Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucas18

0 bejegyzést írt és 957 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SpeedBoytól érkezett ez a debreceni autócsoda. Köszönjük szépen.A kidörgő sem épp a legszolidabb...
Gondolom, a Bosozokunevű irányzatot senkinek sem kell bemutatni. Meghökkentő kipufogók, ordas szélesítések és leginkább méteres spoilerek jellemzik. Ám ennek is ki kellett alakulnia valahogy.  A Bosozoku egy japán szubkultúra, mely az 1950-es évekig vezethető vissza, amikor is a…..
Lucas18 2015.12.14 08:54:39
@Lucas18: Hogy változnak az idők... Már nem aktuális a véleményem. :) Mondhatni megbarátkoztam a Bosozoku-val. Látom benne a különcködésre való törekvést. :)
Belsőség Amiken megakadt a szemem 2015.03.24 10:14:47
Egy olyan rendezvényen, mint az AMTS, nagyon sok, valamilyen szempontból érdekes jármű van. Van köztük szép, ocsmány, van sok pénzből épült förtelem és kevés pénzzel faragott műremek. A baj, hogy egy ekkora tömegben az ember nagyon gyorsan túltelítődik, meg aztán minden nem…..
Lucas18 2015.03.24 11:06:10
@zombika: Volt bőőőven igényes, szép, letisztult autó. /Airride vagy fix futómű+nagy felni/. Eleinte a csarnokba belépve érdekes volt, de egy idő után kissé unalmassá vált. Volt amiből csak 1 darab akadt. Legalábbis nem láttam több ültetett Saab-ot. Meg a Felicia Froman sem volt rossz. :)
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
Mindent. Épp ezért emberünk bevetett minden elérhetőt, így téve Almeráját olyan szörnyeteggé, ami elől mindenki futva menekül. Csak tudnám, az a piros mütyür mire jó ott lenn. Moskau. Ez itten kérem egy másik fázis. Az ott egy kipuff? Őőő, valami más. Kisasztal…..
A távol-keleti gazdagok olyan dolgokra képesek, amire az európai ember még álmában sem gondolt. Régi Land Roverből mai arculatú Range? Bármikor. Már szemből fenyegetően hat a szinte azonosítatlan Réndzs vagy Rendzs. Szűrők, szívótorkok, tüték, V-Motorock! Hála Istennek…..
Lucas18 2014.12.19 20:33:31
A legízléstelenebb autókról szóló, nagy vihart kavart bejegyzés folytatásaként következzen egy másik Jalopnik-cikk fordítása. Kicsit rövidítettem rajta, és (MOST FIGYELJ!) mivel ez egy amerikai cikk magyarítása, nem okvetlenül tükrözi a Delorean-blog szerzőinek véleményét. Porsche 914 Gyorsulás…..
Na igen, amit az ember nagyon akar, az összejön neki. Kár, hogy ez az ember most nem én vagyok: Gratulálok az újdonsült tulajdonosnak, nyugodtan lehet őt utálni, és ha valaki a régebben bemutatott cuccaira kíváncsi, az ide kattintson!..
Lucas18 2014.11.10 12:19:50
@rbalint88: Én is Porsche reményében kattintottam. :D
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..
Lucas18 2014.10.28 16:21:52
@Ada: Jó, hogy másnak is feltűnt a ˝visszafelé˝ járó óra. :)
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
Zách Dani szomszédja, az utca kedvence, az idősek azon bölcs és mosolygós szemüvegén keresztül nézi a világot, akik valószínűleg többet láttak a rosszból, mint amit mi valaha is fogunk. Ezért nem csinálnak gondot semmiből, ami nekünk katasztrófa, sőt, csuklóból oldják meg…..
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Reggel hívtuk az alvállalkozónkat, hogy kell még egy markoló. Be is futott az áhított szerkezet. Amikor megláttam, a kezembe temettem az arcomat és magamhoz intettem a…..
Lucas18 2014.06.22 19:12:03
Jajj,de csúnya! Mint a búcsúban 2014.05.02 14:41:09
Idén sem maradhatott el a Szarvasi Tuningmajális, összecsődítve a legszebb és legelismertebb tuningverdákat környék tuningosait. Ugyan volt jónéhány szép gép is, igényesen megépítve, ez a poszt most NEM azokról fog szólni.Hopp, majdnem kifelejtettem egy momentumot: Ilyen…..
Lucas18 2014.05.03 09:28:18
@biker_kolee: Nem a pirosra, hanem a fehérre értettem, hogy tetszik. De annnak is ültetés kéne meg a kék kis légterelő lecsavarozása. ;)
A szabályos elrendezés pedig ismeretlen fogalom. Gergő, köszönöm! ..
A két legjobb időutazós mozi egybegyúrva: ha csak egyetlen filmet forgathatnék le, biztosan ez lenne az :) A magyar felirat esetleges pontatlanságai miatt engem kell szidni, bár igyekeztem mindenhol a szinkronos DVD-ken elhangzó kifejezéseket használni. Ha a youtube törölné a szerzői jogok…..
Lucas18 2014.03.18 13:31:04
Szingülfrémet kéne venni. Jóskagyerek, köszi! ..
Lucas18 2014.01.23 08:06:15
Dzsízös krájszt! Calibra.
@tlacka: Akkor azért nem láttam még itt Debrecenben /személyesen/.
Jajj,de csúnya! India oktat 2014.01.06 08:32:00
Velo küldte, érdemes megfigyelni a JVC logo alatt a videó végefelé az EXPERIANCE feliratot. ..
Előre látom már, hogy ez a Daewoo Nexia lesz a hétvége sztárja. Tegnap este indult hódító útjára a racingbazaron található hirdetés, amiben Géza Bá' csodacsatalova került eladás tárgyává. G Astra lámpákkal. Evo beömlő-kiömlő, és az elmaradhatatlan króm M3. Index…..
Lucas18 2014.01.04 09:18:33
@visszakettopadlogaz: Ilyen volt az a torz kicsi csomagtérajtó?
pics.imcdb.org/0is461/kadettsedan6ah.4462.jpg
Jajj,de csúnya! A sárkány éve 2013.12.21 12:33:00
A kínai kultúra keveredése a japánnal néha elmegy. De nem olyankor, mikor némi magyar virtus is keveredik bele. Ez esetben is ezt láthatjuk, amikor a tulaj kihozta a lehető legtöbbet az izomállatból. elado egy sport szuzuki sport ulisekel sport kipufogo sport fenyezesel fedelzeti…..
A héten indul a San Diego-i Comic Con, és ilyenkor sajnálja csak igazán a magamfajta filmgeek, hogy nem Amerikába született. Mindenesetre ha arra jártok, akkor mindenképp járuljatok oda a Marvel pultjához, ahol - immáron hagyományosan - most is ingyen osztogatják a hamarosan…..
Lucas18 2013.07.15 19:51:57
@A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt!:
Csak nem sértődnek meg emiatt az úriemberek. :)
Jajj,de csúnya! Kék vég 2013.06.09 13:54:06
Egy Omega kombi a mai ajánlatom, kék színű, és minden földi jó megtalálható rajta. Az M3 tükör úgy látszik, már nem divat, ez az egy kiegészítő hiányzik. Joci barátom küldte. A LED sor Knight Riderbe illő jelenet. A túldíszített csavarküszöb nálam viszi a prímet...
István lőtte az alábbi komoly művészi alkotással ellátott hármas Golfot. Kicsit morbid. A tetőre applikált szárnyat és a kerékhűtéses küszöböt szinte már észre sem vesszük. Nekem így hirtelen erről a 90-es évek számítógépes játékai jutottak eszembe, amikor még a 486…..
Tamástól kaptam egy levelet, benne egy E30-as BMW-vel. Úgy kezdte, hogy valószínűleg nem ő az első, aki ezt az autót lefényképezi és beküldi a már jól ismert címre. De bizony, eddig még én nem találkoztam ezzel a borzasztó alkotással, így ismét meg kell állapítsam, hogy…..
Lucas18 2013.05.17 11:43:34
A távol-keleti tuningolási szokások merőben eltérőek az európaitól. Jó, persze, itt is van pár merész építés, de ilyet még az én szememet is megedzette. Egy maláj sókár, amely fénykorában Hyundai Getz volt. Felszállásra felkészülni. Még sugárhajtómű is…..