Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazsap

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Mostanában több olyan eset fordult elő, ahol a posztomhoz szívesen mellékeltem volna egy fotóslideshow-t. Persze lehet lopkodni, és mondjuk leszedni, majd feltenni a kiválasztott képeket a Flickr-re és társaira, de ez nem túl kóser, ráadásul körülményes.Ezért jutott eszembe,…..
mazsap 2010.06.14 15:24:13
Ilyesmit használunk a amexrap.org -on: egy wordpress plugin, a ThomsonReuters csinálja, és a tag-ek (címkék) alapján kiszívja a cc-s képeket a flickr-ről. Itt találod: tagaroo.opencalais.com/

Ha slideshow-ba érdekela dolog, akkor a google accountod alatt a bal felső sarokban találod a Documents linket, ott Create new Presentation, és ha ott az Insert Image, Specify url automatikusan szippant és beilleszt.
Eredetileg Google LayaR címmel terveztem a posztot, amikor pár hónapja eszembe jutott az ötlet. Bizonytalan voltam, és nem is igazán tudtam volna szavakba önteni, ezért még egy kicsit vártam vele. Lehet, hogy jól is tettem, mert közben kijött a Facebook a Like-rendszerrel, lényegében…..
mazsap 2010.06.09 20:35:23
ilyesmi? www.google.com/sidewiki/intl/hu/index.html

vagy ilyen? www.diigo.com/

ha jól értettem, akkor a kulcsszó 'annotation' és pl. itt gyűjtheted ki a számodra legjobbakat: delicious.com/popular/annotation
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
  A múlt heti HUF- és BUX-mélyrepülés után tegnap minden figyelem a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszerére, annak 29 pontjára irányult, pedig az Országgyűlés más fontos törvényekről is döntött. Egyrészt elfogadták a kormánytisztviselőkről szóló…..
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
Pannónia Hangja, XIX. évfolyam, 6. szám 2039. június 3. Ahogy közeledik a II. vesztfáliai döntés 20. évfordulója, úgy erősödnek fel egyre inkább a szélsőséges, irredenta hangok nyugati szomszédunknál. Ahogy ismert, a frissen megválasztott vesztrák kormány - élén…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Kurvannya Istenes preambulum 2010.05.27 13:11:00
A nemrégiben (és nem botránymenetesen) megalakult új Parlamentben, a "kettős állampolgárság" megadásához képest itthon kevéssé vitatott, tartalmában nemzeti konszenzust is élvező törvényt fogad el ma az Országgyűlés A Nemzeti Összetartozás (sic!) melletti…..
mazsap 2010.05.27 19:34:16
Az elején én is azt hittem, h ezzel baj van: amexrap.org/fal/istenes-vita-az-orszaggyulesben De aztán, még aznap, rájöttem, h hibátzam: Isten bizony létezik, és szakálla van!!: amexrap.org/fal/god-really-exists-and-he-does-have-a-beard Úgyhogy semmi baj sincs a törvénybe iktatásával:)
„A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét” – ezekkel a szavakkal kezdődik az Orbán Viktor által tegnap ismertetett…..
  Egymásba érő tüntetéseket szerveztek pénteken a Kossuth téren, amiket, ahhoz képest, hogy mennyire viccesek és érdekesek voltak, méltatlanul alulhirdettek. (Nekem is Tóni szólt, mert ő szemmel tartja az antifasiszták minden egyes lépését.)   A térnek…..
Orbán Viktor mondta pénteken a nemzeti összefogás általa képzelt rendszeréről:"Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és…..
mazsap 2010.05.17 11:24:21
Immár a második magyar árösszehasonlító szájt jelentkezik hasznos iPhone-alkalmazással. Múltkor az Olcsóbbat.hu, most pedig az Árukereső szolgáltat élő példát arra, hogy a vásárlási szokásokat nálunk is masszívan átalakíthatják az okostelefonok.  Az Árukereső appja…..
mazsap 2010.04.12 23:47:32
Hát ez érdekes egybeesés: amexrap.org/fal/partunk-elelmiszerbiztonsagi-programja Hogy épp ma tettem fel, az annak köszönhető, h erre bukkantam: redlaser dot com Több éve várok ezekre az app-okra, és végre itt vanna. Örvendezzünk, és várjunk az élelmiszeresre:))