Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allen99

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bornai Tibor Hazamegy a barátom 2012.08.10 14:28:34
Egyike volt azoknak a nyugaton született fiataloknak, akik a kilencvenes évek elején idejöttek, és itt ragadtak. Két év sem telt bele, és már gyönyörűen tudott magyarul. Még azt is tudta, hogy "köménymagos kelkáposzta főzelék". Jó barátok lettünk, sok szép kalandot éltünk…..
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
allen99 2013.04.03 09:38:00
@wmiki:
Mármint 10 milliót számláznak érte. Mert amiről te beszélsz az egy új út méter! Azaz egy zöld mezőn!
Árokkal, töltéssel, földmunkával, betonozással, aszfaltozással, tervezéssel, műtárgyakkal!
Egy meglévő út újra aszfaltozásának méter 30 ezer forint/m2 árat számolva max 150 ezer forint, amennyiben egy két sávos 5 méter széles útról beszélünk.
Kérlek ezt vedd figyelembe!
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
allen99 2013.03.16 14:46:40
@Dr. GGG77:
És akkor mi a megoldás nem szánalmas barátom?
Hozzuk vissza a liberálnácikat? Akkor jó lesz minden? Mert jó volt a magyargyűlölő gyurcsány-bajnai érában?

Ezek is seggek, de magyargyűlölő cionliberálisokra csak maguk a liberálnácik szavaznak!

Nekünk magyaroknak marad ez a szar fidesz, ha nem akarunk megdögleni, hanem megelégszünk egy fos élettel.

Liberálnácik alatt Kunte-Kinte rabszolgák lehetünk, akiknek levágják a lábfejét, ha menekülni akarnak.

Te utálod a magyart???
Na, ehhez vajon mit szólnának a magyar tinédzserek? Megjegyzendő, a svájciak sem örülnek neki, sőt egyre nagyobb a felhördülés és az elégedetlenség. Ugyanis több svájci város és falu is kijárási tilalmat vezetett be este 10 óra után a 16 éven aluli fiatalok számára. A…..
allen99 2013.03.03 19:04:19
@_Molly:
Miért? Ne kelljen oviba járni?
ne kelljen iskolába járni?
Ne kelljen az iskolába tartózkodni?

Majd a szülő eldönti? És még mit dönthet el? Hol a határ? Te húzod meg? Társadalomban élünk, így bizonyos szabályokat betarva tudunk csak létezni!

Mondjuk ki lehet vonni magad a társadalmi szabályok alól, de aztán ne csodálkozz, ha mint társadalmon kívüli, valaki nyugodtan kinyírhat, ha nem tudod megvédeni magad.

Tudod, ha nem vagy hajlandó elfogadni a normákat (amik sokszor kellemetlenek), akkor fogadd el, hogy az előnyeit sem élvezhetetd a társadalomnak.

Amíg a mama pénzén él valaki, addíg éljen a mama szabályai szerint. Ha már maga keresi meg a kenyérre, és lakhatásra valót akkor persze más a tészta, de alig hiszem, hogy az a 17 éves aki önfenntartó, annak van ereje bulizni a munka mellett....

A fiatalság azért nem csak hajnalig tartó piálásból áll.
A Milla aktivistái ma molinót akartak kifeszíteni a Kossuth téren, a hétfői hataloméhséges transzparens helyére, de közterület-foglalási engedély hiányában nem volt rá lehetőségük, a Házőrség kihívta a rendőrséget. Hétfőn ugyanitt az éhségmenetet Köszöntjük a…..
allen99 2013.02.13 19:04:02
@Nyuggervadász:
Bizony! Ilyen kettősség volt mindig is a liberálnácik uralma alatt. Ezért lett kétharmad!
Egészen hihetetlen, és egyben borzasztó, hogy 2013-ban még lehet azzal szavazói szimpátiát elnyerni, hogy valaki kijelenti, hogy a 2006-os rendőri túlkapások elfogadhatatlanok voltak. Ez kicsit olyan, mintha azzal lehetne szavazatot nyerni, hogy egy párt kiáll amellett a nézet mellett,…..
allen99 2013.01.21 09:52:06
@kőkobaki:
Nem kellett volna ott állnia senkinek. Beolvassák, aztán csókolom!

Most beolvasták a tinik szavait. És?
gg.blog.hu Az első békeév 2013.01.14 07:13:59
2003 volt az első olyan év, amikor végre elmaradtak a földrengések, és az első naptól az utolsóig azon tudtunk dolgozni, hogy főtermékünk, az Index.hu hírportálként minél jobb legyen, és el is tartsa magát. Előzmények: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 2002 végéről több…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
allen99 2012.12.28 14:57:01
@multi84:
Aki fiatal nem feltétlenül hülye. Akik ott forogtak hülyegyerekek voltak, még ha 50 évesek is (még gázabb).

Tökmindegy milyen teljesítmény ott forogni, kőzúton ne versenyezzetek bazdmeg!

Én sem vadászok a városban vaddisznóra (pedig jó buli volna).
De még paintball háborusdít se játszik épeszű ember közterületen.

Egyébként hol a kurva anyjába volt a rendőrség? ha három gárdaegynerughás féleszű megjelenik valahol, akkor kimegy az egész TEK, most meg egy nyomorult fasz nem volt sehol?

Mellesleg, majd ha lesz két gyereked, és a hátsóablkon matrica, mögötted két gyerekülés, és abban két 4 éves kislány, na akkor majd megnézem a pofád, mikor egy kurváratudokvezetni 25 éves faszparaszt jön a seggedbe, hogy mikor megelőz két kamion között szopjál let mutat be neked!

Akkor is ilyen baromságokat fogsz írni?

Hülye bunkók vagytok, és erre a kor nem felmentés.
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
A hétfői diáktüntetések után gyorsan elterjedt az Apple laptoppal az ölükben tüntető lányok képe. Sokan viccet csináltak belőle, sokan bizonyítékot láttak benne arra, hogy igazából csak a rózsadombi fiatalok jöttek tüntetni a tandíj ellen. Őszintén remélem, hogy ha a…..
allen99 2012.12.14 23:25:48
@Mária:
Hát 1990 óta évi 70 ezerrel számolva + az 1970 óta végzett évi 20 ezerrel számolva + a nagyon öreg csocsók akkor bizony csaknem 2 millió.

De ha tudsz számolni (nem matematika, hanem szorzás), illetve ehhez nem kell wikipédia statisztika, hanem minimális logika.

De ezt márnem tanultátok meg, mert a mai egyetem pont ennyit ér! Még logikátok sincs, bár lehet számolni se tudtok.

Leteszem a nagyesküt marika, hogy papíron NEM TUDSZ OSZTANI! Merthogy maradékos osztással nem tudod megmondani mennyi 1987:619 eredménye az biztos!!!

De egyik egyetemista se, amelyik itt irogat! max géppel tudod az eredményt.

Tudod minket 7 évesen megtanítottak erre.

Kapjátok be a seggem ti internet és arckönyv autista idióták!
Jobbegyenes Embertelen jogok 2012.12.09 17:33:36
Nézzük meg ezt a szép csoportképet! Szimpatikus, civilizált külsejű, mosolygós diplomaták, egy még szimpatikusabb nevű testület tagjai: az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának. Ezek a magasan kvalifikált, szuperhumanista emberek novemberi döntésükkel hidegvérrel halálra ítélnének…..
Bear Grylls napjaink talán legismertebb extrém sportolója. Egy évvel azután, hogy magyarul is kiadásra került túrázós-táborozós kézikönyve, A vadon törvényei, már önéletrajzi kötetét is beszerezhetjük, mely a Tűzön-vízen át! címet viseli. Számunkra persze a fontos…..
allen99 2012.12.10 16:57:26
@Erős Pista, a magyar szuperhős:
Mi a lószar az a webbing????

Bocsi... a magyarom verhetetlen, az angolom verhető.

Bár az angol nyelv szintén verhetően primitív. Nekik jó is.

Szóval mi a lószar az a webbing?
allen99 2012.12.10 17:00:01
@Monty H.:
Csak azért éri meg, hogy el lehessen húzni. Persze a lehetőségek korlátozottak ezzel a nyelvvel. Marad Észak-Amerika, Ausztrália, Britannia. Meg néhány gyarmati sziget.

Persze akiknek tetszik ez a kultúra annak hurrá!

Mondjuk az angol a világ 16. legbeszéltebb nyelve. Nálunk erőltetik, de máshol már lefelé cseng.
Jobbegyenes Miért éppen Izrael? 2012.12.07 13:44:50
Miért éppen Izraeltől kell félteni a magyar függetlenséget? Jó pénz, az izraeli pénz? És, ha igen, kinek és mire? Miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot, ha egy politikusnak izraeli útlevele is van? Peresz csak viccelt, vagy tényleg gyarmatosítanak minket? Antifasiszta hiszti és…..
allen99 2012.12.07 18:34:55
allen99 2012.12.07 18:35:32
Hét napon keresztül (2012. november 19. és 25. között) futott felmérésünk, amiben olvasóink politikai preferenciái iránt érdeklődtünk. A mandiner.hu és a mandiner.blog.hu látogatóinak felugró kérdőívet 1.028-an válaszolták meg, az eredmény a legkevésbé sem reprezentatív a…..
Unjuk a taxisok vernyákolását, de a főváros töketlenkedését legalább annyira. Valószínűleg nem az öreg autókban ülnek a rossz taxisok, az újakban meg a jók, hiszen becsületes üzemeltetéssel nehéz megkeresni az új autóra valót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
allen99 2012.11.14 10:03:42
@GG81:
Hát azért ezeket a környezetvédelmi kvótákat, meg besorolásokat kár példának hozni, mert valszeg mind kamu. Ugyanúgy mint ahogy a 200 lóerős autók jó ha 30 lovasak.... Csak a marketing, meg a sok hazugság már elhülyíti az embereket és mindent elhisznek.

Egy 2002-ben gyártott autó mennyivel környezetszennyezőbb mint egy 2012-es? Ne vicceljél!

És ha már a környezetvédelemmel jön valaki akkor gondolja már meg, hogy mi a környezetszennyezőbb: egy autót 30 éves koráig használni (még ha a végén már füstölget is!), vagy három évente egy új autónyi fémet (meg mást)leönteni, kibányászni, hengerelni, feldolgozni, szállítani, és végül összerakni, majd mindezt szétszedni, beönteni, és valami felesleges szart csinálni abelőle?

Mi energia, és ezzel co kibocsátás mindez?

Szerintem sokkal inkább arra kéne törekedni, hogy olyan autót gyártsanak ami 30 évesen is jól sziperál, és ne az legyen ciki, ha öreg autód van, hanem az, ha három évente jat veszel.

Nem mellesleg miért tudnak a haszonjárművek egymillió kilómétert elfutni, az utcai luxustragacsok meg csak százezret.
Selmeczi Gabriella a múlt héten közleményben üdvözölte a kormány nyugdíjemelését, melynek értelmében 1,6 százalékkal emelik a nyugdíjakat, január 1-ig visszamenően. Az emelés átlagosan 15 ezer forintos kifizetést jelent egy-egy nyugdíjas számára. Az emelés nem a…..