Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farock

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint Szegeden lehet kapni olyan újszerű Nintendo 3DS játékokat, amik a bontatlannak látszó csomagolás alatt nem is használt, hanem használhatatlan állapotban vannak: Tisztelt Media Markt - Szeged! Előrebocsátom, hogy az alábbi levelet a Tékozló Homár blog is megkapja,…..
Christian Fennesz már nagyon rég a kísérleti ambient első számú szupersztárja. Ez a szupersztárság természetesen nem lemezmilliókat, és groupie-kat jelent, hanem egy megbízható tábort, akik számára Fennesz neve egy lemezen biztosíték a minőségre. Erre rá is szolgált,…..
Farock 2011.02.01 20:43:27
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Farock 2010.06.26 20:05:37
@Handras: Nem a faszt nem, mindenki tudja aki elvégezte az iskolát hogy ha két antennát lefedsz, elmegy a vétel. Ennyi, rábasztatok, de megértem hogy véded mert kibasztál érte 200ezret legalább, plusz az utazás meg kutyafasza, szóval ha steve jobs szart volna a dobozba akkor is jó lenne neked. Idióta újgazdag fasz, remélem rátok ugrik az apeh.
Farock 2010.06.26 20:55:18
@Tre Mo Lo: Na mivan Szász Krisztián 19éves metálos buzigyerek, de nagy az arcod, anyu vett neked almát?
Először csak rossz viccnek tűnt, főleg, hogy a Gizmodón jelent meg, márpedig a lap mostanában nincs valami jóban az Apple-lel, de mostanra biztosnak tűnik: az új mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük a keretét. Mivel beszélgetés közben erre igen nagy esély van,…..
Farock 2010.06.24 10:24:05
@dr csokinyuszi: iFixiten is írták hogy szar, olvass utána, meg egy csomó júzer hordja vissza már most.
Persze, forgalmi okok miatt előfordul, hogy a "helytelen" vágányon megy a vonat, na de erről azért az utasoknak is kellene szólni!Kedves Blogger!Ma reggeli élményemet szeretném veled megosztani. A MÁV 4217 Dunaújváros-Budapest vonattal utaztam. A vonat 8:40-kor érkezik…..
Farock 2010.05.28 13:53:17
P@single: protip:

CIGÁNYOK.

Rettenetes amit minden héten átélek a Barosstelepi állomáson, nem is csodálom hogy ilyen a helyzet, ennél már csak a Budafok-Belváros a durvább sötétedés után.
Farock 2010.05.28 14:17:14
@sorica123: Barom, gyere egyszer végig este ezen a vonalon, aztán meglátjuk mekkora fajvédő leszel. Érdekes módon engem eddig csak cigányok próbáltak meg kirabolni meg megverni, közben az én adómból élnek.
Ki gondolta volna, hogy még mindig minden reklám hazudik? Az Ofotért például nem adott 87%-os kedvezménnyel szemüveget, pedig azt ígérték:Ofotért akciót láttam a tv-ben: "Annyi százalék kedvezmény, ahány éves vagy". Tavaly volt egy hasonló akciójuk, 87 éves nagyim ki…..
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..
A leleplező videó: ..
Farock 2010.04.07 11:46:26
Lezajlott az ötödk HangSúly díjátadó (igaz, csak virtuálisan), amiben online rockmagazinok szavazták meg kik legyenek a nyertesek az olyan kategóriákban, mint az év albuma, az év koncertzenekara, az év stúdióprodukciója, az év debütalbuma és az év borítója. A jelöltek közé…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb: 2010. március…..
Farock 2010.03.05 03:02:36
@ormotlan: Mert a piac nem koszos büdös patkányos mi? Plusz televan banyatankot rángató büdös öregasszonyokkal akik két szál répáért agyonvernek.
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
Régen szidtuk már a gyalogosokat, András most megtette. Az elmúlt héten - és különösen tegnap este és éjjel - Budapest útjain azt tapasztaltam, hogy egy-két idiótát leszámítva az autósok óvatosak és vigyáznak egymásra, ellenben a gyalog közlekedők közül sokan tudomást sem…..
Farock 2009.12.20 18:38:42
@Mityu: Szabad mozgás és a tartózkodási hely szabad megválasztásának joga pedig alapvető alkotmányos emberi jog. Ez magasabbrendű mint egy fostos Kresz. Puszi faszfejkém :*
Farock 2009.12.20 18:40:53
@Kmg42: Hülyegyerek én már akkor autót vezettem mikor te még pelenkába szartál szóval ne oktassál ki engem.
Igen...beteg vagyok! Nagyon beteg. Münchenben kezdődött és nem tudom mikor lesz vége. Nem tudom győzhetek -e ebben a csatában, vagy az agyam erősebb, mint a lelkem. Szeretnék újra önmagam lenni! Majd elmesélem...de, most még nem megy... a Bors c. napilap újságírónője hívott…..
Lassan tényleg tele lesz a tököm a finely tuned best evör operációs rendszerrel. És nemcsak azzal, az engem körülvevő valamennyi kütyü összeesküdött ellenem, az egyetlen stabil társ a Mac minim Tigerrel, de azon meg Ancsa dolgozik napi tíz órát AutoCaddel.Azt ugye leírtam, hogy…..
Oké, én tévedtem. Azt hittem, hogy ezek a béna spotok, amikben különböző emberek kapnak pénzt azért, hogy többnyire valamilyen HP-laptoppal távozzanak a boltból, szóval hogy ezek hatástalanok lesznek. Sőt, közös vélemény volt ez, hiszen bár a kommentekben voltak, akik szerint…..
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..
Farock 2009.05.16 20:49:21
@Sün! Mi az a sül?: Igen, valószínűleg igazad van, biztosan még náci is az illető akit megvertek, meg minden. Szerintem el akarta őket gázosítani, csak jól megverték mielőtt megtehette volna.