Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKS

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai két órán keresztül tartó sztrájkot nagyjából sikeresnek könyvelte el Gaskó István, a MÁV Sztrájkügyi Igazgatóságának vezetője. A követeléseikben szereplő 2,4 százalékos dolgozói béremelésből 2,375 százalék valósult meg, ezért a közeljövőben újra leáll az…..
A Twitteren keringő hírek szerint "service@otp.hu" feladóval próbálnak ismeretlenek adatokat elhalászni az otp-s ügyfelektől. A kiküldött, vélhetően fake email (egyébként nagyon rossz minőségű fordítás) arra figyelmezteti az OTP ügyfeleit, hogy hitelkártyájuk…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
KKS 2009.09.24 22:03:20
Nem mintha ismernénk jobb levélkezelést, mint a Gmailé, de láthatóan a Google nem ül a babérjain. Akkor is fejlesztik a szolgáltatásaikat, amikor már egyértelművé vált, hogy beelőzték a konkurenseiket. Szóval mint tapasztalhattátok, mostantól a Gmailben könnyebb rendszerezni és…..
KKS 2009.07.03 11:51:36
@gross_: Nem tűnt el, csak alapban nem látszik, a Beállítások -> cimkéknél lehet beállítani mi látszódjon és mi nem
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
KKS 2008.09.02 07:59:38
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
KKS 2008.08.27 07:41:58
Minden threadben benne van, hogy flame-mé fajul -ezt a népi bölcsességet minden netező ismeri, aki szokott kommenteket írni vagy olvasni a weben. Egy Firefox-kiterjesztés segít kigyomlálni a trollokat a YouTube-kommentek közül.Sok a helyesírási hiba? Caps-Lock komment? Írásjel-erdő?…..
KKS 2008.08.26 18:26:24
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..
Az alábbi emil kicsit kivágta nálam a biztosítékot. Most akkor mi is a helyzet a vasútbarátokkal? Segítenek a vasútnak, és erre ez a hála??? Kicsit pofátlanságnak érzem. Mindenesetre megkeresem a MÁV Vezérigazgatóságot az ügyben. Tisztelt blog! Szeretnénk megosztani…..
Kicsit homáros sztori, jogi adalékkal, de hát a jog ott bujkál majdnem minden történetben. A Zugügyvéd úgy döntött, beteszi a blogba, hátha valakinek támad valami épkézláb ötlete. Szia Zugügyvéd! Bár tudom, nem éppen életfontosságú dologról írok, dehát engem se nem…..
Sok dolgot rossz ilyen melegben csinálni, de az egyik legszörnyűbb – még annál is kiborítóbb, mint végighallgatni egy kormányülés utáni sajtótájékoztatót– autóval eltévedni. Nézzék végig a dailycognition összeállítását a vasárnapi sofőrök rémálmairól! A…..