mégeggyet...késöbb pedig mégeggyet...aztán mégeggyet...
:)
jah!
és még mindíg a dedikálás,amikor csak arra vártunk a tömeggel hogy végre jöjjön a nap höse,akkor még a gitárosok osztogatták kézjegyüket,azt az egyiktöl kérdeztem h:-hol van deni most?mit csinál?
azt a csávó rámnéz,és felismerő arccal visszakérdez h:-are you dani's friend?
mondom jah!jah!-szal levágta h a koncerten engem nézett a tag egy csomószor...meg a mikrofonos is elég eggyértelmű volt:)
szal...én vagyok mostantól dani barátja...