Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prosti (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még a jó öreg autóstáskára ugye? Ami egy kisméretű, az iratokat és apró kis tárgyainkat gondosan őrző, általában egy csuklópánttal is kiegészített képződmény volt. Azaz nem volt, van - hiszen még most is bőven fellelhető az utcán, és kapni is lehet belőle…..
Jó napot!Hollywood imádja dramatizálni a leghétköznapibb dolgokat is. Részben nekik, részben pedig az internetes anarchiának (bárki bármit bármiről bárhogyan bármibárhó írhat) köszönhetjük (köszönjük is lelkesen), hogy igensok tudományos dőreség tartja magát a tényekkel…..
Gyerekkorom nagy klasszikusa Flipper a palackorrú delfin, aki a Elijah Wood filmjében és Jessica Alba tévésorozatában játszi könnyedséggel végezte el a különböző trükköket. A főszereplőt irigykedve néztem, hogy mennyire jó neki, hogy delfinnel játszhat és úszhat. Az sose…..
prosti (törölt) 2014.08.27 21:19:44
@Hagrid: "Nomen est omen nagyokos?"

Bravó. Ha meg Combino lenne a nickem, akkor azt kérdeznéd, sárga vagyok-e, és hány kerekem van? Te magadtól vagy ennyire butuska, vagy segítenek?

Egyébként megkóstoltam Japánban a delfinhúst, és egyáltalán nem rossz. Kicsit édeskés az én ízlésemnek, de teljesen ehető.
disrupt Hímezd ki a városod! 2014.06.23 08:54:18
Az Urban X Stitch művészeti projekt elhozza a keresztszemes hímzést a közterekre, és művészivé varázsolja a legunalmasabb drótkerítéseket is. Csináld-magad városi közösségi projekt a díszes kerítésekért! A keresztszemes hímzési technika legalább másfél évezredes…..
A repülőgépen az utasok szeme elől elrejtve történő dolgok egy része tipikusan az, amiről jobb, ha nem tudunk semmit. Legalábbis ha hihetünk a Reddit egyik threadjének, amiből most kiválogattuk a legérdekesebb állításokat. Evés-ivás A víz kényes kérdés a repülőgépeken,…..
prosti (törölt) 2014.06.02 14:38:06
@norbert79: Tessék, egy dolog, ami komplett baromság: "a baktériumok egy idő után immunissá válnak"

Úgy mégis mire? Szerinted antibiotikummal tisztítanak? Mert a baktérium arra lesz rezisztens egy idő után. De amikor nyakon öntik nátrium-hipoklorittal és egyéb tisztítószerekkel, akkor szimplán azt mondja, hogy nyekk, és megszűnik baktériumként létezni, a helyén marad egy kis szétfolyt citoplazma. Az meg már nem fog se szaporodni, se toxint termelni.
Persze ha nem alaposan tisztítanak, akkor maradhat belőlük, de annak lófax köze nincs a rezisztenciához.
Bár a hegyeken átívelő, kanyargós utak kissé megszédítik az embert, a látvány mindenért kárpótolja azokat, akik az ország második legmagasabban fekvő településére, Bükkszentkeresztre látogatnak. A Miskolctól mintegy 20 kilométerre található ékszerdoboz környezetének, friss levegőjének, nyugalmat…..
prosti (törölt) 2014.05.22 09:16:11
@Miskolc régen és ma: "Bükkszentkeresztnek azonban van egy misztikus, a világon szinte páratlan ereje, melyet a geológusoktól, természetgyógyászoktól kezdve a legelvakultabb ezoterikusokig mindenki kutatott, ismer és elismer. "

Ez baromira nem úgy tűnik, mintha a helyiek mondták volna, hanem tényként írjátok le. Nagyon érdekelne egyetlen geológus is, aki elismer bármiféle mérhetetlen energiát.
Gyerekként is szerettem a piknikeket, amikor a szüleimmel, a testvéreimmel és természetesen a kutyával együtt fogtuk a szendvicsekkel megpakolt kosarunkat, hűtőládát, pokrócot és labdát, majd elindultunk kirándulni, aminek a végét piknikkel zártuk. Nem mentünk sokszor de az a…..
prosti (törölt) 2014.05.20 17:58:59
@Grund-core: Látom, te meg a hiperérzékeny vegán vagy. Ez a kedvenc alfajom. Aki annyira elborult, hogy a vegyes táplálkozást a húsevőlobbi aknamunkájának tartja. Meg üres ketrecekért hőbörög. Aztán amikor a gyógyszervegyész, a biológus és az orvos kórusban elküldik a picsába, hogy úgy mégis mi a szaron végezzenek pl. mutagenitási tesztet egy új gyógyszer esetében, akkor sértődik. (Vagy jön az általa valahol olvasott és kiválónak gondolt öltettel: számítógépes modellezés. Aztán amikor kiröhögik, akkor sértődik.)
A néprajzi gyűjtők mintájára katalogizált és feldolgozott tetoválások egy titkos világba vezetnek be minket: egy nem mindennapi zárt közösség, az orosz bűnözők rituáléit fedik fel. Az orosz bűnözők tetoválásait és azok kódolt jelentését megörökítő egyedülálló…..
Andy Ellison zöldségeket és gyümölcsöket helyezett az MRI készülékbe hogy megmutassa, milyenek is belülről. Felismeri a virtuális növényeket? (Az oldal betöltődése hosszabb időt vehet igénybe a gifek mérete miatt). Az MRI az angol „(Nuclear) Magnetic Resonance Imaging”…..
prosti (törölt) 2014.04.22 10:47:59
Aki szereti az autóversenyeket, az jól ismeri a Nissan DeltaWing-projektjét. A fura kinézetű versenygépet (talán nem véletlenül kapta a Száguldó Péló nevet) 2012-ben be is nevezték a Le Mans-i 24 órásra (versenyen kívül) és nem is teljesített rosszul, a 29. helyen kvalifikálta…..
Régen jelentkezett az Urbanista ingatlansaláta-különkiadással, és még régebben minden magazin, újság és blog kedvenc témájával: a legdrágább eladó házakkal! Úgyhogy akkor jöjjenek most ezek. Végigpörgettem pár hirdetési oldalt a javáért, aztán kirostáltam az egyértelmű…..
prosti (törölt) 2014.03.21 13:30:57
@Sand Lover: hehe, "helyesírásellenőrzőt" -> "helyesírás-ellenőrzőt"