Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raydo (törölt)

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos közéleti akció volt Teczár Szilárd hadjárata a lányoknak ingyenes belépést biztosító bulik ellen. Az éber erkölcscsősz és genderharcos felvette a harcot egy budapesti szórakozóhely megalázó, elnyomó gépezete ellen, így nincs több ladies free party a Dobozban. A…..
raydo (törölt) 2013.11.28 08:57:35
raydo (törölt) 2013.11.28 09:06:25
@maroz: Mit tegyen? Hát, gondolkodjon el, hogy jól látja-e a célt! (nem nagyon fog menni, mert a célok sem hülyék - mint írod - hipp-hopp, meg sokan is vannak)
raydo (törölt) 2013.11.28 09:13:18
@$$$=$$$: A fiúk is? Ilyet?!
Elindult a Fizettem.hu kenőpénz-figyelő oldal nyilvános tesztidőszaka. Azt gondoljuk, hogy a láthatóság a korrupció ellensége, ezért határoztuk el, hogy elindítjuk az oldalt. Úgy tűnik, van jelenleg nyitottság a magyar társadalom felől is. Iratkozz fel a Fizettem.hu Facebook…..
GFG Blog Szabadság 2013.08.28 10:38:46
Szabadság = 1. ~: tűzvész és nyargalás 2. ~: az „előre!” azt jelenti, hogy akármerre Példamondat: „Ez is egy európai álláspont”   Van itt egy zsarnokság: az a liberálisnak nevezett közkedvelt képzet, mely szerint az emberek autonómak, nincs is más életcéljuk,…..
raydo (törölt) 2013.08.30 08:36:58
@Myrath: Se füle, se farka addig, amíg nem látod, hogy GFG szervilizmusán belül vagyunk.

Meg se nyikkan arról, hogy szolgának szegődve (bekerülve a hatalomba) milyen, hogyan bénul a hatalom szabadsága, de azt már pedzegeti, mennyire liberális a hatalom zsarnoksága ilyenkor, csak elveti, mert akkor elfogadná, amit tagad.

(csak egyszer beszélne már csak úgy, és nem a szeretett vezérről!)
GFG Blog GFG újra beszélni fog 2013.08.26 19:25:15
Van itt egy motívum: újra beszélni. Miért ne lehetne felrúgni a szabályokat? Miért ne lehetne újból kezdeni, amit már egyszer félbehagytunk? Miért ne lehetne? Mindent lehet. Ez a megjósolhatatlanság ereje. Tenni vagy mondani valami megjósolhatatlant. Ebben áll a szabadság. A…..
Naiv nagymama nem követi a BKK papírtologatási trendjeit, a BKV-pénztáraknál pedig juszt sem szóltak soha, hogy csókolom, 2013. március 31.-jén lejárt a nyugdíjasbérlete, hiába van bármilyen távolabbi időpont ráírva: A ma reggel az M3 metróvonal Újpest-központi…..
raydo (törölt) 2013.07.19 08:11:08
@kovi1970: Ki fizetne? Hát, te. Mert a 'miért nem tájékoztatnak erről, hiszen minden adatomat ismerik és havonta bérletszelvényt is veszek?' kérdés után közbelép a RENDVÉDELMIS, és FELSZÓLIT a személyig. átadására, ZSAROLÁS és FENYEGETÉSként hozzáteszi, hogy' ha én büntetem meg az többe kerül.

Na, ekkor kérdezed meg, hogy szerinte érvényes-e az igazolványod. Válasz: " annak ellenőrzésére nem vagyok jogosult".

Azután megcsináltatod az új igazolványt (fénykép + 250.- pénz), bemutatod Akácfában, és azt mondja a szerencsétlen, hogy 'nem tudja elfogadni, mert a bírságolás után készült. Ekkor felmutatod az ÉRVÉNYTELEN régit, azt elfogadja, és 2000.- ből meg is úsztad.

Na nálunk ez így történt. Magyar emberek mind.
raydo (törölt) 2013.07.19 08:20:07
@Measurer: Akinek kiadtak egy 2015-ig érvényes igazolványt, miért nézegetné a BKK honlapját?
raydo (törölt) 2013.07.19 13:12:15
@Mad Mind: az általános mehet személyivel, jogsival, de a nyugdíjasnál a bérletpénztár ellenőrzi a jogosultságot az arcképes igazolvány kiállításakor. Csak "Ellátottak utazási kedvezményre jogosító igazolása" alapján adják ki. (ez az a karikáktól hemzsegő utazási papír)
Olvasónk köszönetet kapott a miniszterelnöktől, amiért aláírta a rezsicsökkentést támogató ívet, csak hogy ő nem írt alá semmi ilyet, ezért fordul most a Miniszterelnökhöz! Kedves Miniszterelnök úr!Levelet hozott a posta. Nem is egyet, rögtön hármat. Személyesen Öntől!…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle.  Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a…..
Ez a fent olvasható címmondat jutott eszembe, miután minden fellelhető anyagot átnyálaztam a tegnap még csak szűk körnek, ma már a nagy nyilvánosságnak is szóló szárszói dzsemboriról. Én ma a munkahelyemen voltam, Farkasházy Tivadar szerint nem vagyok a balliberális értelmiség…..
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
raydo (törölt) 2013.06.15 22:49:03
@Hohenzollern: Késő. Korai magömlés.
raydo (törölt) 2013.06.16 21:07:54
@Igényes: De hisz feltette neked a videót is. Jó-jó , hetero változat, de ezért már le se reagálod? Elmondhatod pl. örökbecsűidet ennek tiszteletéről és megbecsüléséről.
Kedves Feri! Sokat gondolkodtam a kérdéseden, amit még 2004. november 4.-én a síromnál tartott megemlékezésen tettél fel nekem, a tőled megszokott teatralitással.   Talán nem túl udvarias dolog egy kérdésre kérdéssel válaszolni, de engedd meg, mégis először hadd kérdezzek…..
„...van egy talán szokatlan stílusom, ami abból áll, hogy szeretek érthetően beszélni, tehát amire azt mondom, hogy fehér, az fehér, nem szeretem a nyelvet megölni.” (Kósa Lajos, 2011 október) "Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!" - így…..
raydo (törölt) 2013.06.08 18:10:03
@F.M.Sz.: Ja-ja, mint itt pl. :
"Vidnyánszky Attila debreceni Feydeau-előadásában bármilyen tárgyat, ami kemény és hosszúkás, péniszként markolásznak és simogatnak, s ha lehet, a szereplők lábuk közé is veszik - az előadás alatt több tucatszor. Ha pedig épp nem ez, akkor olyasmik szolgálnak a humor forrásául, mint hogy az egyik, kéjesen sikongató színésznő mellét egy részeg szereplő markolássza; máskor a férfiszínész előbb herén veri magát hózentrógerrel, majd bömbölve lába közé dörgöli a gumieszközt; két fiatal színésznőnek pedig gyakorlatilag nincs más szerepe, mint hogy pucsítva odatartsák feneküket az arra újra meg újra örömmel ráverő, idősebb kollegájuk keze alá."
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
raydo (törölt) 2013.04.03 05:24:18
@Hajcihő: Hát, bizony nagyon illendő lenne bemászni az MSZP, DK, Együtt 2014...kerítésén is, hogy vállald már fel a civileket, te lökött! De harsányan ám, és nem afféle polgári körök szintjén politikust csinálni mindenkiből, hanem garantáltan meghagyni civilnek!

Orbán ezt már nem tudja megtenni, de meghallják-e végre, zászlóra tűzik-e, remények helyett kimondják-e a hatalmat akarók, hogy önnek kedves civil, mi a civil életet adjuk, nem a politikai, gazdasági háborút?
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
ReCenzor Bayerköpet. 2013.03.24 14:45:53
Magyar Hírlap 2013.03.23.  Igazi "bayerzsoltos" opusszal jelentkezett a keresztény-konzervatív publicista ikon a Magyar Hírlap szombati számában. Vizsgáljuk meg kicsit alaposabban hát a "Bagolyköpet" címen megjelent írást a tartalom és forma tükrében egyaránt (a…..
Gébics Kumin Ferenc és Picasso 2013.03.22 22:01:51
Nem csodálkozom, hogy Kumin Ferenc nem érti.   Kumin Ferenc az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára fölháborodott azon, hogy az egyik német televíziócsatorna az Orbán-kormány országlásának káros hatásait bemutató rajzfilmet…..
GFG Blog Brüsszel nem Moszkva 2013.03.07 15:30:17
„Úgy látszik, hogy az egész literatúra útnak indult, hogy ítéljen arról, mit látott s nem látott. Ez is egy characterizáló jelenete időnknek...a megelégületlenség elhajtja most az embert a honi tűzhelyről...a gond...velök utazik...a talentum a létezőt méri, ítéli,…..
raydo (törölt) 2013.03.08 20:37:25
@útonjáró: Jaj, hát ezen ne rágódj! Az én soraimat akarod érteni, nem azt amire "válasz erre" hivatkozik.

Csupán túlzott önbizalomnak tartom kijelenteni, hogy úgy látszik, meg általuk igaztalannak vélt....

Azt meg a szerző tárta elénk, hogy "a talentum a létezőt méri, ítéli, alakítja; s ez a kritika.”

A talentum. :)
raydo (törölt) 2013.03.08 21:05:40
@útonjáró: Szerintem körbejársz. :)

Én azt érzékelem a posztból, hogy a NER GFG-je nem érzi jól magát Bábelben. Talán kellene keresni egy sportpszichológust Moszkvában is, vagy esetleg itthon! Hátha?!
Be kell vallanunk, hogy mi egyelőre még nem unjuk az óriási felhajtást ByeAlex körül, ezért simán hülyére tudjuk magunkat röhögni az egyre több paródiavideón és feldolgozáson, amiket aztán természetesen pár napon belül mi is gyűlölni fogunk már - pláne amikor megérkezik a…..
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
raydo (törölt) 2013.03.05 17:19:09
@sárospataki lány: A legolcsóbb csapda lenne, ha nem lenne nagyonis hangsúlyos az a "trashceleb-szcénában".
Talán még siker dolgában kellene töprengened az "ott és akkor" közönség-csapdán! Bár, szerintem nem érdemes.
raydo (törölt) 2013.03.06 04:45:16
@is: Hát, most jól ledorongoltad szegény kukacposztot azért, amit hiányolsz tőle. :) Azt meg valamifajta "fújj, de magyar" utálkozásból észre sem vetted, hogy nem valaki, hanem valami ellen íródott az a pár sor, amit jól félreértettél. Sebaj... nem könnyű olvasni a magyart.