Regisztráció Blogot indítok
Adatok
50-50

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy meglepetésre végül a Felcsútiak értek a dobogó harmadik fokára, ami által jogot szereztek az Európa Liga előválogatójára. A Puskás meccsein két vizsgának is szurkolhatunk. Egyrészt a csapatnak, ami játéktudásban bizonyíthat, a focit figyelő közösségek (és a sportág meggyőződéses ellendrukkerei)…..
Ha az ember híres magyarok sírjára gondol, az első hely, ami eszébe jut, minden bizonnyal a Fiumei (Kerepesi) úti sírkert, vagy a Farkasréti temető. Évente több millióan látogatják meg az itt található sírokat, kriptákat, leróva tiszteletüket az elhunytak előtt. Való igaz, hogy a két sírkertben…..
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Az ötödik posztban a magyar szecessziós építészet húsz (szerintem) legszebb épületét nézzük meg. A poszt végén te is elmondhatod, melyik a kedvenced. A szecesszió (Jugendstil, art nouveau)…..
Óriási hajrát produkáltunk és 18 körzetet sikerült behúzni a végére. Mint alább a tegnap esti eredményekből már látszott: igen sok körzetet sikerült összegyűjtenünk, ma pedig még tovább folytattuk és a 6. és 10. körzet kivételével mindenhol összegyűlt kellő mennyiségű…..
Nagyberuházás keretében egy sétáló utca fogja összekötni a közvetlen belvárost, egy újonnan épülő plázával.   A természetes környezetünk útban volt mindehhez. A projekt egyetlen pontja sem tartalmaz újabb fák ültetését, mindössze néhány díszcserje fog pompázni a…..