Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karcsika_Szemüveges

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
A következő történetben a Dezsoeke levelének vége felé feltett kérdés a legérdekesebb, miszerint mit tesz egy profi buszos cég, ha a járműve egyszer csak lerobban a főúton. Dezsoeke lányát és utastársait 6 órán át várakoztatták a hidegben, információk nélkül. Jöjjenek az…..
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
Karcsika_Szemüveges 2010.12.03 17:57:08
@Dr Jozef Vengloš:

Hagyjad már...
Amikor legközelebb találkoztam a postással, mondom neki: „nem tudja hova lett 2db a zsák dióból?” Mire ő: "Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?" Szó szerint így mondta. Én ott helyben lesétáltam hídba meg vissza. Nem értette, hogy min röhögök.
Karcsika_Szemüveges 2010.12.03 18:00:27
@Wiiktor: Legközelebb szilveszterkor Prágában a Károly hídon tesztelem a koldusokat.
 A Melindák ilyenek. Engem már Bánk Melindája is idegesített, a maga álságos szűziességével, hisztérikus áldozatszerepével, azzal a nagyon gusztustalan mentalitásával, hogy a maga félrelépéséért másra tolja a felelősségét, gaz csábítóról hord össze hetet-havat,…..
Karcsika_Szemüveges 2010.11.24 09:21:03
@Terézágyú: Még ilyet! Méghogy nem tud visszalényegülni egyszerű családanyává?

Szíj Melinda éppen erről tesz tanúbizonyságot hétről-hétre.
Ha vége van a produkciónak már csak tipeg-topog.
(Ha lenne függöny ami lemegy a produkció végén, akkor ezt a csetlés-botlást nem láthatnánk és úgy már sokaknak nem is lenne min gúnyolódniuk, bár vannak akik akkor is találnának valami indokot, hogy kötekedhessenek.)
Karcsika_Szemüveges 2010.11.24 09:42:57
@hex.kelly: "Szíj Melindával az a gond, hogy hétről-hétre a nyomorultnak beállított életével turnézik."

Az egyszerűséget nyomorúságnak beállítani gonoszság.

Neked a stohl bucis zúzós férgerkre van szükséged, húzz a picsába...
Karcsika_Szemüveges 2010.11.28 18:09:20
@hex.kelly:
Ezek mind rosszindulatú feltételezések.

A mai napig a műsor legversenyképesebb figurája.
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Jól a délután végére csúszott a mai poszt megjelenése, de ha minden jól megy, akkor megéri, hogy most várnotok kellett egy kicsit, többet egyelőre nem árulok el... De akkor jöjjön is a lényeg: Lionking olyat élt meg, ami itt a blogon is visszatérő probléma és sajnos számos…..
Tényleg ne! Nekem ez az új nyugdíjrendszer nagyon tetszik. Nem, hülye leszek visszalépni az államiba, inkább “társadalmon kívüli” leszek, ahogy Matolcsy megfogalmazta, egy fekete bárány. Megtartom magamnak a 10%-ot, befektetem, és majd abból tengetem nyugdíjas éveimet -…..
A magán-nyugdíjpénztárak államosításáról minapi Matolcsy Vátesz György bejelentését már sokan kommentálták, de ennek a kommunikációjáról és jövőbeni hatásairól én is megemlékezek pár gondolatban. Az első kommunikációs gyöngyszem, hogy „nyugdíjmentő…..
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
Hétfő délután, szakadó esőben tekert el a 100 ezredik bringás a Kiskörúton elhelyezett kerékpáros számláló alatt. A számláló júniusi kihelyezése fontos lépés volt a biciklis civil mozgalom számára, hiszen innentől nem lehet a kerékpáros infrastruktúráért,…..
Karcsika_Szemüveges 2010.11.23 09:02:51
@nowy: Csak szólok. Már a 320/nap is azt jelentené, hogy 4.5 percenként ugrott a számláló (ha a 24órát = 1440percet vesszük alapul) Ez irreális szám. Esőben nem kerékpároznak ennyien.
Karcsika_Szemüveges 2010.11.23 09:16:22
@user137: Napról napra ugyanazokat számlálja a készülék...
( így összességében csak pár száz biciklistáról lehet beszélni).

Nehogy már 100 ezer biciklistáról szóljon ez a történet!!!
Karcsika_Szemüveges 2010.11.23 09:39:32
Nézzétek meg ezt a fotót: kerekparosklub.hu/szamlalo

Egyetlen biciklista nincs a képen!!!
Hát ennyire sűrű a biciklis forgalom a Múzeum körúti kerékpársávban.

Van egy gyanúm. A számláló akkor pörög fel, amikor országos biciklis megmozdulás van és olyankor valóban néhány ezeren áttekernek a számláló alatt.

Ennyi volt a hozzáfűzni valóm ehhez a témához.

(Ja, és még annyi: én is naponta 2-3 órát biciklizem, de a szemfényvesztést nagyon rühellem és ami itt folyik, az a gyanútlan népek színtiszta megvezetése.)
Hogy kerül 100 macska egy Ikea áruházba? Úgy, hogy valamelyik pihent agyú reklámszakembernek a Mother Londonnál eszébe jut, milyen érdekes is lenne 100 cicát szabadon engedni a legközelebbi Ikeában, majd ezt az ötletet sikeresen el is adja az ügyfélnek. Pofátlanul egyszerű és…..
Karcsika_Szemüveges 2010.09.14 14:46:48
-
Cigányokról Mi a cigány? 2010.09.13 13:07:00
Mielőtt bárki félreértené, a kérdés abban az értelemben szól, ahogy a „Mi a magyar” kérdést szokás feltenni. Miben áll a cigány lét, mi teszi a cigányokat egymáshoz hasonlóvá és a többiektől különbözővé? Nem azért fontos ez a kérdés, hogy Magyarország…..
Karcsika_Szemüveges 2010.09.14 12:18:37
@átlátó: "A cigány semmit nem tud, még magáról sem, ezért kritikai és önkritikai hiányosságai vannak, - pótolhatatlanul. Ezért nem emberek."

Akkor talán a törvényeknek sem kellene a cigányokra vonatkoznia?
Ha viszont állatsorba sorolsz bennünket – cigányokat – akkor + legalább az állatvédelmi-törvények vonatkozó részeit kellene/illene következetesen alkalmaznotok.
Karcsika_Szemüveges 2010.09.14 12:39:04
@rekszem: "mindenkinek jobb lenne, ha inkább alkalmazkodnának a cigányok."

A magyarok miért nem alkalmazkodtak annak idején? Miét gyilkolták le fél Ázsiát és fél Európát? Most azoknak a holtaknak a földjein alusztok békességben, amiket szörnyű véráldozatok árán raboltatok. Vagy nem? A ti kezeitek tiszták? Az őseitek bűnei nem számítanak? Ők csak megágyaztak nektek, hogy nyugodtan, bűntelenül élhessetek. – A cigány mikor tüntet? Mikor követelődzik? (Mi – cigányok – csak azt kapjuk tőletek, magyaroktól, amiket a törvényeitekben alamizsnaként odalöktök a szavazatainkért.)
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Karcsika_Szemüveges 2010.06.26 00:53:22
@csillagház: "giccses sz* műsornak nevezett pöcegödrök"

Csakhogy ez az ISTENADTA NÉP él-hal ezekért a giccses sz* műsornak nevezett pöcegödrökért.

(7 szentség, hogy döntögetni fogja a nézettségi csúcsokat)
Karcsika_Szemüveges 2010.06.26 00:55:05
@csillagház: "giccses sz* műsornak nevezett pöcegödrök"

Csakhogy ez az ISTENADTA NÉP él-hal ezekért a giccses sz* műsornak nevezett pöcegödrökért.

(7 szentség, hogy döntögetni fogja a nézettségi csúcsokat)
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
Karcsika_Szemüveges 2010.06.15 10:31:08
Ha a MÁV-csoportban pontosan betartják a karbantartási, vizsgálati előírásokat, valószínűleg nem engedhették volna pályára a súlyos, bár szerencsés kimenetelű balesetet okozó személykocsit. Talán a sors fintorának is tekinthető, hogy a hegyeshalmi vasúti fővonalon hétfő…..
Karcsika_Szemüveges 2010.04.22 08:03:47
Van az év elején módosított KRESZ-nek egy olyan része, amit a média is az egyik leglényegesebb elemnek tekintett és a mai napig előkerül, csak épp hibásan, amivel közvetve akár balesetet is előidézhetnek, ugyanis félreinformálják az embereket. A szabálymódosításnak az a fele…..
Karcsika_Szemüveges 2010.04.12 08:16:38
@Georgigi: Igen, az ember a legnagyobb állat.

Te SEGFEJ, ne baszogasd az állatokat -- de hirtelen!!!
Talán a lenti levél írója is érzi így utólag, hogy féklámpát villantani is fölösleges volt, talán hibának is mondhatjuk, mert azt kérte, hogy a nevét ne írjam bele a posztba. Van az az állatfaj, aki senkire sincs tekintettel, a szabályokat is leszarva közlekedik úgy, mintha…..
Amikor befutott a Híradó értesülése, majd utána az Index saját információja arról, hogy a nemzetvédelmi egyetem rektora egészen idióta, már-már Darwin-díjas privát zsarolási ügybe keveredett, hirtelen úgy éreztem, mintha ollózásos gólt lőttem volna a Real Madridnak.…..
Karcsika_Szemüveges 2010.02.17 23:45:37
@manager2008:
Kedves, ugyan mit tennél a kommandós úr helyében, ha egy részeg, fröcsögő nyálú dandártábornok mindenáron leakarná fejelni a mellkasod, miközben Te a személyi adatait próbálod megtudni, már csak azért is, hogy nehogy tévesből ne a megfelelő célszemély ellenében kezdjél az intézkedés foganatosításába? Tisztelettel.
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..